Jump to content

Et utenbys møte


bisexmann

Recommended Posts

Jeg la fra meg mobilen og så meg rundt i rommet. Joda, representativt og uten altfor mye liggende rundt om på hverken sengen eller i sofagruppen. Han hadde akkurat ringt og spurt om romnummeret, noe jeg opplyste om. De var utenfor og hadde akkurat gått ut av taxien.

 

«Dette kan jo bli interessant», sa jeg halvhøyt og smilende til meg selv idet jeg åpnet den avkjølte flasken med champagne.

Tre minutter senere banket det på døren, og da jeg åpnet, stod de der begge smilende og litt usikre. Hun iført en grå drakt og sorte sko med høye hæler, han litt mer «casual».

Jeg vinket dem inn i suiten, etter å ha komplimentert antrekket hennes med et anerkjennende smil.

 

Gårsdagens møte hadde gitt meg inntrykk av at hun var den mest utadvendte og kommuniserende av de to, selv om han også virket å være både selvsikker og trygg.

 

«Et glass champagne?» Spørsmålet var rettet til dem begge, og hun nikket smilende.

 

«Har du en øl?» Han så spørrende på meg med et usikkert blikk på flasken i hånden min.

 

«Jada, se om du finner noe du liker i minibaren»

Jeg så mer inngående på henne idet jeg rakte henne glasset. Hun var ifølge seg selv femtitre, og bar alderen godt. Høyden hennes hadde jeg anslått til å være 1,60, selv om hun virket noe høyere med de skoene hun hadde valgt for kvelden. Blikket hennes var fast, og de markante smilehullene gjorde henne enda mer tiltalende og flott. Mannen var på min egen høyde, rundt 1,90.

Til å være en mann i midten av femtiårene, var han velbygget og atletisk. De var alt i alt et veldig tiltalende par, og kledte hverandre godt.

 

«Takk for sist, forresten. Det var veldig hyggelig», smilte han - og strakte seg etter ølet.

«Jeg misunte dere vinen i går, men i kveld lot vi bilen stå».

 

Jeg fulgte kvinnen med blikket da hun satte seg ned ved siden av mannen sin og løftet glasset mot munnen. Leppestiften hennes satte igjen et svakt merke på det da hun satte det tilbake på bordet.

 

«Bra, da skal vi ikke misunne deg i kveld», lo jeg. «Det vil jo tiden vise», repliserte han og lo også.

 

«Vel, dere tok jo imot invitasjonen min, så hva synes dere?» Jeg festet blikket på henne igjen. «Dere har antakelig gjort dere opp noen tanker om meg - og oss sammen?»

De så på hverandre, tydeligvis usikre på hvem av dem som skulle svare. Han tok ordet.

 

«Som sagt, vi hadde det hyggelig i går, og du virker å være en behagelig, fin kar. Det vi også satte pris på, var at vi ikke avga noen løfter hverken hit eller dit, og er enige om at ting får utvikle seg ettersom situasjonen tilsier det.» Jeg registrerte en svak, bifallende nikking fra henne.

 

«Fint, for jeg satt - og sitter med akkurat det samme inntrykket selv», svarte jeg.

«Det som var viktig å få fastslått, var at vi kan - sånn som nå - kommunisere på en naturlig og direkte måte, uten å famle etter ord og ikke ha noen form for kjemi».

 

«Ja, dette er ikke akkurat en stor by, og vi synes det er greit å forholde oss til folk vi ikke omgås til vanlig. Med tanke på at det vi kanskje ender med å foreta oss ikke er helt...» hun lette etter et passende ord «..vanlig, så er det viktig for oss med en viss form for integritet». Smilet lekte fortsatt i ansiktet hennes, og jeg nikket forstående.

 

«Hva synes du da? Det er tross alt nesten tyve år mellom oss, og du har kanskje gjort deg noen tanker om akkurat det?» Han hadde tatt ordet igjen, og så spørrende på meg imens han drakk av flasken.

 

«Jeg har faktisk ikke tenkt så mye på det, og som jeg nevnte, handler det i første omgang om å trives sammen», svarte jeg. «Alder som sådann er temmelig uviktig hvis man føler seg komfortable i hverandres selskap». De nikket enige.

 

«Vel, kan jeg låne badet ditt?» Hun reiste seg og rettet på skjørtet.

 

«Javisst, jeg regner med at du finner det», lo jeg.

 

«Jeg tar med meg litt rekvisitter», smilte hun - og forsvant inn på badet.

 

Mannen smilte og så etter henne. «Du scoret der med den champagnen», smilte han. «Den har en ganske oppkvikkende virkning på henne».

 

«Hun nevnte jo det i går». Jeg smilte konspiratorisk tilbake til ham.

 

«Det er viktig å føle seg komfortabel for henne, og det som hun slapper av nå».

«Har du møtt par på denne måten før?» Spørsmålet kom fullstendig direkte, og han vek ikke med blikket.

 

«Ja, jeg har faktisk møtt to par tidligere, vidt forskjellige fra hverandre», svarte jeg.

«Første gang møtte jeg et par som tydeligvis var litt erfarne med slike treff, og tok styringen på hele kvelden før vi engang hadde satt oss. En temmelig spesiell og spenstig opplevelse» Jeg smilte og tenkte tilbake på opplevelsen.

 

«Javel? Hvordan da? Det er kanskje frekt å spørre...»

 

«Neida, ikke noe problem» jeg smilte avvæpnende til ham.

«Hun virket å være den dominerende av dem, og dyttet ham ned i sofaen da vi kom inn i stuen. Før jeg i det hele tatt rakk å tenke, hadde hun lagt armene rundt halsen min og presset seg helt inn mot meg med et ansiktsuttrykk som oste sex. «Åpne buksene dine og la meg se pikken din», sa hun - og satte seg på huk foran meg»

 

Jeg så han vred litt på seg i sofaen og grep etter ølflasken for å ha et fast holdepunkt.

 

«Hehe, det var jo litt av en åpning»

 

«Ja, det tenkte jeg også. Men jeg åpnet buksene som hun ba meg om, og hun smilte bare utfordrende og flyttet litt på seg så mannen hennes kunne få se. Han sa ingenting, og så bare avventende på oss»

 

Jeg skulle til å fortsette historien idet døren på badet gikk opp. Hun kom ut i et langt kortere skjørt, og de hvite strømpene kunne tydelig sees festet i stropper tilhørende en hofteholder til en viss grad skjult under skjørtet. Jakken på drakten var også borte, og blusen var kneppet langt mer skjødesløst enn da hun forsvant inn på badet. Vi smilte begge mot henne.

«Og hva har dere drevet med imens jeg var borte?» Hun så spørrende og lekent på oss før hun festet blikket på meg og ristet talende på det tomme champagneglasset.

 

Idet jeg strakte meg etter flasken i kjøleren, kom han meg i forkjøpet;

 

«Han fortalte om et par han hadde møtt, og hadde kommet omtrent til da hun satt på knærne foran ham og viste mannen sin pikken hun hadde bedt ham om å ta frem fra buksene»

 

«Å, så dere har kommet dit allerede?» Hun lo og drakk en stor munnfull champagne.

 

«Nei, poenget var nok mer å illustrere at hun virket å være litt dominant..eller styrende, og tente tydeligvis på å la mannen være passiv tilskuer», svarte jeg.

 

«Hvordan da?» Hun satte seg på kanten av sofaen rett imot meg og ville inkluderes i historien.

 

«Det virket som om hun ville se mannen sin sitte passivt og se henne imens hun....» det var min tur til å lete etter ord, og jeg vurderte hva slags uttrykk jeg skulle bruke uten å virke vulgær eller platt. «..lekte med pikken min, rett og slett»

Jeg var tålelig fornøyd med valg av uttrykk.

 

«Sånn som dette, omtrent?» Hun holdt glasset i den ene hånden og strøk den andre hånden langs det venstre buksebenet mitt. Blikket var fremdeles festet på meg.

 

«Ja, omtrent. Men jeg hadde jo allerede åpnet buksene og stod med pikken stiv foran henne», svarte jeg og smilte mot mannen hennes.

 

«Det vil si omtrent sånn», svarte hun - og kneppet opp knappene i dongeribuksene mine med den ledige hånden. Jeg satt passivt tilbakelent i stolen og så fingrene hennes åpne knappene med drevne bevegelser. Hun gled ned fra sofavangen og stod nå på knærne mellom bena mine. Hånden hennes fant veien på innsiden av buksene mine, og trakk frem den glatte og allerede stive pikken min.

 

«Mmm, det er nok ganske autentisk», mumlet jeg.

 

Mannen hennes satt stille i sofaen og betraktet oss. Han merket at jeg så i hans retning og løftet smilende ølflasken.

 

«Den champagnen har tydeligvis gjort sin virkning allerede»

 

Jeg kjente hånden hennes gi den stive pikken et prøvende runketak, og rettet blikket ned mot skrittet igjen. Hun så spørrende opp på meg.

 

«Jeg vil gjerne smake litt. Er det ok?» Smilet mitt var svar godt nok, og tungen hennes gled søkende over det følsomme pikkhodet. Leppene åpnet seg, og hun sugde hele hodet grådig inn i munnen. Tungen hennes strøk opp og ned langs undersiden av hodet, og jeg kjente det sitre i hele kroppen.

 

«Munnen din kjennes vanvittig deilig», stønnet jeg.

Hun strakte seg etter champagneglasset og fyllte munnen med den kalde vinen. Da hun presset leppene mot pikkhodet, og lot munnen åpne seg rundt den, kjente jeg kontrasten av den varme munnen og den iskalde champagnen. Hun klarte ikke å holde all champagnen i munnen, og den kalde væsken rant nedover skaftet og de glatte ballene mine. Følelsen var utrolig opphissende.

 

«Uff, jeg har sølt til buksene dine. Ta dem av, så de kan tørke» Hun hjalp til, og trakk dem av meg idet jeg reiste meg fra stolen.

«Når du likevel står, kan jo du også sette deg i sofaen. Det er bedre plass der borte». Hun smilte opp mot meg. Jeg gikk over til sofaen og satte meg ned ved siden av mannen hennes.

 

«Hvor var vi? Jo, champagne!» Hun strakte seg etter glasset igjen og fyllte munnen....

 

Fortsettelse følger..hvis historien virker interessant for noen av dere der ute...;-)

Link to comment
Share on other sites

Det der er uten tvil den best skrevet historien jeg har lest her inne til nå. Forsåvidt en av de mest opphissende også!

 

 

Venter spent på fortsettelsen ;)

Link to comment
Share on other sites

På nytt kjente jeg de myke, varme leppene hennes mot pikkhodet, før hun lot leppene lukke seg rundt skaftet.

Følelsen av den kalde champagnen bragte frem nok et dypt stønn, og jeg lente meg tilbake i sofaen.

Hun lot tungen virvle rundt hodet, og jeg kjente hånden hennes lukke seg rundt ballene.

 

Jeg snudde hodet og så mannen stirre fast på pikken som gled dypere og dypere inn i munnen hennes. Han bøyde seg fremover og strøk henne prøvende over den runde baken, men hun grep hånden hans og løftet den vekk - stadig med pikken min i munnen.

 

Uten å virke avvist åpnet han buksene sine i stedet, og åpenbarte en dundrende stiv pikk. Den var imponerende tykk, og det store hodet vippet opp og ned i takt med pulsen hans. Idet han la hånden rundt skaftet og begynte å runke, lot hun pikken gli ut av munnen og så bort på ham.

 

«Nei, ikke rør. Bare se.»

 

«Aha, tenkte jeg. De já vu!»

 

Jeg løftet henne opp mot meg og lot hendene gli langs og over de fyldige brystene imens jeg presset den våte,

stive pikken mot magen hennes.

De store, harde brystvortene kjentes mellom stoffet, og jeg klemte den ene mellom to fingre.

Blusen var allerede halvveis nedkneppet, og da jeg hadde kneppet de tre siste knappene, stilte jeg meg bak henne og så over skulderen hennes bort på mannen. Han satt fremdeles urørlig med pikken ute av buksene. Hun stod helt stille med armene hengende ned langs siden. Jeg lot blusen gli av skuldrene hennes, og hang den pent over stolryggen jeg hadde sittet i for litt siden.

 

Hun lot seg føre to skritt fremover, og da jeg lavt ba henne sette seg på knærne foran sofaen igjen, gjorde hun det uten å stille spørsmål. Den brede baken hennes presset mot det trange skjørtet, og jeg lot fingrene mine gli over begge rumpeballene.

 

«Dette er en fryktelig sexy bak», sa jeg - med blikket rettet mot mannen hennes.

 

Han nøyde seg med å nikke enig. Pikken hans duvet fremdeles opp og ned, og jeg kunne nesten lese tankene hans og den stille bønnen om at hun skulle ta ham i munnen. Jeg trakk skjørtet opp over lårene hennes, og hun vrikket villig på seg for å hjelpe til. Det ante meg allerede da hun kom ut fra badet at hun hadde tatt av seg eventuelle truser, og da jeg trakk skjørtet helt opp rundt livet hennes, så jeg den hvite hofteholderen som eneste rekvisitt under plagget. Jeg lot hendene gli over strømpene og dvelte ved hver sin klype.

 

Uten oppfordring, spredte hun bena litt til og vrikket ertende på baken. Jeg grep champagneflasken, og helte en liten mengde over de runde rumpeballene. Hun rykket til og hvinte lekent. Noen dråper fant veien mellom rumpeballene, og jeg forfulgte dem med fingeren. Jeg kjente varmen fra henne, og så at skamleppene hennes allerede var svulmende og åpne.

Uten å falle for fristelsen til å la fingrene kjenne henne, skilte jeg skamleppene med to fingre, bøyde meg ned mot henne og blåste forsiktig. Hun presset seg mot meg og stønnet svakt. Hånden min fortsatte opp mot venusberget hennes, og jeg kjente en liten hårdott på den ellers helt glattbarberte fitta. Fingrene mine presset lett mot den.

 

Jeg la pikken mot den venstre rumpeballen, og den etterlot en dråpe - som ble til en stripe ettersom pikken gled videre over den myke huden. Hun presset seg tilbake mot meg og snudde hodet så langt hun klarte.

 

«Nå erter du veldig»

 

Smilet hennes røpet at hun likte den typen erting, og jeg lot hendene gli opp mot låsen på brystholderen. Jeg kunne se avtegningene av stroppene mot den nakne huden da brystholderen gled av henne, og bøyde meg fremover. Den høyre hånden min la seg rundt det tunge, fyldige brystet, og jeg kjente den harde brystvorten mot håndflaten.

 

«Kan du gjøre meg en tjeneste?» Jeg så opp mot mannen hennes.

 

«I toalettvesken på badet ligger en pakke kondomer. Kunne du hentet den? Jeg skal knulle kona di»

 

Jeg hørte henne le dempet.

 

Han reiste seg fra sofaen, tydelig litt usikker - men gikk inn på badet og kom tilbake med kondomene. Hun stod fremdeles på knærne, og jeg dro overkroppen hennes opp mot meg. Den venstre hånden min la seg rundt det venstre brystet hennes, og jeg løftet begge brystene imens fingrene lekte med de store, harde vortene. Pikken min presset mot korsryggen hennes.

 

«Har du lyst på pikk?» Stemmen min var lav, men intens.

 

«Mm, veldig»

 

«Hva skal han gjøre, da?» Jeg spurte henne med et lekent smil om munnen som om han ikke var tilstede i rommet...

Link to comment
Share on other sites

«Se på oss», svarte hun ertende og strøk mannen på innsiden av låret.

«Ser du? Han blir kåt av å se meg sånn»

 

Hun strøk en finger nedover det stive skaftet hans.

Pikken hans rykket av berøringen, og han vred seg i sofaen. Uten å engang ha sett ansiktsuttrykket hans, kunne jeg likevel ane det forpinte ønsket om å ta del i leken.

Brystene hennes lå tungt i hendene mine, og jeg knep begge brystvortene hardt mellom tommel og pekefinger. Hun vred seg og presset baken mot pikken min imens hun murret av nytelse.

 

«Har du knullet foran ham på denne måten tidligere, altså?»

Spørsmålet var mer en konklusjon på noe jeg allerede antok, og overraskende nok nikket han bekreftende før hun rakk å svare.

 

«Hun liker å kåte meg opp med en annen manns pikk. Sånn må jeg alltid sitte og se henne by seg frem som et annet ludder»

Stemmen hans hadde antatt en litt klagende tone, men den dirrende, stive pikken hans vitnet om at dette var noe han tente voldsomt på.

 

Hun reiste seg fra gulvet og la seg med hodet i fanget hans imens hun vinket meg mot henne. Jeg tok plass mellom bena hans, og kjente leppene hennes gli langs de glatte ballene mine.

 

«Du liker å se meg sånn», sa hun.

«Det tenner deg å se meg suge pikk, gjør det ikke?»

 

Leppene hennes omsluttet pikkhodet mitt igjen. Hun sugde pikken inn i munnen, og da leppene trakk seg tilbake, var skaftet dekket av spytt. Jeg plasserte hånden på venusberget hennes igjen, og lot hånden sirkle rundt den lille hårdotten. Hun løftet det ene benet, og lot det gli ned på gulvet imens hun gjentok sugingen av pikken min nesten helt inn til roten. En hårlokk hadde glidd ned i øynene hennes, og mannen strøk den vekk med den ene hånden.

 

«Takk, vennen. Du er oppmerksom»

Hun smilte opp mot ham og strøk ham over kinnet, før hun snudde hodet et øyeblikk og kysset det stive skaftet hans.

 

«Sett på ham et kondom. Nå vil jeg kjenne denne pikken inne i meg»

 

Hun reiste seg opp i sittende stilling, og klappet meg ned ved siden av seg i sofaen. Mannen reiste seg fra sofaen, og åpnet pakken på bordet. Jeg smilte oppmuntrende til ham, og satt avventende i sofaen. Han grep nølende om pikken min, og la kondomet på plass over hodet. Hendene hans var forsiktige og litt klønete, men vi lot ham begge få fortsette uten form for innblanding. Han rullet det trange kondomet med to fingre, og snart dekket det halve pikken. Hånden hans ble mer fast og ivrig nå, og han rullet kondomet helt ned med et ivrig og mer drevent tak.

 

«Vil du smake?»

 

Jeg så direkte og utfordrende på ham. Han stivnet i bevegelsen og så spørrende på meg.

 

«Få kjenne om du har lært noe av å se henne suge pikken min»

 

Han bøyde seg mot den stive pikken i hånden sin. Hun fniste forventningsfullt ved siden av meg og lot den ene hånden gli over brystet mitt. Munnen hans åpnet seg over pikken, og jeg kjente tungen hans. Prøvende først, men likevel ivrig. Han var mer direkte og røff i måten å suge på, men det kjentes opphissende. Hun flyttet seg ned på gulvet sammen med mannen, og de begynte en felles bearbeiding av pikken og ballene mine. Hun la den ene hånden på hodet hans, og presset munnen hans nedover pikken min.

 

«Liker du det? Du kler å suge pikk, vet du det?»

Hun var tydelig opphisset av synet. Jeg strakte meg litt frem og grep om det ene brystet hennes.

 

«Han suger deilig. Still deg over meg, så jeg får smake litt på deg også»

 

Hun stilte seg i sofaen med bena på hver side av kroppen min. De svulmende skamleppene hennes var våte av fukten fra henne, og jeg skilte dem med to fingre. For å gi henne litt bedre plass, akte meg meg lengre ut i sofaen, slik at hun kunne sette seg ned på toppen av ryggen. Jeg strøk henne prøvende over innsiden av låret, og kjente det dirre i lårmuskelen hennes.

 

«Få hånden din»

 

Hun strakte den ene hånden mot ansiktet mitt, og jeg grep om pekefingeren hennes. Jeg lot den stryke over de våte skamleppene, og sirkle over den fullt synlige og stive clitorisen.

 

«Så våt er du. Kjenn..smak»

 

Hun trakk til seg fingeren, og jeg kunne høre lyden av at hun slikket fingeren inn i munnen.

 

«Mmm..så deilig»

 

Mannen sugde pikken min rytmisk inn i munnen og runket bestemt etpar ganger før den forsvant inn i munnen hans igjen. Han trakk av kondomet og lukket munnen rundt pikken igjen.

 

«Jeg tror han liker å suge pikk», stønnet jeg.

 

Hun svarte med å presse seg ned mot ansiktet mitt...

Link to comment
Share on other sites

På tide med neste del, kanskje...?! ;-)

 

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

 

Tungen min begynte å utforske de hovne skamleppene hennes, og videre bakover imens jeg presset bakhodet mot sofaputen. En seig strime av saftene hennes fulgte med, og tungen min strøk lekent over den bakre åpningen. Hun knep instinktivt igjen lukkemuskelen, men knakk samtidig i kneleddene idet hun utstøtte et «o oooh..»

Jeg lot tungen fortsette den ertende sirklingen, og jeg kjente lukkemuskelen hennes slappe av. Hun begnyte noen prøvende sirkelbevegelser med hoftene.

 

«Se hva han gjør med meg», stønnet hun frem, og spredte skamleppene med to fingre.

«La ham få se. Dette har han aldri fått lov til selv»

 

Jeg fortsatte, og presset tungespissen opp i henne, før jeg lot den fortsette rundt selve åpningen. Han hadde sluttet å suge pikken min, men hånden var lukket hardt rundt roten fremdeles.

 

«Nei! Ikke rumpa! Du har alltid sagt at det er forbudt område!»

 

Hånden hans hadde begynt å bevege seg rytmisk opp og ned langs skaftet mitt igjen, og jeg ante en blanding av trass, sårhet og en fortsatt intens opphisselse i stemmen hans.

 

«Ja, men han vet hvordan han skal bruke meg når jeg er så kåt», sukket hun - og jeg kjente sirkelbevegelsene fra h oftene bli mer intense.

 

«Ser du, han har ikke engang rørt..fitta mi ennå..»

 

Jeg ante en såvidt merkbar nøling da hun uttalte «fitte», og skjønte at det var et ord hun sjelden eller aldri brukte.

 

«Se hvor våt jeg er likevel»

 

Hun lot langfingeren gli mellom skamleppene og søkte munnen min.

Jeg grep fingeren hennes etter å ha sugd den inn i munnen og førte den bakover til rumpehullet hennes. Den var glinsende våt av spyttet mitt, og jeg styrte den rundt åpningen. Etter at jeg slapp taket i fingeren, fortsatte hun sirkelbevegelsene, og fulgte opp med å presse fingeren såvidt men tydelig mot åpningen - akkurat som tungen min hadde gjort for noen øyeblikk siden. Jeg bøyde meg fremover i sofaen og reiste meg opp.

 

«Har du glemt å ta hånd om denne?»

 

Jeg holdt pikken i hånden og gav den et par langsomme runketak.

 

«Eller vil du se meg presse den inn i henne med en gang?»

 

Jeg smilte spørrende ned mot ham - som fremdeles satt på knærne foran sofaen og så forhekset på fingeren som lekte rundt den trange åpningen.

 

«Jeg har aldri...» han stoppet opp midt i setningen.

 

Jeg lot pikken gli over kinnet hans, og kjente skjeggveksten mot det følsomme pikkhodet før jeg dasket det lett mot ham.

 

«Du har aldri sett henne leke med rumpa si?»

 

Smilet mitt var vitende.

 

«Du skal få se henne ta imot pikk etterpå også. Sett deg som jeg satt»

 

Han reiste seg fra gulvet og satte seg i samme stilling som jeg for et øyeblikk siden hadde sittet i.

 

«Bøy hodet bakover, så du ser bedre. Men forsøk ikke å røre eller smake!»

 

Stemmen min var oppmuntrende men streng. Han festet blikket på den lekende fingeren hennes igjen - bare noen få centimetre fra pannen, og han hev etter pusten av opphisselse. Jeg strakk meg frem mot pakken med kondomer, og rullet en ny over den fremdeles intenst stive pikken. Hun ante antakelig hva jeg hadde i tankene, for hun flyttet hånden sin og spredte bena enda litt fra hverandre. Det var god plass til ett ben på hver side av mannen i sofaen, og jeg lot pikken duve foran ansiktet hans et øyeblikk før jeg la den mot de fyldige skamleppene hennes.

 

Jeg kunne kjenne pusten hans mot ballene, og lot hodet gli sakte inn. Hendene hennes grep meg om rumpeballene, og jeg kjente de velstelte og lange neglene hennes presse mot huden. Hun slapp pusten i et overgitt stønn idet jeg gled helt inn, og begynte en seig rytmisk knulling...

Link to comment
Share on other sites

Jeg kunne se - og ikke minst kjenne - hvordan skamleppene lukket seg rundt skaftet og ble med ut da pikken gled tilbake. De glinsende saftene festet seg mot den barberte roten min, og jeg gled helt inn i henne på nytt.

 

«Sug ballene mine», kommanderte jeg mannen.

 

Tungen hans kjentes varm og våt mot den venstre testikkelen.

 

«Ikke slikk! Sug den!»

 

Jeg stønnet oppmuntrende da jeg kjente leppene omslutte den samme testikkelen. Pikken var dypt begravet i henne, og jeg kjente de store, tunge brystene og de stive brystvortene hennes mot brystkassen min. Slik stod jeg og knullet henne - i mens mannen sugde vekselsvis på den venstre og høyre testikkelen min. Jeg bøyde meg litt i ryggen, og klarte å finne munnen hans med en finger.

 

«Gjør den våt av spytt.»

 

Uten noen form for usikkerhet, sugde han den inn i munnen sin. Jeg trakk den ut igjen, og søkte meg frem til det trange rumpehullet hennes - som i og for seg var glatt og vått nok allerede fra blandingene av hennes egne safter og mitt spytt. Denne gangen kjente jeg bare såvidt en sammentrekking da fingeren møtte åpningen, og med pikken helt inne i henne, lot jeg fingeren gli sakte og forsiktig opp og inn. Jeg lot den bare gli inn til første ledd på fingeren, og holdt den stille imens jeg fortsatte den rolige knullingen. Så begynte jeg å bevege fingeren ut og inn av henne i samme rytme som pikken. Mannen hadde sluttet å suge på ballene mine.

 

«Skulle du slutte?»

 

Jeg stoppet bevegelsene mine, og kjente de roterende hoftene hennes presse seg rytmisk mot meg.

 

«Slikk rumpa mi i stedet!»

 

Jeg trakk pikken ut, men lot fingeren være i det trange hullet hennes imens jeg presset meg ned mot ansiktet hans under oss. Han forsøkte å vri ansiktet, men da jeg løftet meg en tanke opp igjen, kjente jeg den varme, våte tungen gli nølende over det følsomme partiet mellom baller og rumpehull. Jeg gryntet fornøyd, og lot fingeren min gli inn til neste ledd.

 

«Styr pikken min inn i henne igjen»

 

Han grep om meg og trykket den mot den dampende våte åpningen hennes. Hoftene jukket mot meg, og i det tungen hans endelig hadde sirklet seg inn direkte mot hullet mitt, trykket jeg pikken dupt inn i henne. Vi knullet sakte og taktfast, akkompanjert av tungen hans - som føltes føltes deilig opphissende mot rumpehullet mitt. Jeg kjente de frodige lårene hennes dirre av anstrengelse, og kunne kjenne henne melke den stive pikken med musklene i underlivet.

 

«Løft puppene opp mot jeg», stønnet jeg hest mot munnen hennes.

 

Hun løftet dem bydende frem mot meg, og de store, mørkebrune brystvortene pekte stive ut i luften. Jeg lot litt spytt dryppe ned på den høyre vorten.

 

«Gni den...hardt!»

 

Hun presset to fingre rundt den, og jeg nøt synet av de lakkerte neglene i kontrast til den bleke huden. Fingeren min knullet henne mer krevende nå, og jeg trakk ikke lenger pikken helt ut av henne for hvert støt. At bevegelsene ble litt mindre, gjorde det enklere for ham å slikke, og jeg nøt simpelthen den våte tungen. En av fingrene mine forsøkte å søke munnen hans, og han skjønte tydeligvis straks hva jeg hadde i tankene. Tungen hans forsvant fra rumpehullet mitt, og leppene omsluttet i stedet ringfingeren min - samtidig som langfingeren var helt inne i den trange kanalen hennes. Etter at jeg var tilstrekkelig sikker på at den var våt og glatt nok, bøyde jeg fingeren som tegn på at han skulle gi slipp på den med munnen.

 

«Snu deg rundt» sa jeg dempet, og trakk langfingeren ut av rumpa hennes.

 

Hun snudde seg - og ble stående med den runde baken mot meg og bena spredt. Hadde han strukket ut tungen, kunne han nådd henne med tungespissen.

 

«Runk pikken min»

 

Jeg kjente hånden hans igjen, og lot langfingeren finne veien inn i rumpehullet hennes, samtidig som ringfingeren lekte rundt åpningen. Da jeg trykket den mot hullet, gled den inn ved siden av den første fingeren uten særlig motstand, og jeg holdt begge fingrene i ro. Snart kjente jeg henne presse seg mot meg, og jeg lot henne styre hvor mye hun ville ta imot. Uoppfordret hadde mannen hennes begynt å suge ballene mine igjen, og han styrte pikkhodet mitt opp og ned langs skamleppene hennes....

Link to comment
Share on other sites

Da jeg lot pikkhodet gli tilbake inn mellom skamleppene hennes igjen, kjente jeg at hun føltes en anelse trangere.

Pikken kjentes tydelig mot fingrene - bare adskilt av den tynne veggen. Da flensen passerte, gav følensen meg et deilig grøss gjennom hele kroppen, og jeg trakk pikken tilbake for å la fingertuppene mine massere den enda en gang.

Rumpa hennes presset seg bakover mot meg, og hun hadde tydeligvis blitt komfortabel med fingrene mine.

Jeg hørte den tunge pusten hennes, og så henne kaste med hodet.

 

«Tror du jeg får plass i rumpa di», spurte jeg inn i øret hennes - idet både fingre og pikk gled helt inn.

 

«JAAH...mer, mer...», nærmest skrek hun.

 

«Jeg tror jeg får plass til dere begge..»

 

Tungen til mannen hennes hadde blitt supplert av en finger nå, og fingeren presset lett mot rumpehullet mitt.

 

«Vi flytter oss til sengen og lar ham i første omgang ta av seg klærne»

 

Jeg trakk først ut fingrene, og så hvordan hullet sakte lukket seg etter dem. Etter å ha begravet pikken dypt i henne enda en gang, trakk jeg den ut. Hun løftet det ene benet over hodet hans, og satte seg på knærne ved siden av ham i sofaen.

Da hun trakk t-skjorten over hodet hans, bøyde jeg meg ned mot ham og grep rundt den dirrende og tykke pikken hans.

Den kjentes varm i hånden, og jeg gav ham noen grove, bestemte runketak. En dråpe presset seg frem øverst på det blodfylte hodet, og fingeren min smørte den utover hele hodet, før jeg løftet hånden - og smørte restene på fingertuppen utover leppene hans. Hun hadde allerede åpnet beltet i buksene, og kneppet drevent opp de resterende knappene

 

Etter å ha trukket av ham buksene, reiste han seg fra sofaen og bød henne hånden. De runde rumpeballene duvet fristende idet hun rundet bordet og gikk i retning sengen.

 

«Sett deg på enden av sengen», sa jeg - henvendt til ham.

 

Han satte seg uten videre spørsmål, og før jeg rakk å åpne munnen, hadde hun dyttet ham bakover i sengen. Uten videre, krabbet hun opp i sengen til ham, og satte seg over ansiktet hans. Han grep henne sultent rundt hoftene, og jeg så tungen hans virvle rundt i det våte kjønnet hennes. Hun bøyde seg fremover mot pikken hans, og lot leppene omslutte det blottlagte hodet. Jeg ble stående passiv og nyte synet av dem, før jeg stilte meg mellom lårene hans. Jeg trakk av kondomet, og runket pikken kraftig.

 

«Ta ham helt inn til roten»

 

Hun lot leppene strekke seg så langt hun maktet, og de rakk nesten ned mot den harde pungen hans. Lydene fra strupen hennes fortalte meg at han gjorde mye riktig med tungen, og ut fra hoftebevegelsene hennes og den hivende pusten å dømme, antok jeg at hun nærmet seg en orgasme....

Link to comment
Share on other sites

Jeg satte meg på knærne ved enden av sengen, og grep fatt i håret hennes.

 

«Skal du komme nå? Utover ansiktet hans? Hva om jeg vil kjenne deg komme rundet pikken min i stedet?»

 

Det slørete blikket hennes klarte knapt å feste seg, og hun var tydeligvis fryktelig nær ved å komme.

Jeg dasket henne lett over kinnet med flat hånd.

 

«Reis deg og sett deg ned på magen hans!»

 

Jeg tok henne om overarmene og trakk henne mot meg - vekk fra munnen hans. Da hun hadde flyttet seg nedover,

og satt med underlivet presset mot navelen hans, grep jeg om håndleddet hennes. Jeg snudde håndflaten oppover,

og lot spytt gli ned og i den fremstrakte håndflaten. Siden bena hans allerede var spredt fra hverandre, løftet jeg dem opp ved å gripe fast i begge knehasene hans.

 

«Smør ham og gjør ham klar for meg»

 

Hun strakk hånden ned mellom de åpne rumpeballene, og fordelte spyttet rundt den lille åpningen.

Vekten av henne holdt ham uansett nede, men jeg kjente ikke nevneverdig motstand i bena hans heller.

Fingeren hennes klarte ikke la være, og hun hadde summet seg såpass at hun hadde skjønt hva som skulle komme.

Etter at han var glatt av spytt, lot hun den gli inn i åpningen hans. Det rykket støtvis i pikken hans, og vi kunne tydelig høre de kåte lydene fra ham. Fingeren hennes gled videre opp i ham, og hun begynte de sirklene bevegelsene med underlivet mot magen hans. De var tydelig helt ubevisste, og skyltes antakelig den nesten avbrutte orgasmen.

 

Jeg flyttet meg litt nærmere, og trakk fingeren hennes ut av rumpa hans. Hun grep pikken hans i stedet, og jeg lot pikkhodet stryke rundt åpningen hans. Forsiktig men bestemt - pikken gled inn i ham. Jeg kjente hodet gli på innsiden, og presset meg enda ørlite grann opp i ham før jeg stod helt stille.

Lukkemuskelen knep rundt det stive skaftet, og jeg lot ham bli vant til følelsen....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...