Gå til innhold

Norseman2007

Medlem
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Aktiv, utdannet, og sporty mann her. Søker en åpen og eventyrlysten kvinne som forstår energien og balansen mellom å være venner, partnere, og cuck/hotwife. Når kjemien er på plass, så er dette noe av den mest erotiske og varme opplevelsen man kan tenke seg,

    Situasjon -- Vi har en fin ettermiddag sammen, med handletur etter nytt lekkert undertøy og parfyme. Hvitvin og fordutsikt. Du vil at jeg skal hjelpe deg med intimbareingen, før du går ned på cafeen og møter han. Dere skal kose dere i kveld.

    Jeg sitter spent hjemme og nyter den pirrende uvitenheten. Jeg vet, men likevel ikke. Om lenge kommer du stille inn døren. Du svever nesten inn i stua, med tilfredse øyne og et Mona Lisa smil, og leier meg inn på soverommet. Jeg skal få belønningen min.... :)

Bosted

  • Bosted
    Follo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei uten partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Norseman2007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hun har en deilig fitte! Akkurat som kona mi.
  2. Jeg liker helt klart å slikke kona mi ren etter at hun har kost seg med en mann. Som 4Fighter sier, smaken og følelsen av hvor åpen og velknullet hun er gjør meg glad. Og tilfredstilt.
  3. Norseman2007

    IMG 9946

    Flott og erotiske kurver. Veldig deilig!
  4. Hei, Maggija. Velcommen hit! Alltid hyggelig med nye lekne mennesker.
  5. Norseman2007

    IMG 5983

    Ser ut some bull'en koser seg mellom skinkene hennes!
  6. Hei, PolyLynn. Har forståelse for situatsjonen din. Har et likt forhold med min kone, som ikke er en HW men gir meg åpenhet med å la meg utforske mine cuck-interesser. Snakkes gjerne!

  7. Hei, Jeg/vi har hatt et tidligere forhold som du nevner, med dypere engasjement. PM om du vil.
  8. Deilig bilde, men kanskje et større format??
  9. Hi BergenEgnlishman. I am 16cm and enjoying taking part of the conversation. That said, I am also a proud cuck, and happy to see my wife enjoying a bigger size.
  10. Hei. Takk for fin artikkel, og at du deler opplevelsen fra en kvinnes side. Dette stemmer veldig bra med de opplevelsene og erfaringene som min kone og jeg har hatt sammen i denne livstilen.
  11. Iorna; Herlig fortelling, og så ærlig og fyllt med energi og glede. Nyt fortsettelsen! Skulle ønske min kone hadde en lignende opplevelse. Norseman
×
×
  • Opprett ny...