Jump to content

Tøs til låns


norwegian_master

Recommended Posts

(Les HELE teksten før du skriver til oss, vær så snill)

 

Låner bort min unge (24), rådeilige tøs, HVIS vi kommer over den rette...

 

Vi har gjort dette kun én gang før, men det ga definitivt mersmak. Nå ser vi etter en som får låne henne mer regelmessig.

 

FØRST SOM SIST: Vi (spesielt hun) er veldig kresne, så vær ærlig (ikke bare kåt) når du skal vurdere deg selv som aktuell eller ikke.

 

KRAV: 30 - 55 år (både i alder og sinn), må se over snittet bra ut (ikke feit), være trygg og selvsikker (bestemt), helst bo på Sunnmøre (ikke et krav), kunne skrive og kommunisere bra (korte, kåte meldingen med dårlig språk er turn off). Sykdomsfri er en selvfølgelighet.

 

NOEN TANKER: hun lånes bort med "alle rettigheter", hun skal være lydig innenfor gitte grenser, hun skal brukes, føle seg brukt, og sendes skitten hjem til mannen (meg) etterpå for straff og gjenbruk. Kanskje overleveres hun som på det ene bildet? Vi vil gjerne høre dine (utfyllende) tanker!

 

Siden hun er ganske uerfaren vil vi selvsagt ønske å prøve oss frem. Vi tenner begge veldig på det psykiske spillet, maktubalansen, ydmykelsen, hvor hun f eks bare må vise seg frem (stillinger, åpne hullene sine) og adlyde ordrer foran en ukjent mann. Ser for oss at første "date" skjer på et hotell hvor hun overleveres som en vare til han. Tenker at 1-2 timer holder til første møte, men skal ikke utelukke overnatting med «fri bruk». Drit i lange orgasmer for henne, tenk først og fremst på egen nytelse. Evt kos får komme senere...

 

Hun liker både å bli sett på / studert / inspisert, nært og nøye, men også ydmykelsen ved å være helt naken i veldig sårbare stillinger, samt det å vise frem hullene sine skikkelig. Hun gjør alt du sier hun skal gjøre, aller helst når hun er helt naken og du/vi fortsatt helt påkledd. Da blir ydmykelsen og sårbarheten hardest. Om jeg ikke er tilstede, evt forlater dere på et tidspunkt, vil du få utdelt en mobil eller et kamera som du skal bruke flittig. Jeg vil se hva du ser og har sett /gjort og hva hun har gjort og måttet gjøre. I etterkant vil du få en del av materialet.

 

TIPS: Jo mer du klarer å utdype fantasier og tanker, vi elsker detaljer og visualisering, jo større er sjansen for at du fanger vår interesse. Av erfaring får vi mange henvendelser, så sørg for å skille deg ut på en positiv og spennende måte.

 

NB! Før hun lånes bort MÅ vi (for hennes sikkerhets skyld) vite hvem du er, så jo før jo heller, for både din og vår sin del.

 

Beklager om dette hørtes kravstort ut, men slik må det bare bli :)

 

Sprengkåte av tanken håper vi å treffe blink!

 

Mvh Mann & tøs

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...