Gå til innhold

lavadome

Medlem
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    47 år og tenner på sex med kona pluss en til..

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

lavadome's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Denne gangen har vi bestemt å ikke avtale noe på forhånd, men det går jo an å legge forholdene til rette :-)? Min sexy kone tenner på menn som er høye, helst over 185, maskuline, normalt pene og gode til å danse ;-. I senga; store tykke pikker og ikke noe "famling". Ser for meg at jeg opplyser om hvor vi går. Når jeg tar en (lang) tur på toalettet, gjør du ditt fremstøt. En viss sjanse for å få avslag, er det jo alltid..
  2. Vi skal en tur til Oslo i helgen og må rimeligvis en tur på byen. Fruen er klar for en trekant om vi treffer en spennende mann som er i stand til å sjekke henne opp. Noen som har erfaring med noen spennende steder?
  3. Vi skal på byen i kveld og hvem vet hva som skjer :-) Vi søker en velutstyrt mann som kan sjekke opp min kone. Du er maskulin og helst på gjennomreise og disponerer hotellrom..
  4. Vi søker en erfaren, maskulin, men send gjerne en beskrivelse av deg selv:-)
  5. Vi skal snart til Haugesund og ønsker å treffe en erfaren, maskulin, samt velutstyrt mann. Hun er i sentrum, men mannen deltar også. Vi har litt erfaring og det bør også du ha.
  6. Blir gjerne med... Har tanker for et treff:-)

  7. Heller ikke mye erfaring med dette, men helt klart knulling og ikke elsking. Swingers er bra i så måte.
  8. Lite respons, men det blir swingland.dk :-)
  9. Takk for det. Mange ting jeg kan tenke meg å gjøre med henne sammen med en ekstra mann eller helst to da.

  10. Hei. Reiser til København om noen uker. Vi har da lyst til å oppsøke en Swingersclub noenlunde sentralt - ikke City Swingers. Noen som kan anbefale et spennende etablissement? Bør være elegant og classy. Fruen er opptatt av slikt :-)
  11. Delige bilder du har lagt ut av kona di - mye spennende jeg kunne tenke meg å gjøre med henne ja...! ;-D

  12. Bare det er "rent og pent" gjør det nok susen - i tillegg til noen spreke menn, selvsagt. Da vi var i Køben var lokalet litt shabby og de mannlige gjestene under middels :-(
  13. Kona og jeg planlegger en Oslo tur om ikke så lenge. I denne forbindelse lurer jeg på om noen har erfaringer fra Viproom- gode som dårlige.. Kona er kresen på fasadene, dvs det må ikke være for nedslitt og "ekkel" slik hun følte Cityswingers i København var. Vi er på jakt etter en potent mann eller to, men henne i det naturlige sentrum
  14. Var først i mot det, men når det skjedde avr det bare opphissende...
  15. Flotte og erotiske bilder :-)

×
×
  • Opprett ny...