Jump to content

Uplanlagt nedetid


Webmaster

Recommended Posts

Hei!

 

Beklager så mye for nedetiden de siste dagene. Dette har ikke vært sikkerhetsbrudd.

Vi har de siste 10 årene vært avhengig av å bruke gammel programvare vi selv har tilpasset til vårt bruk. Vår egen "lapping" har innhentet oss og siden Cuckold.no er 100% drevet av medlemmene våre er vi avhengige av dere betalende medlemmer for å kunne oppdatere og vedlikeholde de kodene vi selv har modifisert.

 

De neste dagene/ukene vil forumet være oppe men noen av funksjonene som dere er glade i å bruke, kan være tatt ned for at vi skal kunne oppdatere og optimalisere kodene. Dette gjelder blant annet funksjoner som "takk", chat, registrering av nye profiler, rating av bilder, m.m.

 

Med vennlig hilsen

En stressa utvikler hos Cuckold.no

Link to comment
Share on other sites

Hei alle sammen!

Som de fleste av dere har fått med seg så har vi dessverre hatt en nedetid på forumet de siste dagene grunnet tekniske problemer. Beklager så mye for dette! Retter en stor takk til vår programmerer som har fått rettet opp i mesteparten av dette, selv om det fremdeles er noe som gjenstår. Vår programmerer er en ekstern person som vi lønner, men til en svært hyggelig pris, Han har vært svært tålmodig med oss i forhold til betaling og han har per i dag et større beløp til gode.

 

Opprinnelig hadde vi planlagt å lansere en helt ny chat i løpet av sensommeren, men grunnet disse tekniske problemene blir chatten antagelig utsatt en gang til høsten/vinteren 2020. Dette fordi vi først må betale vår programmerer før vi kan begynne på arbeidet med den nye chatten. Dess raskere vi får inn penger til han, dess raskere kommer chatten på plass.

 

Alt av penger som kommer inn fra de annonsene dere klikker på, og alt som kommer inn fra solgte Premium medlemskap, går uavkortet til drift og utvikling av forumet. Om dere ønsker at Cuckold.no skal fortsette å videreutvikles, setter vi pris på det dere støtter opp om forumet ved enten å klikke på våre annonser eller ved betaling av Premium medlemskap.

 

Beklager nok en gang for de inntrufne problemer!

 

Med vennlig hilsen Admin

PS: Dere som har hatt et Premium medlemskap som har løpt iløpet av disse 5 dagene, har fått deres Premium utvidet med 15 dager.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...