Gå til innhold

God sommer - En liten oppdatering om rikets tilstand


Webmaster

Anbefalte innlegg

Hei og god sommer til dere alle cuckolders! :cool:

Vi har nå vært oppe ca en måneds tid etter nedetiden vi hadde på forsommeren. Det meste ser ut til å fungere som det skal, selv om det er et par småting som ennå ikke er på plass. Bla så er supportjenesten er noe av det neste vi skal se nærmere på.

 

Vet ikke om flere av dere har oppdaget at de gamle stjernene har blitt borte på de eldre bildene - dessverre! I forbindelse med diverse oppdateringer de siste ukene så har vi også oppgradert rating/stjerne -systemet som har blitt brukt i bildealbumet. Det var dessverre ikke mulig å redde de gamle "stjernene" siden dette ikke var lagret på vår server, men lå hos leverandøren og ikke var kompatibelt med det nye systemet. Dette var noe vi dessverre måtte gjøre siden det gamle rating/score system som ikke fungerte optimalt... Uansett, ingen gamle bildekommentarer har gått tapt!

 

Oppfordrer derfor dere alle til å gi rate/score på alle bildene som dere liker, både gamle som nye!!! :cool:

Og gjerne legg inn en liten bildekommentar også om du vil...! :rolleyes:

 

Når vi først er inne på bilder/bildealbum så minner vi om at ansiktsbilder ikke er lov å publiserer offentlig, men dere hjertelig velkomne til å legge dette i privat album som kun er synlig for deres bekreftede venner

 

Har også oppdadert chatten og implementert bildedeling slik at dere kan sende bilder igjen! Dere behøver ikke være Premium medlemer for å gjøre dette. Klikk bare på "hjulet" oppe i chatte vinduet til den som du vil laste opp og sende bilde til.

 

Ellers virker det som om at folk setter pris på at siden er stabil og fungerer som den skal! Hyggelig at vi ser en økning i antall nyregistreringer og at flere brukere er aktive både på chatten og på forumet! Så ikke være redde for å skrive noe, enten dere ønsker å dele noen erfaringer, eller om dere har noe som dere lurer på! Hyggelig med både nye og gamle brukere som er aktive! Ser fram til noen fortellinger om deres pirrende små sommereventyr!!! ;)

 

Ønsker med dette en videre god kåt sommer til dere alle!!

 

Hilsen Admin

cuckold.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...