Gå til innhold

Insider FEM ønsker å belyse cuckold i en dokumentar


Webmaster

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

Jeg har blitt kontaktet av en journalist ifra Insider FEM hvor de ønsker å komme i kontakt med cuckoldere mtp en dokumentar. Har snakket litt med henne hvor hun i utgangspunktet søker noen som ønsker å stå frem og fortelle om hvordan de praktiserer cuckold. Synes dette prosjektet høres veldig spennende ut og det hadde vært flott om noen ønsker å la seg intervjue og vise fram litt av vårt miljø som mange i Norge ikke kjenner til. Er veldig trygg på at dere som ønsker å la seg intevjue vil bli ivaretatt på en ryddig og seriøs måte! Dette kan om ønskelig også gjøres anonymt. Hun har sammenfattet litt her om dokumentaren og hva hun er på utkikk etter.

 

 

DOKUMENTAR OM RELASJONSMANGFOLD

 

Dokumentarserien Insider Fem, som sendes på FEM og TVNorge, søker mennesker til dokumentar om relasjonsmangfold. Serien består av ti enkeltstående dokumentarer, som hver tar for seg et nytt tema. Temaene er veldig forskjellige, men felles for dem er at vi møter miljøer folk ikke kjenner så godt til, eller mennesker som lever uvanlige liv og som tidvis møter en del fordommer. Gjennom møter med disse ønsker vi å vise en åpen og nyansert fremstilling av temaer og problemstillinger​ som vi synes fortjener mer oppmerksomhet, eller en annen type oppmerksomhet enn det allerede får i media. Forhåpentligvis kan vi også bryte ned noen fordommer på veien. Første sesong av serien kan sees her: http://www.dplay.no/insider-fem/

 

I denne dokumentaren ønsker vi å møte mennesker i alle former for relasjoner som faller utenfor det samfunnet vårt anser som "normalt", fra hotwives og cuckolds til åpne forhold og polyamorøse triader. Vi ønsker gjerne å få et innblikk i hvordan deres liv og forhold utspiller seg - hva som er positivt og negativt med relasjonsformen dere har valgt, hvorfor den fungerer for dere og hvor åpne dere føler dere kan være om det (i forhold til samfunnet og omgivelsene deres).

 

Vi vil veldig gjerne prate med par som er i forhold og ønsker hovedsakelig å prate med mennesker som driver med dette regelmessig, slik at vi kan være med på og prate om noe som skjer nå, heller enn noe som har skjedd i fortiden. Dersom dere vil være åpne, er dette absolutt best for historien og for å bryte ned fordommer, men vi har samtidig forståelse for at dette ikke er noe alle ønsker, og er naturligvis åpne for anonymisering dersom dette er ønskelig.

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller for en uforpliktende samtale!

 

 

Med vennlig hilsen,

 

Tonje Landsnes Joa

 

Hun ønsker å vite mer oss og om hvordan cuckold praktisereres. Så om dere har noe dere ønsker å få fram om cuckold (uten å delta) skriv gjerne litt her i tråden om hva dere føler om temaet, om hvorfor dere praktisere cuckold, hvor åpne dere er om dette, etc.

 

Til dere som ønsker delta, skriv gjerne her eller ta kontakt med Admin, så setter jeg dere i kontakt med hverandre!

 

Ønsker dere en videre god dag!

Hilsen Admin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Gjest Våt og villig

Om dere har sett dokumentarer om lignende tema vil dere se at alle deltakerne (med den avvikende livsførselen) blir fremstilt på en måte som gjør at folk «utenfra» kan moralisere og dømme dere. Det finnes ikke en eneste dokumentar som faktisk fremstiller et annerledes sexliv åpent og positivt eller med et «innenfra-perspektiv». Det er alltid en viss form for moralisme («se på disse freaksa, de er helt gærne»), eller latterliggjøring. Anbefaler absolutt ingen å stille opp i en sådan type dokumentar. Det kommer nok ikke til å bli fremmet på en positiv måte. La heller denne livsstilen være en godt bevart hemmelighet for vanilje-folk. De som faktisk er interessert finner alltids frem uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 year later...
Gjest Krydderpar

Regner med Admin har meldt tilbake (manglende engasjement) til redaksjonen til TV Norge for en god stund siden da henvendelsen fra dem kom for minst 15 måneder siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...