Gå til innhold

nysgjerrigper1

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Nysgjerrig fyr, hvor kona kjenner til fantasiene, men vi har ikke tatt steget...

Bosted

  • Bosted
    trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

nysgjerrigper1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det handler om selvtillit og evne til å faktisk være en person som kan ta styringen i en slik situasjon, mer enn alderen i seg selv... lykke til!
  2. Trondheim og trøndelag ja

  3. Trøndelag og trondheim her:)

  4. nysgjerrigper1

    Caption

    Må innrømme at dette hadde vært en ønskelig scenario å sett fruen i
  5. Høres fornuftig ut. Vi snakker og deler en del allerede, om fantasier, bare ikke tatt steget inn mot den retningen ennå...helt ihvertfall. Hvordan tror du det blir om han ikke deler fascinasjonen da? For din del mener jeg?
  6. Hvordan synes du det går da, og ikke minst hvordan tar mottakeren det? Er vel veldig individuelt, men er du veldig forsiktig i fremgangsmåten?
  7. Takk for gode og konstruktive råd alle sammen:) om flere ønsker å dele erfaringer så setter jeg pris på det
  8. Takk:) dette blir ihvertfall veldig spennende. Nei press og stress tror jeg ikke msn kommer langt med. Verste blir å "åpne ballet" hehe. Men det får nå gå ;-)
  9. Det kan kanskje være et godt tidspunkt. Gleder meg til å se reaksjonen men som sagt så tror jeg nok at hun ville like det, så kåt som hun er;) vi får se. Skulle det nå bli positivt utfall så finns det vel noen aktuelle kandidater å velge mellom her inne håper jeg
  10. Jeg er nok mer forberedt på at det ikke blir noe av heller enn at det blir. Samtidig så er det en del tegn som jeg tolker dithen at dette kanskje ikke er en umulighet. Men skulle det ikke være noe for henne så har jeg overhodet ingen problemer med å godta det. Fantasi er og en god ting. Enig med deg. Dette burde ikke være hovedinnholdet i et forhold. Mer ett spennende krydder i hverdagen. Tusen takk for svar foresten!
  11. Hei alle herlige frisinnede mennesker her inne. Dette er et nytt spennende sted for meg, men tanken har nok ligget der en stund. Jeg er selv en mann på 34 år og er i et forhold med ei jente på 30. Tanken på å se og vite at hun blir tatt og knullet på utallige forskjellige måter tenner meg grenseløst. Og selvfølgelig nyter det til det fulle selv. Helst med godt voksne menn og gjerne med større enn gj.snittet av den mannlige befolkningen's utstyr;) Har vært sammen med denne herlige jenta i over et halvt år nå og ser hvordan menn snur seg og stirrer på henne. Har vært sammen med mange jenter tidligere men aldri følt at det kunne vært noe for dem. Men hun her utstråler noe helt annet. Men så er det det store spm'et. Hvordan gå frem? Jeg skjønner jo at man må prate om det, og det skulle ikke by på noe problem, vi har et veldig åpent og ærlig forhold når det kommer til bl.a sex. Og hun er ei vilt kåt jente. Men hvordan gå frem? Tips taes gjerne imot med takk
  12. Hei. Jeg er i midt-norge, nærmere bestemt trondheim. Er mobil. Ta kontakt om det skulle være interessent. Er 34 år og ser bra ut:)
×
×
  • Opprett ny...