Gå til innhold

Uplanlagt nedetid


Webmaster

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Beklager så mye for nedetiden de siste dagene. Dette har ikke vært sikkerhetsbrudd.

Vi har de siste 10 årene vært avhengig av å bruke gammel programvare vi selv har tilpasset til vårt bruk. Vår egen "lapping" har innhentet oss og siden Cuckold.no er 100% drevet av medlemmene våre er vi avhengige av dere betalende medlemmer for å kunne oppdatere og vedlikeholde de kodene vi selv har modifisert.

 

De neste dagene/ukene vil forumet være oppe men noen av funksjonene som dere er glade i å bruke, kan være tatt ned for at vi skal kunne oppdatere og optimalisere kodene. Dette gjelder blant annet funksjoner som "takk", chat, registrering av nye profiler, rating av bilder, m.m.

 

Med vennlig hilsen

En stressa utvikler hos Cuckold.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle sammen!

Som de fleste av dere har fått med seg så har vi dessverre hatt en nedetid på forumet de siste dagene grunnet tekniske problemer. Beklager så mye for dette! Retter en stor takk til vår programmerer som har fått rettet opp i mesteparten av dette, selv om det fremdeles er noe som gjenstår. Vår programmerer er en ekstern person som vi lønner, men til en svært hyggelig pris, Han har vært svært tålmodig med oss i forhold til betaling og han har per i dag et større beløp til gode.

 

Opprinnelig hadde vi planlagt å lansere en helt ny chat i løpet av sensommeren, men grunnet disse tekniske problemene blir chatten antagelig utsatt en gang til høsten/vinteren 2020. Dette fordi vi først må betale vår programmerer før vi kan begynne på arbeidet med den nye chatten. Dess raskere vi får inn penger til han, dess raskere kommer chatten på plass.

 

Alt av penger som kommer inn fra de annonsene dere klikker på, og alt som kommer inn fra solgte Premium medlemskap, går uavkortet til drift og utvikling av forumet. Om dere ønsker at Cuckold.no skal fortsette å videreutvikles, setter vi pris på det dere støtter opp om forumet ved enten å klikke på våre annonser eller ved betaling av Premium medlemskap.

 

Beklager nok en gang for de inntrufne problemer!

 

Med vennlig hilsen Admin

PS: Dere som har hatt et Premium medlemskap som har løpt iløpet av disse 5 dagene, har fått deres Premium utvidet med 15 dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...