Gå til innhold

Jansin

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Jansin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jansin

    Cuckqeen

    Haha fint du sier det så jeg kan se det på en humoristisk måte. Må innrømme at vi begge har følt oss en smule perverse
  2. Jansin

    Cuckqeen

    Det er ikke det dessverre ... Jeg har møtt noen og snakket med de, men de vet ikke at jeg vet. Har aldri fått se. Bare fått bilder avat de ligger inntil hverandre etterpå osv.
  3. Jansin

    Cuckqeen

    Er ikke sikkert jeg forsod spørsmålet riktig, men det ligger jo litt dom/sub der. Sånn jeg tenker må det gjøre det for alle. Men han er ikke dom i forhold til noen andre enn meg... Med han å henne er det vanlig sex, kos osv . Mens jeg gjerne skulle vært sub for hans elskere. Er jo det som blir så vanskelig så lenge vi ikke har noen som er med på det her.
  4. Jansin

    Cuckqeen

    Det er ikke det nei? Det blir jo akkurat det samme bare motsatt. Får bare levd det ut til en viss grad, så lenge de han koser seg med ikke egentlig vet hva som skjer etterpå.
  5. Det har jeg også lurt på. For min del vil jeg gjerne slikke mannen min sin utkårede osv. Ser her at mange menn liker å kle seg i dametøy, mens jeg som er dame vil gjerne kle meg i undertøyet til jenta som mannen min har valgt seg.
  6. Jansin

    Cuckqeen

    Hei! Er det noen Cuckqeens her jeg kan snakke med? Alt jeg finner er for menn :/ Lurer på erfaring hvordan finne en elsker til mannen sin, som vil være med på det....
×
×
  • Opprett ny...