Gå til innhold

teaser

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bosted

  • Bosted
    Bergen

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

teaser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hallo. Og der sluttet det.....??? I februar.....???? Hva skjedde med våren og nå når sommeren har vist sitt blide varme ansikt....?? Noe dogging på gang - evt hvor skjer det...?? Føler det er mye snakk og lite action, eller så er det små hemmelige klikker som søker sammen. Am I right or am I wrong....???? :-) Hilsen teaser.
  2. Hei Sexypar...

    Synd dere er østpå....

    Har mye den samme feelingen som dere - mye useriøst.

    Sikkert et lurt trekk å opprette kontakt vis sms/mobil, på et tidlig tidspunkt

    Lykke til videre.

     

    Hilsen Teaser

  3. Hei. Er det bare gutter som føler for opplæring....??? Lærer gjerne opp jenter/kvinner i alle aldre og fasonger. Har en del erfaring i dette, og vi "trår varsomt" i ditt tempo. Kan dette være noe for deg...?? :-) Hilsen Teaser.
  4. Har frekventert "Privaten" en del, men som oftest sammen med venner som ikke er helt med i samme gaten som meg. Våren og sommeren står for døren, så da er det vel på tide - og mer behagelig også vil jeg tro - å stille på byen i lave sko - med tilhørende ankelkjede med "budskap". Har ikke vært så veldig inne på disse "beskjedene" - har vært mer via kontakt og mail at jeg har beveget med innen "Hotwife - Bull - Cuckold". Kanskje noen har en god ide å komme med ang. tegn som er mer - hva skal en si - mer entydig. "Hotwife" ser etter "Bull" - "Bull" ser etter "Hotwife"...??? :-) Ellers så må dere ha en riktig fin vår og sommer - kanskje noen av oss møtes...?? :-)
  5. Kjekt å få et avslag - hvertfall... Var ikke så stor respons her at ikke det skulle vært overkommelig. ha en findag videre... :-). Hilsen Teaser.
  6. Hei igjen... Som sagt - jeg er med omjeg blir invitert... Høres vi nermere - enten det blir positivt eller negativt svar...?? Hilsen teaser
  7. Var på Algarvekysten i Portugal med ei dame jeg hadde et elskerforhold til. Vi hadde vært på restaurant, og da vi kom ut dro hun meg med inn mellom noen busker som var plantet langs husveggen rett utenfor inngangen til restauranten. Det kom og gikk folk hele tiden 2-3 meter fra oss. Det ble både sug og slikk før jeg tok henne bakfra. lett tilgjengelig som fitta var - under sommerkjole uten truse. For løperen til at hun var så kåt, var da hun ba meg smøre henne på ryggen. Jeg bare fortsatt nedover - litt innenfor trusestrikken - begynte på nytt fra føttene og oppover lårene - tilfeldigvis kom noen fingre litt langt inn mellom lårene. Og solsengene sto ganske tett... :-) Ingen sex mens vi stelte oss for å gå ut og spise. Ertet henne ved å skyte inn midt i en samtale - er du kåt - er du våt - har du lyst på noe spesielt.... :-) Det virket - både på henne og meg... :-)
  8. Hei.

    Ønsker å få bli medlem i gruppen "GangBangVest"-

     

    Ønsker dere flere opplysninger om meg - vennligst spør meg.

     

    hilsen teaser

    [email protected]

  9. Hei...

    Ønsker å bli medlem i gruppen "Doggingvest".

     

    Hilsen Teaser

  10. Hallo. Kanskje jeg kan friste fruen...?? Hilsen Teaser
×
×
  • Opprett ny...