Gå til innhold

Cuckoldry er ikke bare en dans på roser?


bulltull

Anbefalte innlegg

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Denne leken er et veldig godt eksempel på at det kan være langt fra fantasi til virkelighet, eller ikke. Spesielt for de mannlige involverte, enten det er mannen i forholdet eller ekstra mann som skal bidra til at fantasier realiseres. Graden av suksess handler mest om at tre mennesker evner å være finstemte med tanke på hva og hvordan. Når vi vet hvor mange som synes at det å få det til å fungere med sin partner er komplisert, komplekst og til tider en tornefull ferd kan man jo bare tenke seg hvordan det skal gå til når antall involverte utvides med (minst) 50 prosent.

 

For oss handler det mye om humør, tid og overskudd. At vi er samstemte om hva, hvordan og med hvem. Dessuten handler det mye om balansen mellom å bruke leken oss imellom, uavhengig av om en ekstra mann er fysisk involvert eller ikke – og selve treffet når han faktisk er involvert.

 

 

Vi er vel også mest der at spontanitet er ønsket, mest fordi sjansen for at man er samstemt er større der og da enn om ting skal planlegges flere uker frem i tid. I tillegg bekrefter det at det «bare» er en lek, ikke mer dyptgående enn som så. Samtidig er det vanskelig å få til, logistikken i hverdagen krever sitt og det er også enkelt for den ene å legge ned veto om ikke lysten er der umiddelbart, hvilket er bra. I tillegg oppstår et annet dilemma; ved å bare være spontane og ikke legge mer i det enn som så er det ikke sikkert man spiller kortene riktig overfor den man inviterer inn, gitt at man har funnet en som fungerer bra. Det er sannsynlig at han også har noen forventninger og ønsker knyttet til relasjonen og hvordan opprettholdelsen bør være.

 

I tillegg er det en tidvis hårfin balansegang med tanke på hvor fokus og oppmerksomhet rettes, og havner. Tre mennesker som alle higer etter oppmerksomhet på ulik måte er ikke nødvendigvis en søndagstur, for noen. Det er så mange grader og varianter av denne leken at her handler det om å være ærlig om hva man føler, tenker, liker, fantaserer om, ikke fikser og graden av villighet til å forsøke, ikke prøve og vurdere å bli med på.

 

Ikke alle ektemenn fantaserer om at kona nærmest skal forelske seg i ekstra mann og bli hans hengivne. Ikke alle koner går av skaftet fordi ekstra mann har 24 cm kuk eller opplever en ny vår av kåtskap og glede ved å opphøye seg til å bli forholdets ´domina´ og herje med mannen sin. Ikke alle ekstra menn drives av settinga der de, reelt eller ikke, får bekreftet at kona heller foretrekker å ha sex med dem i stedet for mannen, men den er nok den vanligste av de tre «ytterlighetene» beskrevet her.

 

Noe av det vanskeligste er å finne "rett" mann å invitere inn. Det store flertallet er menn som koser seg med tanken på å leke med ei flott dame uten noen risiko for mas om tette bånd, forpliktelser eller framtidsplaner. Om det blir et engangs treff eller en periode med gjentagende deilig sex fungerer like godt for mange. Tror nok mange nyter selve jakten (det gjelder nok også for mange par), kurtisen (der er det mange som ikke manøvrerer spesielt elegant) og opplevelsen av å knulle/eie en annen manns kone og hake av det i beltet. Tør påstå at vi snakker av erfaring i så måte. Men det kan selvsagt være helt ok om man som par fantaserer om å involvere en slik, det er jo ikke minst uforpliktende også for dem.

 

Bottom line: Et forhold skal være godt fundert for i det hele tatt å våge seg inn på sexlek med andre mennesker. Det bør være såpass robust at den dagen en (eller begge) vil lukke døren for en sånn type lek så går man videre og har det like godt sammen. Påstander som «har du først gjort det er det ingen vel tilbake» er flåseri funnet opp av noen som ikke forstår spillet. Drømmer og fantasier om opplevelser tilbake i tid kan fremdeles få leve i eget hode men det blir litt som gode minner med ekser som fungerte i senga; ikke alltid det passer å berette for sin kjære i sofaen fredag kveld, med mindre han/hun pirres av historien, og det er jo slett ikke uvanlig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Gjest Barrysetap

Ok, da var forumet oppdatert, og det ser ut til at oppdateringen tok livet av "Vis uleste innlegg"-lenken vr, skal prve f det fikset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...