Jump to content

Anal orgasme


Guest blacksheep

Recommended Posts

Guest blacksheep

Er lykkelig innelåst i kuklås 24/7 tilstadig, lurte på om noen har erfaring med å få orgasme bare fra anal stimulangse? jeg har prøvd med dildoen til damen bak der uten resultat, kun ufrivillig avgang i senga... Vil gjerne få til skikkelig sprut men med låsen på. tips?

Link to comment
Share on other sites

Det er fullt mulig ja ;)

Men det tar ganske lang tid første gangen til man lærer å hva man skal kjenne og jakte etter:)

 

Prostatamelking ftw!

 

Om du stimulerer prostata så vil du få følelsen av å måtte på do. Ignorer dette og fortsett mer intenst. Da kommer gjerne prostata orgasmen. Klarer du å oppnå denne er det bare å forsette for de kommer som perler på snor xD

 

Forøvrig vil du oppleve at orgasmen kommer så renner det blank precum

Lignende væske ut. Med meg kommer det gjerne noe urin også spesielt når jeg er oppe i orgasme 4-8

 

Orgasmen kjennes ved at muskulaturen strammer seg skikkelig rumpehullet og brer seg utover i kroppen nesten som ei krampe på en god måte

 

Mine tips.

 

1. Tren pc musklene, for meg har dette gjort det lettere å få orgasme. Før måtte jeg kjempe ganske lenge før jeg fikk de til den grad at armen visna og svetta rant. Nå klarer jeg å få orgasme på under minuttet.

 

2. Den trykkende do følelsen kan medføre noe. Invester i sånn anal rengjøringskitt. Ala de du fyller opp med vann og spruter oppi for så å gå på do å få det ut igjen. Kjører ett par runder med dette og det blir helt rent og ingen fare for "uhell" eller skittent utstyr.

 

3. Om du ikke har slik rens. Ikke gå på do rett før en slik seanse! Da er det rimelig stor sannsynlighet for at der er mer som kan komme.

 

4. For meg har den beste stillingen vært å sitte på kne framoverlent i dusjen med hodedelen stikkende ut av dusjen. Da får jeg hvilke tyngden mot beina og får arbeidet fritt med dildo i hånda fra siden. Samtidig er det også redninga ved eventuelle uhell, samt at det blir ganske mye klar væske/urin iløpet av en seanse. Godt å bare spyle seg og dusjen etterpå

 

5. Prostata er som en valnøtt ganske nært utgangen på framsiden mot magen. Så for meg har bøyd dildo rettet lot den veien vært glimrende.

 

6. Første dildoen jeg klarte det med var close2you harmonia, veldig god sak for formålet.

I ettertid er favorittene fun factory "the boss" som er akkurat passe stor (grensa mi) og pure wand som er helt fantastisk for runkeorgasme med prostata stimuli!

Link to comment
Share on other sites

Guest blacksheep

Takker for tips:) Rengjøring i forkant har jeg tatt som en selvfølge enkli... Fått damen til å kjøpe en litt mer bøyd dildo men ikke klart å treffe den valnøtten som nevner. Har fått til 2 utløsninger uten orgasme med den, kjenner att jeg skal til å komme, men så blir det for smertefult med kyskhetsbelte tror jeg.

Vi funderer litt på å la meg prøve en ekte kuk evt, vil gjerne klare d:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...