Gå til innhold

Mr_x

Medlem
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mr_x

  1. Mr_x

    Wife nc bundet

    Sexy! Smaker gjerne på deg;)
  2. Hehe, spennende og pirrende historie;)
  3. Noen lekne damer eller par som vil treffes i helgen? Jeg skal ut på Byen i Oslo og kunne godt tenkt meg å treffe på noen lekne mennesker;). PM meg så ses vi! Se profil for mer info;). Har Skype og bilder for de seriøse!!! Liker lange stunder med mye kos, og holder ut lenge;). Renslighet, diskresjon og gjensidig respekt! Håper vi ses!
  4. Mr_x

    Ungkar;)

  5. Noen seriøse som vil treffes i Oslo? Ta kontakt! Se profil for mer info!
  6. Hi there! I'm intrested;). Message me!
  7. Mr_x

    Damas deilige bak

    Utrolig deilig rumpe
  8. Hei! Er det ingen seriøse par/ damer ifra Oslo som vil treffes her inne??? Jeg er en sporty ungkar på 25 ifra Oslo, slank, trent, godt utstyrt, og resten regner jeg med dere/ du ser på bildene her inne;). Har ENORM Sexlyst, så hvis du kommer etter 20 min så ikke kontakt meg! Skal ut på byen i Oslo denne helgen og kunne gjerne tenkt meg å få til et treff;). Ta kontakt på innboksen så får dere mer info;). KUN SERIØSE! Orker ikke useriøse henvendelser og fantasier med lang chat! Har Tlf, Skype, mail, bilder og Cam for de rette!!! Håper på å treffe noen seriøse hyggelige mennesker!!!
  9. Hei der! Noen seriøse damer eller par som vil treffes i Oslo i sommervarmen? Jeg er en ungkar på 25 ifra Oslo! Mer info ser du i profilen;). Jeg har en ENORM SEXLYST og liker lange stunder;). Håper på å treffe noen hyggelige lekne mennesker i sommer! Klem;)
  10. Mhm, spennende;) Ta kontakt!
  11. Gjerne det;). Hvor på Østlandet er dere ifra?
  12. Hei! Jeg er en ungkar som skal ut på byen i Oslo denne helgen og lurte på om det var noen seriøse par som ville treffes? Evt. En som vil låne bort sin kone så jeg kan mette henne!!! Se profil for mer info! Renslighet og diskresjon er Viktig! Noen seriøse der ute?? Ta kontakt;)
  13. Mmm, for en deilig rumpe;)
×
×
  • Opprett ny...