Jump to content

About This Club

Cuckold og det som enda bedre er! Fritt fram og tittern på hjørnet får også være med. Treffpunkt for Ytre Romsdal og andre som er interesserte. Gruppen ble laget fordi de andre geografiske gruppene for dette området er uten diskusjonstråder og dermed ikke fyller hensikten sin.
 1. What's new in this club
 2. Er det noen damer/par som kan tenke seg å stille på en "Romsdalsbukkake" for å feire vårens ankomst? Jeg føler sevja stige så jeg blir ør i hodet og da er det dags for å feire våren! Ikke være beskjedne nå og kom fram i søkelyset hvis dere går med en slik fantasi. Nå er tiden her!
 3. Hei Max, er det plasser her som er gjengangere og hvor tilskuere kan observere hvis de ønsker? Det er store arealer på alle disse stedene, har du noen tips som er mer spesifikke.
 4. Mange plasser i Fræna som egner seg og som flittig blir benyttet til utesex. Skaret, flere plasser der, parkeringsplasser mm Moa Elva Rødsetåsen Langvatne Skilbreia Farstad stranda dette er plasser der det ofte er utesex
 5. Ingen aktivitet.. Nei vel.. Selv har jeg krysset av Julneset og Hjertøya på listen. Rådhustaket er en plass jeg har tittet litt på men ikke gjennomført. Det kunne vært meget spesielt :-)
 6. Kom igjen, hvor er det bra å ha utesex i romsdalen hvis man vil ha tilskuere? Er det noen steder som er "kjente" og "aksepterte"?
 7. Whohoo Killer! Hvor sender du kona? Skal på kamp først, men hvem vet hva som skjer etterpå..
 8. Må da fuglorna og de andre dyrene i skogen vite, men her er det ihvertfall muligheten til å skrive innlegg. DET var det ikke i den andre "Molde og omegn" gruppa. Blir det noe cuck action eller annen action så er det bare ren bonus.
 9. "Gruppen ble forøvrig laget i frustrasjon over geografiske grupper som har blitt opprettet men som ikke har en eneste diskusjonstråd og dermed i praksis ikke er brukende til noe som helst." He he, og denne blir noe bedre...???
 10. Såhh, der var Gullknapp med i gruppa. Flotte greier! Hva vil du si om cuckolding i Romsdal? :-)
 11. Fritt fram for de som har noe å si i ytre Romsdal, eller si "TIL" oss som bor i ytre Romsdal. Jeg definerer forresten ytre Romsdal som Molde, Fræna, Aukra, Midsund osv. Men for all del, de som har noe de vil si eller dele kan bare fyre løs. Gruppen ble forøvrig laget i frustrasjon over geografiske grupper som har blitt opprettet men som ikke har en eneste diskusjonstråd og dermed i praksis ikke er brukende til noe som helst.
 12.  


×
×
 • Create New...