Gå til innhold

Gentleman1965

Medlem
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en kjekk og oppegående mann som søker treff og gjerne langsiktig forhold til par. Både erfarne cuckoldpar og uerfarne par kan ta kontakt.

    Jeg har god erfaring som Bull og er forøvrig en tillitsvekkende person som holder avtaler. Jeg er like opptatt av stemningen som det fysiske i denne leken. Som type er jeg sosial, trygg og velstelt. Er tillitsskapende og empatisk, men har også evnen til å ta styringen på en hensiktsmessig måte ;-)

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gentleman1965's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. At du er pådriveren i starten er helt normalt. Hun er avhengig av trygghet, så det første steget bør dere nok ta sammen. Jeg har møtt noen par, også HWer alene. Det siste fungerer best for de erfarne. Orienter deg heller her inne og avtal en uforpliktende drink med en Bull. Om hun er trygg på du virkelig ønsker dette, går dette bra om hun finner tonen med Bullen. Det er sikkert gode Buller i Bergen, men kan også være enklere for henne å slippe seg løs hjemmefra. Ta derfor gjerne kontakt om dere tar en Oslotur ;-) Fortsatt god påske!
  2. Gentleman1965

    IMG 0039

    Nydelig! Hadde helt sikkert kledd en creampie også ;-)
  3. You could try out Cat People/Cat Club. Its an erotic club for all kinds of sexualities. Only a walking distance from 3 Brødre. Check out catpeople.no. I think its still open. The last time I was there, you had to register first. Great fun on saturdays!
  4. Ikke alle par her inne er like erfarne. Både menn og kvinner kan behøve hjelp til å åpne seg for partneren. Noen har kommet en fase der de sammen leter enn en passende Bull, mens andre kan tenke seg å orientere seg mot cuckolding etter å ha hatt alene- eller trekanttreff. Jeg har lang erfaring og synes det kunne være spennende å bidra som samtalepartner, eventuelt som bull for par som ønsker å ta det første steget. Jeg hører også fra erfarne par som ønsker innspill og inspirasjon. Min intensjon er primært å bidra til at flere får erfare hvor revitaliserende dette er for seksuallivet og parforholdene deres for øvrig. Send meg en PM så tar vi det derifra. Jeg forteller selvfølgelig mer og besvarer alle spørsmål om meg selv også.
  5. Med regelmessig nedkjøling i isboksen vil han ikke ta skade. Det viktigste er tross alt dine lyster og såklart blir de påvirket av dette. Spørsmålet er hvor lenge DU klarer å vente, uavhengig av ham. Mitt råd er vise han hva du har kjøpt og fortelle at du bestemt deg for å ta ham på ordet ;-)
  6. Hei igjen, Bra å høre. Isboks fungerer nok også, ja. Det beste er nok de gamle nattpottene i keramikk. Julegavetips fra svigerforeldrene dine? Uansett så er det bare hyggelig å kunne være behjelpelig. Klart han er desperat, men klarer lenge tid nå om du bruker isboksen. Høres forresten ut som om buret kombinert med isboksen gjør han mer bevisst dine behov? Hvorfor ikke ta han på ordet og gjør litt ut av anledningen når du låser opp. Prates gjerne videre om du ønsker å diskutere dette og annet ;-)
  7. Bare hyggelig! Jada, så lenge den stanger mot buret er det tilførsel. For å gi ham litt avspenning og forhindre stramming, kan han f.eks "sitte på bøtte": Fyll en ordinær plastbøtte breddfull med iskaldt vann. Putt gjerne i isbiter for effektens skyld. Få han til å sitte på huk med utstyret i bøtta til han er godt nedkjølt. Hører gjerne om hvordan det går videre. God søndag!
  8. Det er ikke farlig så lenge blodtilførselen ikke stoppes. Han trenger nok sårt en utløsning, men neppe opp til ham. Klager han for mye, så kjøl ned utstyret hans med kaldt vann. Da blir det også mindre stramming. God helg!
  9. Så to flotte kvinner med ankelkjeder i Bogstadveien på fredag. Dessverre så hadde jeg ikke tid til å gi noen av de kompliment. Man vet jo aldri om det er kun er til pynt, men uansett er det pent å se. Nå har det blitt kjøligere, men ingen grunn til å ikke bruke kjedet sammen med strømper. I så måte er HW tøsa sin lenke i formativ.
  10. Gentleman1965

    meg

    Spennende kvinne
  11. Det ser ut som at været holder seg og kjenner det kribler når jeg tenker på nye bekjentskaper. Finnes det noen lekne par eller kvinner på vift som kan tenke seg å møtes uforpliktende i Oslo? Jeg er en sosial og hyggelig mann som det er lett å bli kjent med. Jeg har glimt i øyet og som man raskt slapper av sammen med. Jeg har erfaring som Bull, men du/dere trenger ikke ha noen erfaring og eller spesielt ønske om cuckolding. Jeg liker spillet og flørten, uvissheten om det blir noe mer sammen med en kvinne som er i forhold så alle typ lek er av interesse. La oss møtes over en utepils eller vin og ta det som det kommer. Alder er uvesentlig, og har ingen aldersgrenser. Selv er jeg en velholdt 50-åring som finner tonen med både yngre og eldre personer. Om noen liker ideen, så ikke nøl med å sende en PM
×
×
  • Opprett ny...