Jump to content

Vår første opplevelse


linda_marius

Recommended Posts

Vi hadde lenge fantasert om å finne en elsker med stor pikk til henne. Etter diverse nett-tilbud fra kåte menn bestemte vi oss for en. Han var tre-fire år yngre enn oss, men meget velutstyrt, 21 cm og en ordentig tykksak. Vi er et par i midten av tredveårene, som har vært gift i 11 år.

 

Da dagen kom skulle hun møtte han til en kjapp kaffe på hans hotell - før de eventuelt fortsatt på hans rom, han er ikke fra samme by som oss, men er her et par ganger i måneden i forbindelse med jobb. Jeg var hjemme og ventet. Vi ble enige om at hun skulle sende meg SMS underveis og fortelle om framdriften. De møttes ved sju-tiden på kvelden, og det tok en drøy time med laaaang venting før jeg sendte henne en melding for å høre om de hadde gått opp på rommet. Ti minutter senere kom svaret, "Vi er allerede i gang:-)"....

 

På vei hjem ringte hun meg, og fortalte at hun hadde hatt det fantastisk. Han hadde vært like stor som hun hadde drømt om, noe helt annet enn mine 12 cm. Hun fortalte at hun hadde kommet fem-seks ganger... Resten skulle hun fortelle når hun kom hjem. Vel hjemme var jeg stiv og kåt da hun kom inn døra. Hun fortalte alle detaljer, han hadde knullet henne i misjonærstilling, bakfra og hun hadde ridd han.Hun red han så godt at han hadde sprutet i henne og trengte en pause. De pratet litt i senga før de var i gang igjen, denne gang hadde han befalt henne til å suge seg til han sprutet i munnen hennes samtidig som han brukte fingerne i rumpa og fitta hennes.

 

Det var vår første gang.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...