Jump to content

Bull på Østlandet ledig for seriøst par


Velutstyrt80

Recommended Posts

Bull på 30 år fra Østlandet søker etter et par for en fast relasjon der vi på ulike måter ydmyker mannen. Liker tanken på at han noen ganger må se på, men ikke får gjøre noe, andre ganger må han slikke henne etter at jeg har tømt meg i deg, kanskje han noen ganger må være i et anet rom og lytte eller kanskje ikke han engang får være hjemme, men at du forteller ham hvor deilig det var etterpå?

 

Det er mye spennende vi kan gjøre ut av dette. Jeg har erfaring med cuckoldpar fra før og er enormt tent på å gjøre sexlivet ditt "perfekt" mens din mann er hjelpeløs tilskuer eller bar får høre hvor deilig vi har det.

 

Jeg liker alt innen "vanlig" normal sex og er absolutt ikke fremmed for å eksperimentere. Selv er jeg 176 cm høy, slank, blond og blåøyd. Om størrelsen betyr noe, kan jeg jo nevne at junior er 20 cm lang og 15 cm i omkrets.

 

Når det gjelder sex, er jeg slik at det går relativt fort for meg første gangen. Men den står som en påla igjen så å si med en gang, og andre gang er jeg svært utholdende. En time eller mer i strekk er da ikke noe problem dersom du liker å få kjørt deg skikkelig.

 

Jeg gleder meg til å høre fra et seriøst par, kanskje akkurat vi kan gi hverandre det vi trenger?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...