Jump to content

Bilder – Info og Regler


Recommended Posts

Alle opplastede bilder som moderatorer eller administrator anser som useriøse, eller som bryter med noen av punktene under, vil bli slettet og brukeren vil få en advarsel som eventuelt kan føre til utestengelse.

 

Ansiktsbilder

Ansiktsbilder er ikke tillatt å legge ut offentlig siden vi ikke har anledning til å verifisere at dette stemmer. Dette gjelder også for profilbilder. Eventuelle ansiktsbilder SKAL legges i PRIVAT MAPPE som kun er synlig for dine bekreftede venner. Det samme gjelder også for bilder med personlige gjenkjennelige kjennetegn som f.eks tattos, smykker, etc.

 

Bilder av tredjepart (Bildebevis)

Bilder som ikke er av deg skal du ha godkjennelse av de(n) andre for å publisere. Er vi i tvil om bildet er delt uten samtykke av den som er avbildet vil vi spørre om en bekreftelse i form av bildebevis. Dette kan f.eks være at de(n) som er avbildet holder opp en lapp/ark foran seg hvor det står cuckold.no, dagens dato. Verifiseringsbildet kan være anonymt og uten ansikt men det skal tydelig fremgå at dette er den samme personen som det er delt bilder av. Verifiseringsbildet lastes enten opp i en privat bildemappe på profilen deres eller sendes som en privat melding til Admin. Mottar vi ikke en slik bekreftelse vil vi anta at bildet er delt uten tillatelse! Bildebevis vil vi også kreve av parprofiler dersom vi er usikre på om dere begge to er sammen om bildene på profilen.

 

Private bilder fra chatten

Det er ikke tillatt å dele videre private bilder som du har mottatt via chatten eller som PM, uten avsenders samtykke.

Ved tvil om bildet er ditt eller delt med eiers samtykke, vil vi kreve et verifiseringsbilde. For verifisering se avsnittet over.

 

Bilder fra nett

Ved bruk av bilder fra nett, skal det klart fremkomme at de er fra nett og ikke er av deg/dere. Disse bildene, eller bildemappene, skal merkes "Fantasi", "Fra nett", eller lignende.

Oppdages det at det har blitt delt eller postet bilder ifra nett som kan tolkes er av dere, vil vi slette bildene og kreve en dokumentasjon på at profilen er ekte i form av et bildebevis. Verifiseringsbildet kan være anonymt og uten ansikt men det skal tydelig vise hvilket kjønn du/dere er med en lapp/ark foran dere hvor det står deres nick og cuckold.no sammen med dagens dato. Kan ikke dette fremvises går vi ut fra at brukerprofilen ikke er ekte og vi forbeholder oss retten til å banne eller slette profilen.

 

Premiering for rapportering av bilder!

Dersom du ser et bilde fra nett som en bruker har oppgitt er et bilde av seg selv, får du 14 dagers gratis Premium ved rapportering sammen med en link som viser at dette bildet er kopiert ifra nett (f.eks google eller tineye)

 

18-års grense

Det er 18-års grense for medlemmer og alt som publiseres på cuckold.no. Hvis det er klart at personen du har fotografert ikke er over 18 år vil Cuckold.no lagre ip-adressen til den som lastet opp og videresende den til Politiet. Bilder av, eller oppfordring til, sex med mindreårige vil medføre permanent sperring fra forumet og politianmeldelse!

 

Skype-, snap-, e-post-adresser, etc.

Det er ikke lov å publisere bilder med skype-, snap-, e-post-adresser, etc, da vi ikke har anledning til å sjekke disse. Bilder, bildekommentarer eller tråder som inneholder dette vil enten bli endret eller slettet.

 

Vær varsom

Vær ytterst varsom når du poster bilder eller deler private opplysninger i personlige meldinger, på chatten, i ditt bilde gallerier eller i lukkede grupper. Du er selv ansvarlig for hva du utleverer til andre. Du har ingen garanti for at bilder eller informasjon ikke spres videre på nettet. Et godt råd kan være å merke deres bilder med deres nick/brukernavn.

 

Brudd på regler for bildebruk

Bilder som bryter med reglene vil bli slettet og brukeren vil få en advarsel som kan føre til utestengelse. Gjentatte, eller alvorlige brudd på våre retningslinjer kan føre til utestengelse fra forumet for en kortere eller lengre tid. Dersom det oppdages at du har publisert bilder fra nett uten å opplyse om at det ikke er av deg/dere, eller du har publisert bilder av andre personer uten deres godkjenning, vil vi slette samtlige av dine bilder, inklusive dine private bilder! Du vil da ikke lenger få lov til å publiserer nye bilder hos oss uten at disse har blitt godkjent først!

 

 

Ved å legge ut bilder på cuckold.no, erklærer du at bildene er av voksne mennesker som har gitt sin tillatelse til at bildene blir publisert, at du har rettigheter til å bruke bildene, samt at bildene ikke strider mot våre retningslinjer og/eller norsk lovgivning.

 

 

Revidert September 2016

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...