Gå til innhold

Steink63

Medlem
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Cuckold mann, nå singel etter et langt forhold.

Bosted

  • Bosted
    Østlandet

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Steink63's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. JEg synes det er vanvittig opphissende når hun forteller at hun også kliner og kysser mye med elskeren :-)
  2. Jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse, og vi valgte å forsøke det. Vi ble enige om at hu skulle oppsøke en tidligere bekjent som hun hadde hatt sex med noen ganger for lenge siden. Vi hadde sammen planlagt dette, og etter noen mailer frem og tilbake ble de enig om å treffes. De avtalte at hun skulle komme hjem til ham en kveld på kaffe. Hun var litt sjelven og usikker før hun kjørte til ham, og spurte meg om jeg var sikker på dette. Jeg svarte ja, og forstod godt hva som kom til å skje. Hun skulle være hos ham kl 18.00, og hun var ikke hjemme igjen før 3-tiden på natten. Det var lange timer, men vanvittig deilig da jeg visste hva hun drev med. Likevel var det første hun sa da hun kom hjem, at "nå har jeg gjort det". Så kysset hun meg med de deilige leppene sine og visket meg inn i øret akkurat det jeg ønsket å høre. Nemlig at hun hadde hatt det deilig med ham. Jeg ventet til vi lå nakne sammen i sengen før jeg begynnte å stille spørsmål, og hun var mer enn villig til å svare. Hun fortalte en del detaljer om hva som hadde skjedd. Hvordan han hadde slikket henne, hvordan hun hadde sugd ham, hvor god han var til å kline, stillinger, og hvor deilig det hadde vært da han pulte henne osv. Jeg var så kåt at jeg skalv i hele kroppen av dette, og da jeg gled inn i hennes deilige, våte, glatte og nypulte fitte gikk det for meg nesten med en gang. Senere fortsatte de å treffes jevnlig. Hun har også tilbragt noen netter hos ham, og ingen av oss har angret et sekund på at vi startet med dette.
  3. Nei, du er langt fra alene om dette ;-)
  4. Jeg spør alltid hvordan det skjedde etter besøk hos elskeren. At dem kysser og kliner gjør meg nesten like opphisset som alt annet. At hun forteller om lange deilige forspill og masse kos, klining, slikk og sug gjør meg bare så vanvittig kåt.
  5. Bull og jeg vet om hverandre, men kjenner hverandre ikke personlig. Kona har fortalt ham at dette er åpent oss tre i mellom, hvorfor jeg godtar det osv. Hun og bullen (jeg kaller ham elskeren) har et nærmest hemmelig (for alle andre enn oss tre) kjærlighetsforhold til hverandre. Han er en bekjent av henne fra lenge før vi møttes, og hun tok kontakt med ham igjen da hun fikk vite om mine fetisjer. Nå har de truffet hverandre regelmessig i ca 3 år, og det er like deilig nå som til å begynne med.
  6. Nei, men det er deilig å slikke henne når hun kommer hjem fra elskeren :-)
  7. Har vært i nøyaktig samme situasjon selv, og vet godt hvordan du har det. Helt enig i det noen skriver her.. at man må gå varsomt fram. Mas kan ha negativ effekt. Legg det frem for henne hvordan du har det, dine ønsker, og hvorfor du tenner på det. Selv om hun kan virke negativ med en gang, vil hun garantert tenke på det. Og kanskje liker hun tanken når hun har vendt seg til den. Det var det som skjedde i vårt tilfelle. I dag har min bedre halvdel en fantastisk elsker som hun treffer regelmessig, og vi har alle tre svært stor glede av det
  8. Ja de er kjærester. Ja de er kjærester og det er sterke følelser mellom dem. Nei de er ikke kjærester, men det er sterke følelser mellom dem. De er kun glad i hverandre som venner og elskere. De er treffes kun for å ha sex. De treffes kun for å ha sex til felles glede for oss alle tre.
  9. Fårstår heller ikke om det menes pr uke, mnd eller år? Min besøker elskeren i gjennomsnitt 4-5 ganger pr mnd
  10. Så godt å se at andre også tenner på dette Dragonpar: Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Selv om forholdet til hennes elsker ble opprettet for kort tid siden, har vi funnet ut at dette absolutt er en livsstil for oss. Dette med "breeding" er kanskje å strekke det litt i lengste laget for vår del. Men vi kjører selvsagt også uten kondom, og jeg liker at de har opparbeidet seg et godt forhold med mye god sex allerede.
  11. Hei Er også ny her. Har selv drømt om dette i mange år, men først den senere tid har ønsket/drømmen gått i oppfyllelse. Hun var ikke spesiellt villig i begynnelsen da jeg avslørte min fetisj for henne. Til å begynne med var hun totalt avvisende, men etterhvert begynte det å løsne. Hun fortalte om en tidligere venn/elsker fra tiden før vi ble sammen, som hun hadde hatt et veldig godt forhold til. Jeg begynnte å fantasere om at hun skulle møte denne fyren igjen. jeg fleipet litt med det i begynnelsen, og merket hun etterhvert var med på notene. De gjenopprettet kontakten og begynnte å sende meldinger til hverandre. Han var fortsatt singel, og det tok ikke lange stunden før de hadde sitt første møte på noen år. Vi var enige om å spille med åpne kort, og hun fortalte meg alt detaljert (tror jeg) da hun kom hjem noen timer senere. Hvar sprengkåt fra før, men ble enda kåter da jeg fikk høre historien. Vi knullet uhemmet denne natten mens hun stadig fortalte hva de hadde gjort, hvordan det hadde vært osv. Etter dette har hun truffet ham 6-7 ganger inkl. 2 netter med ham, og det er like deilig pirrende og opphissende hver gang. Håper virkelig du også får oppleve dette. Sexlivet vårt har blitt helt fantastisk etter at vi begynte med dette
  12. Jeg lurer rett og slett på om noen av dere cuckolds har en kone/kjæreste som også er kjæreste med bullen? Er veldig nysgjerrig på dette
  13. Vakkert.. virkelig vakkert, deilig
×
×
  • Opprett ny...