Jump to content

About This Club

Bor du på sørlandet - eller er du ofte der, meld deg inn :)
 1. What's new in this club
 2. Vi skal til Kristiansand 19-20 februar og ønsker å treffe andre for lek. Enten par eller menn. Ta kontakt for mer info
 3. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt bull (20-35 år) for treff. Scenariet vi ser for oss er at jeg tar frøken med på en kjøretur en natt, ifører henne håndjern og blindfold og møter bull utendørs et sted, hvor han får gjøre hva han vil med henne, før vi drar igjen, alt uten at frøken får se hvem hun har sex med. Send gjerne en PM om noen er interessert Vi holder til i Grimstad.
 4. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt bull (20-35 år) for treff. Scenariet vi ser for oss er at jeg tar frøken med på en kjøretur en natt, ifører henne håndjern og blindfold og møter bull utendørs et sted, hvor han får gjøre hva han vil med henne, før vi drar igjen, alt uten at frøken får se hvem hun har sex med. Send gjerne en PM om noen er interessert Vi holder til i Grimstad.
 5. Heteromann 39, fra listerregionen. Er mobil. Ta kontakt
 6. Hei! Gutt på 28 her, klar for nye opplevelser ta kontakt da vell:)
 7. mann 40 klar for gøy og morro i kristiansand
 8. Hei. helt fersk her, sprek mann fra Kr.sand på 58. Ta gjerne kontakt.
 9. Hei jeg bor ikke så langt unna arendal
 10. Hei ! Arendal her også, fast bosatt
 11. Er ikke fra Arendal men jobber der en mnd av gangen annenhver mnd. Så om dere kunne tenke dere en turnus bull er det jo bare å gi beskjed:-)
 12. Noen andre fra Arendal?
 13.  


×
×
 • Create New...