Jump to content

Bever


DominantBull

Recommended Posts

Jeg ble introdusert til Hotwife/Cuckold konseptet da jeg bodde i statene. VELDIG overfladisk forklart som ett nesten dominant/underdanig forhold mellom kone/mann og en tredjepart (meg) som delvis dominant for de begge og delvis leketøy for henne.

 

I alle forholdene jeg har vært deltagende i, har jeg hatt anledning til å benytte meg av kvinnen nesten som jeg ville, og hatt gleden av å, sammen med henne, benytte mannen i forholdet akkurat som jeg(vi) ønsket; det være seg for vasking av meg/henne, ydmykelse gjennom f.eks. sammenligninger, en ekstra tunge når det var behov for det, eller bare for en massasje for en av oss når vi tok oss en pause mellom slagene.

Det som ofte gikk igjen var ydmykelsesbehovet/aspektet hos ektemannen. Når hun, sittende på meg, smiler til ham og forteller ham hvor glad hun er for å kunne knulle en skikkelig pikk istedenfor hans ynkelighet, når han står med ryggen til i hjørnet av rommet iført hofteholder og strømper (gjerne glattbarbert over hele kroppen), for deretter å bli kalt over til å suge meg stiv igjen, eller for å holde henne oppe i en spesielt krevende sexualposisjon.

 

Jeg er en kravstor mann. Innenfor rimelighetens grenser så forlanger jeg deres oppmerksomhet og innsats.

Jeg ser på min rolle som en hjelper til å bringe ut det seksuelle i henne. La henne få oppleve og seksuelt være den hennes fantasier og drømmer forteller henne hun kan være, Hun som så ofte (det være seg pga religion, barndom, miljø, venner) er blitt dyttet langt ned for ikke å bli oppfattet unormal eller som galt.

Som om det kunne være noe unormalt i å nyte og å være den beste seksuelle partneren man kan være.......

 

Som mange av dem som skriver her så har også jeg ett behov for å se kvinnen jeg er sammen med ha det deilig. Men til motsetning fra dem så ser jeg henne "gi slipp" / "gir seg over til det" gjennom at jeg tar det jeg vil ha. At jeg forlanger det av henne. Og av deg.

 

Det er klart at dere som par er den viktigste konstellasjonen i det hele.

Og at dere er den konstellasjonen som skal bevares.

 

Men om dere ønsker at jeg skal være i deres liv, så vil det være en massiv feiltagelse å tro at jeg ikke kommer til å sette mitt umiskjennelige preg på det som skjer.

 

Hvertfall inntil jeg hører stopp-ordet; - Bever.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...