Jump to content

Desember opplevelse


Zum

Recommended Posts

En desember kveld for noen år siden hadde jeg besøk av min venn K. og vi hygget oss med øl og vin. En venninne og tidvis elskerinne, A. kom innom. Hun skulle på Julebord med jobben og siden hun bor langt fra byen skulle hun overnatte, enten på sofaen eller i dobbeltsenga mi. Hun sminket seg og dro ut. K og jeg ble sittende å drikke og ble noe beruset. Samtidig surfet vi på nettet og kom innom en del pornosider, det ble vi kåte av. Pikken min stod som bare det og det gjorde tydeligvis hans også. Det bulte i buksa og jeg tok på ham. Han bare smilte og jeg dro ned gylfen. Ut sprang en herlig stiv kuk, adskillig tykkere og lengre enn min.

 

Vi la oss i senga mi og dro oss hver for oss mens vi snakket om deilige kvinner da ytterdøren gikk opp. Vi la oss raskt under hver vår dyne og lot som vi sov. Inn kom A, noe bedugget, flirte litt da hun så oss og gikk på badet. Etter en stund kom hun tilbake og la seg uten et ord i mellom oss men inntil meg. Etter noen minutter snek jeg hånden ned mellom hennes ben og der var allerede K’s hånd med i hvert fall en finger inne i hennes lille trange kjønn. Jeg begynte å stryke henne på kroppen og etter hvert la hun seg oppå A. Han var da naken og hun hadde en liten nattkjole på seg. Hun gned seg som en katt på ham og akte seg oppover slik at kjønnet hennes lå over hans. Dette skjønte jeg da jeg befølte dem begge. Mens kåthet og adrenalin strømmet gjennom meg tok jeg tak i pikken hans og dro den opp og bak slik at han med ett var inne i henne.

 

Hun red K sagte og så villere og villere. I det det tydeligvis skulle til å gå for dem begge gikk hun av og tok tak i meg. Holdt meg bak hodet og førte meg ned til K’s pikk. Jeg åpnet munnen og sugde ham mens jeg kjente smaken av henne. Deretter la hun seg igjen over ham og etter kort tid kom han. Han gikk av henne og hun løftet beina opp slik at jeg kom langt inn i henne. K masserte brystene hennes og plutselig kom hun med et tilbakeholdt stønn som varte lenge. Det ble nok litt mye for henne og hun ville ha meg ut noe jeg selvfølgelig gjorde. Pikken min stod hardere en noen gang og mens jeg satt ved siden av henne runket hun meg lett. Jeg kom og sprutet som aldri før, sæden sprøytet ut over dem begge. Vi lo alle litt sjenert og fant ut at det var tid for en røyk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...