Jump to content

kanskje..


cornudo

Recommended Posts

Er en mann på midten av tredvetallet. Er gift med en dame på 35 år. Vi har vært sammen hele vårt voksne liv og så vidt jeg vet har hun aldri hatt sex med andre enn meg. Nå det er sagt så er det "så vidt jeg vet".. For meg ville det være merkelig om hun ikke har benyttet seg av sjansen bak min rygg, som jeg er ganske sikker på at hun har hatt mange ganger. Men på den andre siden er hun nok det en engelskmann ville kalle "prim am proper".

Før jeg går videre på dette så vil jeg gjerne si noen ord om henne.. Hun er rundt 170 cm og knappe 60 kg. Hun har de siste årene vært nokså opptatt av å holde seg i form, hvilket jeg selvfølgelig synes er flott. Hun har en fin kropp og er veldig ansiktspen. Hun ser ganske mye yngre ut enn sine 33 år. Må si at jeg blir mer og mer er stolt av min kone da jeg ser at mange av hennes venniner etter diverse barnefødsler har tapt mye av sin ungdoms ynde:-) etter at hun byttet jobbe for noen år siden fra en kommunal stilling til en jobb i privat sektor, der hennes ansvar og arbeidstrykk er høyere virker hun også mer selvsikker. Hun er sosial og godt likt og jeg ser at hun gjør intrykk på andre menn når vi er på fest sammen.

 

Som alle andre gift menn her på dette forumet har jeg i lengre tid fantasert om min kone med en annen mann. Jeg har vært i den fantasien lenge, og det er min ynglingsfantasi enten jeg runker eller elsker med henne. Jeg har som de fleste andre her ikke heller ikke turt å fortelle henne det, selvfølgelig fordi jeg er for feig og er redd for hvordan hun vil reagere.

Vi har sex ca. hver 14 dag, hvilket jeg naturligvis synes er alt for sjelden. Men det virker som hun syns det det er ok. Det virker som hun trenger 14 dager før behovet blir potrengende nok... Nå vi har sex oftere virker hun å være mindre kåt og får ikke så mye ut av det. Jeg klarer å gi henne orgasme ca. halvparten av gangene vi har sex, men da bare når hun rir. Har aldri klart å tilfredsstille henne på andre måter..

 

Den mest håndfaste episoden jeg kjenner til der hun kanskje har tråkket ved siden av er for mange år siden. Jeg var på reise utenlands og hun skulle på fest hos en single venninne. Hun var på den tide i begynnelsen av tyveårene og student. Jeg ringte henne om kvelden før hun dro på fest og hun var i godt humør og gledet seg.. Neste morgen ringte jeg henne igjen på mobiltelefom. Hun fortalte meg at hun hadde hatt det gøy og lå i sengen enda og at hun hadde kommet hjem kl. 2 om natten. Med mine cuckoldfantasier i sving fikk jeg for meg at jeg skulle ringe hjemmenummeret vårt, bare for å sjekke om hun virkelig var hjemme.... der var ingen svar. Jeg ringte henne opp igjen og konfronterte henne med hvorfor hun ikke tok telefonen. Hun ble veldig lei seg og inrømmet at hun ikke var kommet hjem enda, at hun hadde sovet over hos veninnen. Hun gråt litt og ba om unnskyldning for at hun hadde løyet, men det var fordi hun ikke hadde lyst å fortelle meg at hun hadde festet hele natten. Da jeg kom hjem snakket i gjennom dette og hun holdt på sin forklaring, jeg konfronterte henne med om hun noen gang hadde vært utro og svaret var nei. Hun hadde dog kysset tilbake en studiekamerat mens hun var full, da han hadde ville rote med henne og hadde prøvd å kysse henne... I ettertid husker jeg denne episoden. Hun kom hjem fra en studiefest og var småfull og kåt, hun kledde av seg, stilte seg på alle fire, var mektig våt og ba meg knulle henne bakfra. Det har aldri skjedd siden.

Dette er det nærmeste befatning jeg har hatt med temaet og den eneste innrømmele jeg har fått:-)

 

Hun har for kort tid siden fått en ny kollega, en jente i tyveårene fra spania. Jeg har sett bilder av de to sammen på fest og kjenner at intimiteten i bildene får meg til å fantasere om at de har noe på gang. Når hun jobber ettermiddager tenker jeg selvfølgelig få hvordan hun ligger på rygg med sin nye kollega mellom bena:-)

 

Min drøm er at jeg en dag klarer å mønstre mot nok til å fortelle henne om mine fantasier..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Kjære. Vi lever bare en gang. spør henne. Min mann spurte meg etter 20 år sammen. Han hadde vært alene på fest og gått på toalettet med min nærmeste venninde.Hun hadde begynte å suge han,men han stoppet det og sa han ville spørre meg først. Han hadde luftet det tidligere, da sa jeg kanskje.Han var veldig flau dagen etter, da han spurte. Jeg spurte om han hadde gjort noe . Og han fortalte alt . Jeg tente som en rakett, ville ha alle detaljer. Det var starten på noe utrolig spennende og gøy. Vi har møtt noen herfra og hatt trekant og firkant med venner. Det jeg har tent mest på i hele min sexkarriære, var da vi hadde trekant med hun som startet dette. å se min mann ta henne hardt, var det mest opphissende jeg har opplevd noen gang. jeg tok bilder. og hadde jentesex for første gang.Nå planlegger vi masse gøy i fremtiden. og gleder oss noe sykt. er kåt hele tiden. jeg har vært som din kjæreste før, og fått en oppblomstring nå. Kanskje hun ikke tør å si at hun har lyst hun også.

Hilen en som har lyst til å gjøre mest mulig ut av resten av livet mitt.

:-*

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...