Gå til innhold

Cuckold.no på mobilen din!


Webmaster

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I natt vil den første mobilversjonen av Cuckold.no bli sluppet.

 

Vi har testet denne grundig før slipp men du kan likevel oppleve bugs og feil. Vær vennlig og fortell meg, admin eller moderatorer om disse hvis du oppdager noe som ikke stemmer så vil de bli rettet så snart som mulig. Du kan selvfølgelig svare direkte til denne tråden.

 

Hvis du har forslag til funksjoner og tjenester som kan legges på mobilversjonen er du velkommen til å gi oss dine idèer så skal vi gjøre våres beste for å innlemme disse tjenestene.

 

Hovedfunksjoner:

 

1: Les og kommentèr artikler.

2: Opprette bilde album og laste opp bilder fra mobil til dine album.

3: Chat på mobil (trenger ikke bruke cometchat app).

4: Kjøp premium abonnement på mobil.

5: Rediger profil, avatar og profilbilde fra mobil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin lay out. Litt trøblete å chatte, sliter med å «åpne» vinduet hvis det er minimert og det vises at det er svart, der du ser et 1 tall i rosa firkant om det var forståelig . Ellers savner jeg muligheten til å se brukere online under forum oversikten. Grønne prikker i chat oversikten har forsinkelser så de betyr ikke automatisk online nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for all tilbakemelding.

Til de av dere som ikke får chat til å fungere: bruk landskap modus før du trykker på tekstfeltet (horisontal). Vi jobber med en bedre løsning for chaten. Vi skal se nærmere på medlemsøk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny versjon har fått hikke her. Går ikke an å logge ut, nederst på sidene står det ;«vil du ikke se annonser? Logg inn!», på en link som ikke virker/er umulig å trykke på, mens jeg allerede er logget inn.,

Endret av Ambivalent
Tilføyelser
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny versjon har fått hikke her. Går ikke an å logge ut, nederst på sidene står det ;«vil du ikke se annonser? Logg inn!», på en link som ikke virker/er umulig å trykke på, mens jeg allerede er logget inn.,

 

Samme her får ikke logget ut, og da tørr jeg iallefall ikke å logge inn.

 

Veldig bra at dere sier fra om dette. Nå skal disse problemene være fikset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det funker ikke å svare på en forumtråd, jeg meldte tidligere i kveld at jeg ikke skjønner hvorfor dere tillater reklame fra direkte svindlersider som snapfuck. Hvis man gjør et googlesøk på "snapfuck scam" ser man hva det dreier seg om. Haugevis av falske kvinneprofiler, noe man ikke trenger å være professor for å skjønne i utgangspunktet. Ved å reklamere for dette svineriet sier dere indirekte at mannlige brukere av denne siden er direkte idioter, for å tjene noen skarve småkroner fra eller til hver gang dere verver et betalende medlem. Om man legger til grunn en signup pr tusen som ser reklamen regner man fort ut at dere reklamerer for småpenger. Er det fjortenåringer som driver dette nettstedet som ikke har lært elementær økonomi? Sånn sett står det respekt av at dere gidder å legge arbeid og penger i å utvikle en mobilløsning til et marginalt publikum, samtidig som dere altså er frekke nok til å reklamere for dette svineriet som indirekte gjør menn til idioter. Godt jobba!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i at autogenerert reklame forringer kvalitetsinntrykket på nettsiden mange hakk ned, og setter førsteinntrykket i kategori med annet svindel-søppel på nettet. Det er trist.

Reklame er helt OK, men man burde da ta jobben med å være redaktør for reklamene, så man sikrer at de passer inn i profilen man ønsker å fremstå med. Reklamene er en del av imaget, helhetsinntrykket på siden.

 

Et annet moment er at brukere kanskje må slutte å bruke nettsiden fra jobb-nettverk. At det automatisk spretter opp internasjonalt kjente svindelsider trigger virussniffere i jobbnettverket, som kan medføre automatiske varsel til arbeidsgiver/sikkerhetsansvarlig. Å miste jobb-surferne vil nok være et stort tap i antall brukere.

 

Arbeidsgivere gjør rett i å scanne etter sånne sider og blokkere dem. Sex/porno er noe alle ser på, i alle samfunnslag og i alle institusjoner. Det er den enkleste måten å plante spionprogrammer og virus i en institusjon, fordi de treffer alle. En viss grad av tillit til sidens sikkerhetsaspekter er derfor nødvendig, deriblant redaktøransvar.

 

Dersom Cuckold.no kommer opp som kilden til omdirigering til farlige nettsteder, vil også Cuckold.no kunne føres opp på blokkeringslisten. Enn så lenge er *.no domener skånet fra å legges i sånne blokkeringsfiltere, men det kan nok endre seg om det bygges inn utenlandske mafiasider i infrastrukturen.

 

(Jeg ser at min arbeidsgiver blokkerer deler av innholdet, bannere som inneholder linker til svindelsider. Så jeg kommer til å slutte å logge inn på cuckold.no til jeg ser at dette er borte. Så ha det bra, sjekker innom her en gang i måneden fra nå.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...