Jump to content

Bdsm cuck slave


nuggi

Recommended Posts

Vi søker etter en cuck bdsm slave

han må være aldersgruppen 25-45

Bo på østlandsområdet

Og...HELST være singel og MÅ være seriøs!

Minimumskrav er at han må like å tilbe sko og føtter..en del av ydmykelsen..

 

Har Snapchat..og liker å chatte der

 

Jeg..har bilde på profilen..mørk og atletisk kropp..hun er like tankeliv er hvit og er 165 cm høy, slank og deilig..

 

Jeg må presisere...kun seriøse henvendelse..vi ønsker treff etterhvert, dvs ingen Internett lek.

 

Er du klar? Ytterligheter detaljer om hva du kan forvente deg her kan vi chatte på Snapchat

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Fått noen henvendelse...vil utdype at dere som sender melding bør være ledig/tilgjengelig for treff...vi søker ikke etter nettsex

 

Legger ved en novelle jeg syns passer godt til mye av det vi søker etter..spesielt sko og fotslikkingen, bli låst inn i kott, vaske og rydde, suge herren ol.

 

Ta kontakt hvis du er seriøs og er tilgjengelig...har snakket med mange..de er alle interesserte men når det kommer til å møtes har de aldri tid..ber snilt om å ha respekt for oss som søker og ta kontakt hvis du er seriøs...

 

Håper å høre fra deg :)

 

Novelle. :

 

 

 

Cecilie og Knut’s tjener

 

 

Det er en nydelig høstdag i september, det er fredag ettermiddag og solen er på hell. Jeg har vært innom butikken og handlet mat og drikke, i store mengder. Vin og gaver har jeg handlet jeg tidligere i dag.

Og nå er jeg på vei til paret jeg har viet mitt liv til. Annen hver helg kommer jeg til Dem for å tjene.

 

De har et stort hus på en gård, hvor de driver en rideskole. Alt er så ryddig og striglet, .. en vakker plass.

 

Det er Cecilie som er min Herskerinne, og Knut er hennes Herre. Cecilie bestemmer alt når det gjelder meg. Men Knut kan befale meg via Cecilie. Min oppgave for Dem er å tjene Dem og oppvarte Dem, på alle mulige måter De måtte ønske. Begge har de fetisj for å ydmyke meg.

 

Jeg kommer kjørende inn på tunet, og parkerer utenfor. Bærer opp alle varene på trappa, og ringer på.

Cecilie åpner og sier hei. Godt å se deg sier Hun til meg, med sitt lure smil. Hun setter på meg halsbåndet, og sier kom inn, Du har mye å gjøre. Men først…vis meg hva Jeg betyr for deg.

Jeg bøyer meg ned å kysser hennes føtter, som akkurat i dag var kledd med tynne sorte sokker. Alt for Deg Cecilie, sier jeg. Bra, svarer hun. Og hva mer….sier hun…..og så må jeg levere mitt bankkort til fri disposisjon. Knut kommer akkurat inn i vestibylen, og jeg får beskjed av Cecilie om å hilse han skikkelig.. Det betyr å si hei, og bøye seg ned å kysse skoene hans….som i dag var noen skitne converse sko.. Jeg gjorde selvfølgelig som hun befaler. Da jeg skulle kysse skoene hans, satte Cecilie foten hennes på bakhodet mitt og presset munnen min godt ned over skoen til Knut, og lo litt hånlig, og fortsatte å presse, mens hun kysset Knut og sa: Ikveld skal vi kose oss...og viser bankkortet. Ja det er helt sikkert sier Knut og nyter hele seansen…

Hvor er gavene våre spør Cecilie. Jeg skal hente dem. Jeg går ut i bilen å henter gavene. Cecilie ville ha nye ridestøvler og Knut det samme. Så det hadde jeg ikke noe valg på. Det var ridestøvler av aller fineste kvalitet og utrolig flotte. De fikk dem og prøvde dem på. De passet perfekt. Ingen takk, bare et “ta av oss støvlene, og gjør rent huset vårt”….

 

Etter timer med rydding, støvsuging og rengjøring, skinte hver en krok. Det var kvelden, da jeg bøyde meg ned foran Cecilie å sa meg ferdig med husarbeidet. Hun sa at det var bra, og at jeg nå måtte hente to øl til Knut, og et glass vin til henne. De var nå fint kledd, og skulle snart videre på bytur. Da jeg hadde servert, befalte hun meg ned på alle fire, og måtte fungere som fotstol for Dem, mens de satt å ventet på drosjen. Så sier Cecilie: Nå skal vi ut å spise på en flott restaurant, og så skal vi ut å svinge oss sammen med gode venner. …og du er den som betaler denne kvelden, he he. .. Nå skal du være i skoskapet vårt mens vi er borte…der skal du pusse alle skoene våre. Når vi kommer hjem skal du sitte knelende og klar for oss i det vi kommer inn døra. Skoskapet var et rom under trappa, hvor det var knapt med plass til meg.

 

Det var en forferdelig jobb å sitte der å pusse skoene. Trangt, dårlig luft, og lite lys.. Men hadde ikke noe valg.

 

Langt over midnatt, hører jeg drosjen komme. Jeg kjapper meg i posisjon, og sitter klar, knelende.

I det De kommer inn, hilser jeg De begge med å kysse sko tuppene. Cecilie befaler meg på rygg foran dem. Cecilie sier til Knut at hun vil suge ham,… og når Du kommer Knut, skal Du la hele ladningen gå rett i trynet til tøsen vår. Ikke no problem sier Knut og ler… Snart er hele trynet mitt fullt av sperm..de ler, og så står Cecilie over meg å setter skoen sin midt i fjeset mitt….og smører alt ut, og så får jeg klar beskjed..slikk sko sålen! Så stikker hun sko tuppen inn i munnen min, og sier ..Sug, ditt krek!. Slik må jeg holde på hele tiden mens de kysser og kliner stående over meg. Jeg blir flere ganger trampet på og er fullstendig ydmyket.

Etter en stund får jeg beskjed om å gå i dusjen, og vaske meg grundig.

 

Ny vasket, men temmelig sliten, får jeg beskjed om å komme bort til sofaen for å masere føttene til Cecilie, mens hun og Knut begynner å kjærtegne hverandre. De er delvis nakne begge to.. Cecilie har hofteholder og noen nydelige nylonstrømper på. Cecilie er utrolig vakker, en kropp som de fleste kvinner misunner henne. Alt ved Henne er perfekt. Knut er som skapt for Henne.. Høy, atletisk, og veltrent. Barsk, men likevel ren og pyntelig.

Jeg får beskjed av Cecilie om å slikke føttene hennes mens Knut begynner å fingre fitta Hennes. Hun elsker dette… Men etter hvert klatrer Knut over henne og stikker sin store kuk inn i Cecilie… Cecilie sier jeg må legge meg inn under dem, med ansiktet mitt i mer eller mindre inni rumpesprekken henne. Hun sitter helt på kanten av sofaen og Knut delvis stående. Slikk romphullet, ditt krek.. Og jeg slikker for harde livet… hun stønner villt..

Nå bytter de stilling, hvor Knut setter seg i sofaen, og Cecilie setter seg samme veien, oppå han, med kuken inn i baken hennes…og jeg får beskjed om å slikke fitta mens hun rir Knut..lenge.. Hun hyler av ekstase..og så går det for henne, hun squirter meg rett i trynet, i det det går for Knut også..

Jeg blir helt søkk kliss våt…

De ligger fullstendig utmattet på sofaen…

Cecilie reiser seg etter en stund og trør over meg…så setter hun seg oppå trynet mitt, og sier jeg må stikke tunga mi godt inn i rompehullet hennes, og slikke ut sæden etter Knut.. Hun ler og koser seg.

 

Etter en stund vil de legge seg, og Cecilie gir meg beskjed om å rydde opp og slikke rent etter Dem. Alt skal være strøkent når vi står opp i morra tidlig. Når du er ferdig, kommer du inn å legger deg ved siden av senga mi, på gulvet. Så skal du ha tøflene mine på ansiktet ditt hele natta, slik at de er gode å varme å ta på seg i morra.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...