Gå til innhold

Bergensmannen

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Mannen i ett forhold. Nysgjerrig på alt som har med sex å gjøre. Lykkelig gift med en deilig, flott og sexy frue.

    Har fast husvenn.

    Tiden vil vise hva mer som skjer :D

Bosted

  • Bosted
    Bergen omegn

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bergensmannen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for alle "likes", oppmerksomhet, svar på tråden. Her kommer litt mer rundt settingen, Krydderpar (og alle andre) Viste delvis hvor jeg hadde min kone og hva hun tenkte om saken. Var allikevel ikke helt sikker. Men til syvende og sist fant jeg ut det fikk briste eller bære. Sa til min frue at NÅ skjer det ting, annonse er lagt ut og henvendelser er kommet, snart sender jeg deg e-post med bilde av 4-5 menn og du må velge EN. Nok er nok, ventetid over. Litt overrasket var hun ikke negativ. Jeg fulgte opp kort tid etter med å sende henne som lovet, e-post med bilder av de mest aktuelle kandidatene. Av disse valgte hun en. Vi gikk en helg i møte med ett vennepar på besøk fredags kvelden. Når min frue var kommet godt ned i noen glass med vin/øl, sa hun til meg at han vi hadde bestemt oss for, bare måtte komme på besøk. Trodde hun mente kvelden etterpå og sendte vedkommende sms og avtalte besøk hos oss dagen etterpå. Til da hadde jeg kun informert ham om at vi hadde valgt ham, men ikke avtalt noe spesifikk dato/tid for treff. Etter 1-2 timer i boblebadet vårt med bli-kjent tid, fortsatte vi på soverommet der vi holdt på i mange timer. Fruen min og jeg snakket mye om dette i dagene etterpå og kåtet hverandre opp. Gikk ikke lange tiden til vi inviterte vedkommende ut på nytt besøk. Dette var forresten nytt for ham også. Viktig å ta hensyn til ham midt oppi dette også..
  2. Oppdatering: Vi tok steget helt ut og har nå hatt flere treff med en mann. Falt godt i smak for alle parter. 3.person er blitt en fast "husvenn" allerede. Blir flere treff og mer action for oss fremover.
  3. Det kunne selvfølgelig blitt skivebom. Men hadde en liten følelse av at hun i hvertfall ikke ville bli sur/forbannet siden vi har i lengre tid snakket om å ha med oss ekstra personell i sengen i tillegg til at vi faktisk hadde en avtale med en annen mann (der han trakk seg i siste liten) for en stund siden. Skal oppdatere etter hvert
  4. Fruen har vært på tur nå. Skulte en konvolutt i kofferten hennes med "Frikort" + x-antall kondomer. Etter avreise sendte jeg henne sms og informerte om konvolutten og hvor hun fant den i tillegg til å oppfordre henne til å benytte sjansen. Fikk smilefjes med hjerte i retur på sms. Vi textet flere ganger sammen under turen hennes der jeg gjentatte ganger oppfordret henne til å få med seg fremmede menn tilbake på rommet sitt. Dessverre resulterte ikke turen i noe action. Men hun ble ikke sur over opplegget. Heller tvert om. Da jeg spurte henne om hvorfor hun ikke hadde utnyttet sjansen, sa hun det bare var kolleger og gamle menn på turen. Selv om hun ikke hadde sex med ukjente på turen, så vurderte hun mulighetene og viste hun er villig til å prøve. Tenker neste "fremstøt" blir felles tur på byn med overnatting eller en liten ferietur sammen. Da skal vi sammen finne en eller flere å ha med oss tilbake på rommet. Dette har vi snakket sammen om og hun har ikke avvist ideén.
  5. Hei!

    Veldig spennende og velskrevet profil dere har!

  6. Tror fruen er klar over dette Men skal allikevel få frem dette poenget
  7. Vi er dessverre svært dårlig stilt med barnepass hjelp. Har snakket om å ta oss en tur alene til København, besøke klubber og/eller prøve utelivet for å se om vi kan få levd ut fantasiene med en ekstra. Men gudene vet når vi får mulighet neste gang å reise alene...
  8. Takk for svar. Hun er noe engstelig for å treffe "bekjente" og derfor blir det mest sannsynlig prøvet ut i en annen by eller på reise. Treffet vi hadde avtalt, men som det ikke ble noe av var i Bergen. Men da med en som var på hotell og kom fra en annen by.
  9. Søker litt råd. Gift med verdens deiligste og sexie frue. Vært lykkelig gift i 5 år nå. Jeg personlig er imot A4 sexliv. Vi to alene har til nå ett veldig godt sexliv. Men jeg har lyst å utforske enda mer. Ha flere med i leken. Har siste årene diskutert dette med fruen. Dette har hun gitt blandete tilbakemeldinger på som feks: Ja, det vil jeg/Det hadde vært spennende/Da må dere ta styringen/Slutt å tyt/Men da er jeg jo utro. I fjor hadde vi faktisk avtalt treff med en ekstra mann, men HAN trakk seg i siste sekund... Nå skal hun snart ut på reise uten meg med. Har sagt til henne at hun får "frikort" på denne turen. At hun kan gjøre hva hun vil med hvem eller hvor mange hun vil på hvilken som helst måte hun vil. Men jeg har vanskelig for å vite om hun setter pris på dette, om hun liker forslaget mitt, om hun vil gjennomføre noe av dette. Hun har blitt opphisset av snakk om dette når vi har hatt sex. Men samtidig blitt irritert andre ganger når jeg har tatt dette opp. Vet (fra å ha lest tidligere tråder her inne) at første steget er ofte vanskelig å ta for damene, men at det blir lettere etter hvert. Jeg drømmer og fantaserer om en skikkelig frigjort kone som etterhvert ønsker hyppig sex med flere tilstede, en kone som kan ha en fast elsker, en kone som blir med på sexklubb og/eller blir med å swinger seg med andre par. Planlegger å legge en konvolutt oppi kofferten hennes (uten at hun vet det) når hun skal ut å reise nå snart. I den konvolutten ligger det x-antall kondomer + ett skriv det der står Frikort og at hun kan ha seg med så mange hun vil enten i flere omganger eller mange på en gang uansett kjønn. Hva synes dere? Er dette en god ide? Eller skal jeg slutte å snakke om dette med henne og "bare gi opp". Misforstå meg korrekt. Ja, det er jeg som er primus motor på dette med sex med flere. Men samtidig har hun sagt hun vil prøve og i tillegg sammen har vi tidligere avtalt treff med annen mann (som dessverre trakk seg i siste sekund).
×
×
  • Opprett ny...