Jump to content

Min Hotwife nyter


Lille Ole

Recommended Posts

Hei Alle

 

På tide at jeg også bidrar og da passer det godt i dag.

 

Fikk sms fra min kjære om at hun hadde gått fra jobb og var på vei til leiligheten for å treffe sin deilige elsker.

Så jeg måtte jobbe overtid og komme seint hjem, for de skulle holde på i mange timer fikk jeg vite.

I neste sms bekreftet hun at hun var kommet hjem og at han var på vei opp i heisen, så start ble kl 14.30

Hun hadde bedt han ha med vibrator og tau, hun hadde ønske om å bli budet på hender og føtter.

Og hun drømte om å få sprutorgasme sammen med han.

 

Skriver oppdatering senere.

Link to comment
Share on other sites

Hei igjen, her kommer det en del detaljer fra hennes møte sist torsdag. (fortalt av elskeren hennes)

 

Kom inn og ble møtt av ett kyss av den hærlige damen. Fikk ett skøyeraktig forslag om å sette oss å prate litt, men ble nedstemt, hu begynne å kle av seg, og jeg gjør det samme, legger seg på senga med trusa og bh på, jeg lar å underbuksa være og legger meg forsiktig oppå hun.

Tar hendern hennes over hode hennes og begynne å kyss hu .

Forsiktig først og så litt mer krevende, lar låret mitt presse mellom hennes ben og kjenner hu e varm og smått fuktig, løsner bh'n med den ledige hånda og trekker den av, klyper forsiktig i vortene og hører hun liker det, lar fingre avløses av lepper og tunge og koser lenge med brystene.

Begynner å kysse meg nedover magen og lar leppene kysse fitta uten på trusa, hu vrir seg og jeg biter fast i trusa og trekker den av med tennene, mens jeg kniper i ei brystvorte.

Legger beina i spagat og begynner å slikke henne, lange seige drag med tunga og lar etter hvert en finger gli inn, så 2, Fingerpuler henne i ett sakte tempo mens jeg skikke å sug på klitten og går ikke lange tia før hun sprute saftan sin over meg. Småkjæler litt med henne før æ sætt mæ over brystet hennes og brystpuler henne litt før æ lar den gli inn i munnen hennes og hun suger meg til æ ikke klare hold igjæn og hu svelge unna all kåtskapen oppdæmma over lang tids pirring.

Lar mæ gli ut og småkjæler med brystene før æ finner frem utstyret. Binder henne fast i spagaten med fitta oppsvulmet og våt og åpen, begynner å pirre hennes bryst og tar frem massasje staven, spruter på godt med glidemiddel og prøver oss litt frem før vi finner den hastigheten og trykket som hu syntes var best.

Lar staven gjøre jobben og lar en finger gli inn og koser litt med 2'rn før æ har smurt hu godt bak og finger puler henne i begge hull, har da sjøl kommet til hektene og lar kuken gli inn i fitta mens langfingern gjør jobben bak og massasje staven forran, hu kommer igjen som en foss og elske å kjenn rykkningan hennes rundt kuken mens hu melke mæ med orgasmekrampan i fitta, lar hu ikke får ro og hu kommer igjen etter ett par minutter og etter nye 10 så kommer hu for 4. Gang.

 

Tar en pause og knyter hu løs og masserer litt hofte og håndledd før jeg snur hu på magen og igjen trenge inn i hu bakfra, elske å kjør kuken langt inn i hu og ha ett godt tak i hvert bryst og kjenn harde brystvorta mellom fingran, æ lægg mæ på ryggen og hu trær seg ned på mæ, sleppe sæ helt ned og rugge bare så vidt opp å ned, så begynne hu å ri mæ med seige tak, hu ble sliten i låran så sætt knærn ned og bøye seg forover , sånn at æ kan bestem takten sjøl og med leppan hennes mot mine, hendern på skinkan hennes og kuken langt inn i den deilige fitta kjæm æ igjæn.

 

Puste på i 2 minutter og surre hu på nytt fast, bruke bare staven og glidemiddel no, mot klitten og mot fitteåpningen. Litt høyere hastighet no men lettere trykk mot klitten og hu kjæm i en voldsom orgasme, så saftan sprute og flomme ut, ligg å riste etterpå og æ slæpp hu løs så hu kan slapp av og nyt etterdønningan. Legg oss og kose og prate, så blir det tid for dusjings og æ dusje først som har d litt travelt og vi kysse og engelen forlates for denne gang.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...