Jump to content

About This Club

Gruppe for de yngre som ønsker sex opplæring av eldre par.
 1. What's new in this club
 2. Hei! Jeg er ikke så ung (56), men gjerne vil få Sex opplæring, fordi jeg vil lære ny ting!
 3. Er ung uerfaren gutt på 21 fra Trondheim. Er ganske kåt om dagene og skulle gjerne gjort noe med det... Evt opplæring på det du ønsker slik at jeg kan bli god på det også.
 4. Hei, ung mann på 22 som vil gjerne bli lært litt om sex. Er det mulighet for det?
 5. Er en gutt på 19 med ingen erfaring i det hele tatt, kunne virkelig trengt dette ps, holder til i hedmark
 6. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
 7. Er en gutt på 22, jeg er jomfru og vil gjerne ha opplæring av ei dame eller et par. Holder for tiden til i hallingdal hvor jeg bor i eget hus.
 8. Hei, jeg skal til Oslo i helgen (12. April) og søker opplæring Har hotellrom siden jeg skal reise på ferie dagen etter. Jeg er slank og har en penis på 18cm, gjerne ta kontakt i pm
 9. Det hender hotwives ønsker en storkuket yngling i tilleg til dominant eldre bull. Meld fra....
 10. Renslig og veltrent gutt på bare 20 år som trenger opplæring! Håper å høre fra noen! Er veldig mobil!
 11. Er en army gutt på 19 år fra oslo, som gjerne skulle hatt litt opplæring.
 12. gutt 27 fra Oslo trenger også opplæring, send PM på hvorfor jeg skal velge nettopp dere!
 13. Hei. Er det bare gutter som føler for opplæring....??? Lærer gjerne opp jenter/kvinner i alle aldre og fasonger. Har en del erfaring i dette, og vi "trår varsomt" i ditt tempo. Kan dette være noe for deg...?? :-) Hilsen Teaser.
 14. Mann på 22 i Oslo sentrum som lett vil ha noen erfarne mennesker til å lære meg opp. Føler selv at jeg er verdens beste elsker men det er jo egentlig ikke opp til meg å vurdere. Jeg er åpen for alt og veldig trygg på min egen seksualitet. Solbrun og stram kropp. Blondt hår
 15. Er en mann på 29 som gjerne skulle hatt litt opplæring, særlig i trekantsammenheng. Men er det toget kanskje gått? Virker som de fleste som vil lære noen opp ser etter gutter 18-19-20.. Er det sånn, eller fins det fortsatt håp?
 16. Sissy cuck 26 som er klar for opplæring av erfarent par/mistress. Jeg har ingen grenser, hvilket betyr at du kan bruke meg som du vil. Liker tanken på at jeg er under din kommando, og at du kan gjøre hva du vil meg meg, om det så skulle være å tvinge meg til å slikke deg ren, eller om du/dere tok meg med en strapon.
 17. Vi er et elskerpar på 48 som kunne tenke oss å lære opp en gutt i 18-20 års alderen. Han må ikke være redd for egen kropp og heller ikke være redd for å komme nær andre av samme kjønn. Vi liker det meste innen sex så tror vi kan ha mye å lære opp den som "tør" å møte oss klem fra hilde og Roar (Afrodite og Sevs)
 18. Hei, jeg er en voksen erfaren og ungdommelig mann på 53 som vil gjerne være mentoren til en yngre dame, par. Jeg har erfaring fra cuckolding, altså være Bull for par, og har således endel erfaringer. Erfaringen som Dominant mann er også en aktivitet som kan være spennende å være mentor for. Ta kontakt for videre oppfølging.
 19. Opplæring også av uerfarne, gjerne uerfarne par par, selv om de ikke er helt unge. Også jenter og par i 30-årene kan ha behov for å ledes.Voksen bull stiller gjerne opp...
 20.  


×
×
 • Create New...