Gå til innhold

frøkenfristet

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Fantastisk snill jente på 34 år. Har prøvd å være hotwife før og jeg stortrives med det. Men siden jeg nå er singel igjen ønsker jeg å finne en mann som vil være hanreien min.

    Jeg er ikke ute etter ett tilfeldig sextreff da jeg har nok av partnere. Men leter etter han som vil være min.

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Kvinne

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

frøkenfristet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, frøken. En liten søndagshilsen til deg. Kan du ikke ta en titt på profile min, og se om det er noe som passer? :)

     

    Hilsen

    Norseman

  2. Hei..og velkommen hit... ?

  3. synes det er litt vanskelig å være aktiv her inne... går egentlig inn bare for å sjekke meldinger, chatten blir litt intens da jeg blir bombandert med meldinger som klar for kuk ikveld. La inn en annonnse og klar beskrivelse på profilen min om hva jeg søker, men er sjelden vare med single seriøse cuckolds hehe angående trådemnet så rapporterte jeg problemet da jeg laget kontoen min men ingenting har skjedd, synes det er litt kjedelig at det ikke blir ordnet.
  4. åh så heldig hun er deilig å lese og tenke tilbake på gamle minner
  5. Flott presentasjon av deg
  6. noen som søker en hotwife innpå her da? altså, til å bli sin hotwife? noen som vil bli bedre kjent?
  7. Kjekke jente fra Bergensområdet her. Meldt meg inn i dag og har kastet meg ut i dette. Jeg har tidligere vært i ett cuckold type forhold og vil gjerne finne meg en mann som vil være hanreien min.. Synes dette forumet virker veldig spennende Gleder meg til å bli kjent med dere
  8. Noen der ute som kunne tenke seg å være hanreien min? Jeg har vært i ett slikt forhold før og det tenner meg fortsatt like mye. Jeg er 34 år og er ferdig med barn (dvs mine har blitt store og jeg skal ikke ha flere) jeg har hus bil jobb og katt og alt det jeg trenger bortsett fra den mannen å dele alt med. Jeg har mine sexpartnere så jeg er ikke ute etter tilfeldige treff på byen men en som jeg kan få lov å bli glad i. Du bor ikke så langt unna Bergen, du er snill omtenksom og grei og tenner på at jeg har sex med andre. Du får gjerne bli med Send meg en melding da så prates vi
×
×
  • Opprett ny...