Jump to content

Bobilferie i Italia


xxheinexx

Recommended Posts

Da er vi endelig kommet ned og tilbrakt ett godt døgn på den digre campingplassen, noen mil sør for Pisa. Vi er meg og min samboer Hilde som er 23 år gammel.Vi har vært samme i sirka ett år nå, og bodd sammen halve tiden. Hun vet ingen ting om mine lyster og ønsker innen dette, da hun er en relativt sjenert og tilbakeholdende jente. Hun vet heller ikke at jeg har vært på den samme campingplassen to ganger før med min forrige samboer. Første gangen gjorde jeg det jeg kunne for å vise henne frem, dog uten at hun skjønte noe av det. Men flere menn tok signalene og tok kontakt med meg. Året etter reiste vi ned igjen, og da prøvde jeg å dele henne uten hell. Rett etter den sommeren gikk vi fra hverandre.

På campingen i år har jeg flere bekjente fra Tyskland, Jugoslavia, Tjekkia og Sveits som kommer til å væreder samtidig med oss. Det er i all hovedsaklighet single menn som reiser alene eller sammen med andre menn med samme interesse. Vi har pratet lenge på nett om denne turen, og mange av dem gleder seg tilå treffe Hilde.

Før vi gikk på stranden idag, ga jeg Hilde en pakke. I den lå tre nye bikinier. To med g-string og en uten. Jeg var helt sikker på at hun ville velge den uten, og den hadde jeg kjøpt i en størrelse mindre. Da hn tok denpå strammet den ganske heftig over de små puppene og den lille rumpen hennes. Jeg ga henne komplimenter for utseende, noe hun alltid setter pris på.

Hilde er 165cm, slank, lys i huden og har langt mørkeblondt hår. Nede på stranden satte jeg kursen mot dit jeg visste de andre holdt til. Til Hilde forklarte jeg at det var folk jeg hadde truffet kvelden i forveien etter at hun hadde lagt seg. Alle hilste på hverandre. Da Hilde hadde tatt sin første dukkert i havet og kommet opp igjen, var bikinien enda tettere til kroppen hennes og hun hadde fått en nydelig liten cameltoe. De andre mennene så akkurat det samme som meg og var tydelig tilfredse. Hilde smurte seg inn med solkrem på de stedene hun kom til før hun la seg ned på håndduken. I det jeg gikk for å bade sa jeg at hun måtte få smurt baksiden sin. Hun kikket på meg, og jeg sa hun kunne spørre en av de andre som var der. Hun sa ikke ett ord. Jeg spurte henne om hun syntest det var flaut å spørre, noe hun bekreftet. Jeg ropte til Malek (37 år fra Jugoslavia) at Hilde trengte hjelp. Han spratt opp og satte seg på kne ved hennes side. Jeg kom meg raskt ut i sjøen og snudde meg mot stranden. Han sprutet solkrem utover ryggen og lårene hennes. Han begynte med ryggen, og masserte i rolige lange drag inn kremen. Jeg kjente jeg ble hard, og måtte sette meg ned i sjøen. Så fortsatte han fra nedsiden av lårene og oppover mot rumpen. Da han kom til rumpen, dro han sammen bikinitrusenhennes som en g-string før han grundig masserte solkremen inn på rumpeballene hennes. Det var nok for meg, jeg sprutet i vannet der jeg satt. Etter noen minutter reiste jeg meg og gikk opp igjen. Hilde var lyserød i ansiktet fremdeles etter behandlingen hun hadde fått. Jeg la meg ned ved siden av henne, kysset henne og sa at jeg var kjempefornøyd med at hun gikk så godt overens med de andre. Hun smilte tilbake til meg.

Nå kan jeg ikke skrive mer, for nå skal vi ha felles grilling her.

Link to comment
Share on other sites

Hilde ble i løpet av dagen mer komfortabel rund de andre. Og etter en litt sen middag satte vi oss alle sammen utenfor bilen til Malek. Der var rikelig med drikkevarer som Malek raust delte om seg. Hilde liker ikke øl, så Malek mikset drinker til henne. Hun var kledd i en knekort sommerkjole i lyst stoff. Timene gikk med drikke og prat, helt til Malek dro fram en kortstokk. Han lurte på om noen ville være med å spille. Alle utenom damen til Janek (40 Tsjekkia) ble med, hun gikk i bilen og la seg. Janek forklarte på engelsk mens han delte ut kortene hvordan spillet fungerte. Man skulle trekke øverste kort i bunken sin og by på kortet. Høyeste kort vant runden. Den som satt igjen med det høyeste kortet fikk gleden av å fjerne like mange klesplagg fra motstanderne som de hadde bydd. Kastet man seg før bydningen hadde begynt, tapte man ett klesplagg. I tillegg la Janek 100€ på bordet til den som vandt. Vi startet, og det gikk ikke lange tiden før Hilde hadde fått av oss fem andre alt bortsett fra trusa. Hun var veldig opprømt over å være så nært å vinne de 100 euroene. Neste runde kastet alle mennene seg, og Hilde måtte fjerne alle trusene. Hun ble kjempeflau, og turte knappest se når hun tok dem av. Janek overrakte henne seddelen, samtidig som han ga Hilde ett tilbud. Ny runde hvor alle mennene la 100€ på bordet, inklusivt de 100 som Hilde akkurat hadde vunnet. Hilde var veldig selvsikker etter forrige runde, og brukte ikke lang tid på å bestemme seg for å satse. Denne runden delte Janek ut ett kort til hver pr runde. Skoene til Hilde forsvant raskt, og det samme gjorde kjolen hennes. Hun satt nå i truse og bh, Janek og Malek var fullt påkledd. Vi andre var splitt nakne og ute av spillet. Ny runde med kort ble delt ut til de tre gjenværende. Jeg så at Hilde hadde fått en konge, og hadde problemer med å skjule gleden. Malek bydde fire plagg, Janek bydde det samme. Hilde sa at hun også bydde fire plagg, men hun hadde bare to igjen. Janek sa at det kunne hun glemme, med mindre hun hadde noe mer å tilby i tillegg til sine to plagg. Hilde så spørrende på oss andre, og visste ikke helt hva hun skulle si. Janek foreslo at om hun tapte, så ville vinneren få fjernede to plaggene hennes og gi henne en massasje i bilen etterpå. Hilde små lo litt og kikket bort på meg. Jeg sa at hun måtte bare satse om hun hadde ett bra kort. Hilde satset og kastet kortet sitt i bordet med ett stort smil rundt munnen. Malek sukket og kastet sitt, en knekt. Janek dro litt på det før han med ett sleskt smil om munnen slo esset sitt i bordet. Hilde kunne neste ikke tro det var sant, og gikk fra glede til fortvilelse. Så nært hun hadde vært å vinne 600€.

Janek gikk bak der Hilde satt og løsnet hennes bh. De hvite små faste brystene hennes ble blottlagt for alle oss andre. Hilde var tydelig flau, og kikket på meg med ett svakt smil om munnen. Jeg smilte stort tilbake til henne for å vise henne at alt var ok. Janek ba henne så om å reise seg, før han sakte dro trusen av hennes. Hilde er delvis barbert, men har litt hår på opp siden av fitten. Vi kunne alle nå se de deilige lyse fitteleppene hennes der hun stod og klemte bena sammen. Janek tok henne i hånden og dro henne med seg bort til bilen sin. Vi andre ventet til han hadde lukket døren på bilen før vi reiste oss og småløp bortover. Rund bilen var det mørkt, men inne hadde han alt lys på. Vi fordelte oss på de to vinduene som var der og kikket inn. Hilde lå på maven i sengen med hendene ned langs siden, mens Janek dryppet olje på kroppen hennes. Han begynte så å massere rygg og skuldre, før han forflyttet seg ned til leggene. Han flyttet bena hennes fra hverandre slik at han fikk plass på kne mellom fotbladene hennes. Han kunne nå garantert se rett opp i fitta hennes, som nok lå helt blottlagt nå. Janek jobbet seg oppover både på utside og innside av lårene. Lysken og rumpen ble grundig massert, før han ga tegn til at hun skulle snu seg. Han gjentok samme behandling på forsiden, og dekket hele hennes kropp med unntak av fitten og brystvortene. Når han var ferdig hentet han en morgenkåpe til henne som hun kunne ta på deg. Vi andre kom oss tilbake til plassene våre og latet som ingen ting da de kom tilbake. Jeg dro Hilde opp på mitt fang og holdt rundt henne. Hun fikk en god klem, ett kyss og ett stort smil fra meg. Jeg fortalte henne om hvor stolt jeg var av henne som var en så utrolig sporty jente, og at jeg sannsynligvis aldri hadde vært så glad i henne som jeg var nå. Hilde lyste opp og ble utrolig glad av det jeg fortalte henne, før jeg spurte henne om hun ville komme å legg seg med meg nå. Hun smilte og nikket før vi sa adjø til de andre. Inne i bilen vår fikk jeg fort av meg klærne og dro av Hilde morgenkåpen. Jeg var allerede knallstiv og trengte umiddelbart inn i henne mens jeg lå oppå henne. Var massasjen deilig spurte jeg henne hviskende i øret mens jeg pumpet inn og ut av den deilige trange fitten hennes. Hun ventet litt med å svare, men hvisket etter en stund ett stille ja. Jeg viste tydelig for henne at jeg likte det svaret, både med å pumpe hardere og raskere samt fortelle henne at det var veldig bra at hun hadde likt det. Jeg avsluttet med å pumpe henne full av sæd, før jeg kollapset og sovnet ved siden av henne.

Sovd lenge idag, småskyet men klar for en tur på stranden:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...