Jump to content

Velkomstmelding - Introduksjon til cuckold.no forumet


Webmaster

Recommended Posts

Velkommen til Cuckold.no!

Dette er en kopi av velkomstmeldingen som alle nyregistrerte brukere får. Her finner du svar på det meste om hvordan forumet fungerer.

 

På cuckold.no finner du det meste innenfor temaer som cuckolding og hotwifing, samt beslektede emner som candaulisme, swing, gruppetreff, dogging, etc. Hvis det er noen ord eller cuckold-uttrykk du lurer på, så finner du svar i vårt Sexleksikon

 

Ikke vær redd for å spørre i forumet om råd, andre sine erfaringer, eller om andre ting du måtte lure på. Og selvfølgelig ekstra hyggelig om du har noen egne erfaringer som du ønsker å dele.

 

# Brukeravtale

Som bruker av cuckold.no forplikter du deg til å følge vår BRUKERAVTALE som du godkjente når du registrerte deg. Budd på vår Brukeravtale kan medføre reaksjoner!

 

# Profil avkryssingsfelt

Om du ikke har gjort det allerede bør du starte med å krysse av for tilleggsdetaljene på profilen din for hvem du er og hva du søker. Dette er valgfritt, men anbefales som et MINIMUM dersom du ønsker at de andre brukerne skal ta deg seriøst. Dette tar deg ikke mer enn 20-30 sec. Avkryssingsfeltene for din tilleggsinformasjon finner du her: Rediger profildetaljer.

 

# Forslag til profiltekst

Det neste du bør gjøre er å legge inn profiltekst og et profilbilde. Denne presentasjonen er ditt ”reklameskilt” her på cucold.no. En god presentasjon skaper flere kontakter. Hvis du synes det er vanskelig å skrive noe om deg selv husk at en kort ”intetsigende” profiltekst er bedre enn ingen tekst, så kan du heller oppdatere og fylle ut med litt mer etter hvert! Ting som for eksempel kan taes med i profilteksten er: Litt om dine/deres cuckolderfaringer, eller mangel på erfaringer... Din/deres alder... Hva er det du ønsker ut av medlemskapet her... Er du/dere her kun for å titte og lese på forumet, eller er du/dere her fordi du/dere ønsker å treffe noen…, etc

 

# Profilbilde

Last så opp ditt profilbilde på minimum 250 x 250 piksler som viser hvem du er, men husk at ansiktsbilde ikke er lov å bruke som profilbilde! Profilbildet er også synlig på vår "Cuckold matchmaking"

 

# Bilder

Del gjerne bilder av deg, enten alene eller ifra treff, i vårt Bildealbum. Ansiktsbilder av andre er IKKE tillatt! Ansiktsbilder av deg selv er KUN tillatt i egen privat mappe! Bilder fra nett publisert som egne bilder ikke er lov. Misbruk medfører reaksjon! Les mer her: Bilder – Info og Regler.

 

# Chat

Vis respekt og ta deg tid til å bli litt kjent med de du prater med på chatten før man deler bilder eller spør om eventuelt treff! Et godt råd er å se på profilen til de man vil prate med først FØR man tar kontakt. Les mer her: Chatten - Info og Regler. PS: Spaming av copy-paste meldinger medfører utestengelse i fra chatten!!

 

# Mobil versjon

Chatten på vår mobile versjon er dessverre ikke 100% kompatibel med mobile enheter. Den fungerer best når du holder mobilen horisontalt. Det er planlagt en ny mobil-chat i løpet av siste halvdel av 2020.

 

# Kontaktannonser

Altfor ofte må vi dessverre avvise kontaktannonser fordi de er mangelfulle eller ikke er cuckoldrettet. Typisk eksempel på kontaktannonse som blir avvist er ala "Singel mann søker singel dame". Kontaktannonser skal MINIMUM inneholde: Kjønn, alder, geografisk sted og hva man søker. Les mer her: Kontaktannonser - Regler.

 

# Verifisere/Bekrefte deres profil

Hvis du ønsker å verifisere profilen din slik at de andre brukerne ser at du er den du utgir deg for, så finner du info om det her: Bekrefte profil. Oppfordrer spesielt par til å verifisere profilen sin for å slippe eventuelle spørsmål om kun en av dere styrer parprofilen uten partneren sin viten.

 

# Premium medlemskap

Det er gratis å være medlem hos cuckold.no. Som gratismedlem har du tilgang til det meste av forumet, inklusive chatten, men for å utnytte alt hva Cuckold.no har å tilby anbefaler vi et Premium abonnement. Du vil da kunne se hele brukerprofilen til samtlige medlemmer og alle kan se hele din profil. I tillegg kan du sende ubegrenset med personlige meldinger. Du kan lese mer om våre priser og abonnementsfordeler her: Premium abonnement.

 

# Rapportering

Oppfordrer ellers til god skikk og bruk på forumet. Ta hensyn, vis sunt nettvett og hjelp til med å holde en god tone på forumet! Ikke vær redd for å rapportere ufin oppførsel hvis du skulle oppleve det. Våre moderatorer nøler ikke med å gripe inn ovenfor useriøs oppførsel eller useriøse brukere. Du vil bli anonymisert i forhold til videre oppfølging ovenfor den som du har rapportert.

 

# Support/ Utmelding

Hvis du har noen spørsmål, eller ros eller ris, kan du sende en privat melding til Admin, og du vil normalt få svar i løpet av 24 timer. Utmelding/sletting av ditt medlemskap gjøres ved å sende en melding til Admin.

 

# Si ”Hei” til de andre medlemmene!

Da er det på tide å si Hei til de andre medlemmene! Hva med å skrive ditt første innlegg på forumet allerede i dag i Bli-kjent tråden? Opprett bare en ny tråd, så får du samtidig testet ut hvordan det er å skrive på forumet! :)

 

# Introduksjon til Cuckold

Til de av dere som er ferske med cuckoldry, eller om det er noen ord og uttrykk som du lurer på, anbefaler vi deg å ta en titt på disse artiklene:

- Hva er så fasinerende med Cuckolding - og hvordan praktiseres det?

- En liten cuckold-guide - Vet du forskjellen på en Hotwife og en Slutwife?

- En guide til Hotwife livsstilen - For dere kvinner, skrevet av en kvinne

- Sexleksikon - Alfabetisk oversikt over forskjellige ord, uttrykk og fetisjer

 

 

Da ønsker vi deg nok en gang velkommen og håper du vil få et hyggelig opphold her hos oss!

 

Ha en fin dag videre!

 

 

Med vennlig hilsen

Cuckold.no

Edited by Admin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...