Gå til innhold

Oppdatering angående tekniske problemer og forumets framtid


Webmaster

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

Her kommer en etterlengtet sen oppdatering angående forumets tekniske problemer og hva som skjer framover. Det er ingen planer om å la siden dø sakte ut, men en kombinasjon av at undertegnede startet i ny jobb samtidig som det skjedde flere tekniske problemer med forumet i våres, har dessverre ført til en del forsinkelser.

 

Det er ingen som tar ut lønn og det er ingen som har forumet som en egen jobb. Cuckold.no er et hobbyprosjekt som til dags dato har kostet undertegnede både mye tid og mye penger! Den største kostnaden vi har hatt ved forumet har vært programmering og utvikling av siden. I dag er det en ekstern programmerer som tar en hyggelig "vennepris" for all teknisk jobbing ved forumet. Dette er en person som var med å utvikle forumet i dets spede barndom, og etter å ha vært borte noen år kom han tilbake og påtar seg nå oppdrag når vi trenger det.

 

Cuckold.no er bygd på en gammel "utdatert" plattform (vBulletin). Denne er ikke videreutviklet av leverandøren på mange-mange år. I våres foretok vi en større oppgradering av siden som dessverre medførte en del tekniske problemer og en delvis krasj. Vi fikk rettet opp det aller verste, men dessverre fikk vi ikke rettet opp at siden går tregt! Valget sto da mellom å fortsette og klatte på vår eksisterende gamle plattform, eller å foreta en kostbar og tidkrevende jobb med å flytte hele forumet over på en ny plattform. Valget har falt på den siste løsningen, men kombinasjonen av ny jobb privat og at dette vil bli en stor og tidkrevende oppdatering, har ført til at dette har blitt utsatt.

 

Tidsplanen per i dag er at vi starter med å flytte forumet over på en ny plattform ca i midten av juni måned. Hvilken plattform vi skal bruke er ennå ikke 100% bestemt, så akkurat nå driver vi og ser på litt forskjellige alternativer. Dette kommer til å bli en kostbar og tidkrevende jobb, men vi håper å være ferdig med alt av programmering/ flytting innen utganger av juni måned.

 

Beklager så mye for sen statusoppdatering angående hva som skjer i forhold til problemene med forumet, og tar full selvkritikk på dette!

 

Ser at det rundt om på forumet har vært noen forespørsler om de kan bidra med å hjelpe til. Dersom det er noen programmere der ute som har mulighet til å hjelpe til så hadde vi satt pris på dette. Av hensyn til personvern/ sikkerheten til våre brukere, vil vi kreve en eller annen form for "intervju/ kvalitetssikring" først. Dersom du har mulighet til å hjelpe til hadde vi blitt glade hvis du kan sende oss en privat melding til Admin, så kan vi i neste omgang ta en prat face-to-face en plass på Østlandet/Oslo.

 

Beklager nok en gang for sen informasjon!

 

 

Mvh Admin

 

 

PS: Alle betalende medlemmer vi selvfølgelig få sine abonnementsperioder forlenget når forumet er oppe og går igjen, tilsvarende det de hadde tilgode før problemene med forumet oppsto.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...