Gå til innhold

Nye erfaringer og min fru's drøm


t00l

Anbefalte innlegg

Jeg reiste meg og gikk ut noen minutter etter han og ventet litt borti gata på Line som kom etter. Hun smilte og virket lykkelig.

Jeg spurte hvordan dette gikk og hun ristet på hodet og sa "for en kjempehyggelig mann!

Ja? Sa jeg og hvordan blir dette? Line sa at de hadde avtalt at hun skulle ta noe betenkningstid, da dette var veldig brått og ikke noe var hverken lovd eller garantert. Han var fraskilt og skulle på en middag etter møtet, og hadde hotellrom i byen.

Vi gikk hjem og småfleipet litt om det hele og hvor merkelig en setting dette hadde.

Han hadde spurt etter mannen hennes og hvordan det hele stilte seg slik, for det var tidligere forklart at hun var forlovet , men at vi hadde det noe åpent . Hun hadde sagt at jeg var utenbys en tur og at dette møtet måtte være diskret da jeg ikke visste at han var her.

Vi kom hjem og vi snakket noe mer om hvor aktuelt det hele var og line avbrøt meg og sa at nå ville hun tenke litt på det. Men at vi ikke behøvde snakke mer om det.

Jeg gikk i garasjen og holdt på med noe småtteri der før vi dro ut og handlet. Line kjøpte inn ost og kjeks, en flaske vin og tilbehør. Og dagen gikk. Da vi kom hjem gikk line i dusjen. Jeg satte inn varene og hørte hun rope på meg. Jeg gikk inn på badet. Hun stod der splitter naken med et håndklede rundt håret. Nybarbert og deilig. Hun så på meg og sa. Jeg har tenkt. Jeg kan be han hit på ost og kjeks . Men jeg understreker at vi får se, jeg vil ikke at han skal komme i den tro at det er garantert. Og bare så du også vet det. Det er ikke sikkert at han får knulle meg! Han er mye eldre enn meg og jeg kjenner han i realiteten ikke.

Jeg var enig, selv om jeg var rimelig gira på å se line med en helt mørk mann. Jeg blir jo i huset sa jeg, hvorpå line svarte at det hadde vært helt uaktuelt om ikke.

Line sprader ut av bade og jeg kledde av meg og gikk i dusjen selv. Line kom inn på badet og begynte ordne seg. Hun stoppet opp av og til og trykket på mobilen og etterhvert kom smilet.

Jeg fulgte med på henne som sminket seg og ornet det lange helt lyse håret sitt og hadde på seg undertøy. Hun fant frem en bitteliten mørkelilla string, med en tilhørende bh uten puter inni. Hun gikk ut av badet og inn på soverommet for å finne klær.

Jeg fikk på meg en av de beste bokserene mine med tynt tynt stoff og ekstra stor pose rundt utstyret.

Line kom tilbake og sa se på meldingene. Jeg begynte å bla i meldingene fra han hvor det sto at han var sjarmert over at en så flott ungpike ville treffe han, og at han var ikke innstillt på noe ekstra denne kveldenm, annet enn hyggelig selskap av en flott kvinne med nydelige øyne.

Line lo og sa at hun gledet seg, han virket for å være en skikkelig gentleman! Det tikket inn en ny melding. Skal vi si om 30 minutter unge frøken? Stod det. Line svarte at det passet godt og sendte adressen.

Jeg fikk på meg klær og gikk inn på kjøkkenet og fant frem litt forskjellig. Tok med meg et glass whisky og diverse jeg syntes var nødvendig å ha. La frem den ene boken på salongbordet sammen med noen flere. Disse bøkene har hengelås noe samme typen som dagbøker fra ungdomsåra. Line kledde på seg et sort skjørt som avsluttet rett over knærne og en lys beige topp med diskret men sexy utringning til. Hoftestrømper og høyhelte sorte sko.

Vi så på klokken begge to, det var gått 20 minutter. Hun så på meg og la hodet på skakke og sa " er vel best du går på rommet ditt du, så vi får litt privatliv." Hun kysset meg intenst og vi avtalte at om noe upassende skulle finne sted fikk hun bare gi beskjed.

Jeg gikk inn i boden og slo på tv'n og startet dvr boksen. Jeg hadde krystallklare bilder. Line gikk rundt på stua og tente noen stearinlys. Hun lente seg over bordet med rumpa mot det kameraet som stod i bokhyllen. Hun løftet opp skjørtet så rumpa ble blottet mot kameraet og lot langefingeren gli opp over musa si og opp mellom rumpeballene før hun klep tak i ene rumpeballen og lo godt. Slapp ned igjen skjørtet og reiste seg opp. Så gikk hun på kjøkkenet og begynte gjøre klart et fat med ost, kjeks, frukt og tilbehør.

Åpnet vinflasken og satte den til lufting. Hun ble stående å se litt tomt ut i luften før det ringte på døren.

Line gikk mot døra og åpnet opp. Jeg hørte de prate,(jeg har trådløst headsett) men klarte ikke tyde hva som ble sagt. Da de kom inn i stuen hadde line en bukett med røde roser og en flaske vin i hendene. Han hadde skiftet klær og hadde nå sort dressbukse og en høyhalset grå genser i tynt stoff . Han så nesten ut som en slik amerikansk baptistprest.

Han satte seg ned og Line hentet frem serveringsfatet og sjenket vin i glassene. Han komplimenterte hvor flott hun så ut og at han syntes det var hyggelig at hun ville møte han på så kort varsel.

Line svarte at hun syntes det var hyggelug, men at hun ble litt satt ut da mailen plutselug kom ut av det blå. De forsynte seg av fatet begge to og han fortsatte med at han hadde tenkt mye på å møte henne i virkeligheten og at han brukte mye tid på å tenke på de deilige bildene fra henne og nettmøtene de hadde hatt.

Line rødmet noe hvorpå han fortsatte at det var ikke noe å være flau over. Det lå i menneskets natur å være nysgjerrige og leve ut seksuelt. Det var bare fordommer og tabu som hadde stoppet oss fra de vi virkelig var. Line tok en stor slurk av glasset sitt. Han fortsatte med å fortelle at det var lenge siden de hadde fått beskjed i firmaet om å sende en representant hit for å følge opp en avdeling som skulle bygges ut, og at han normalt sendte noen andre ivei, men denne turen ville han ta selv, i tilfelle line fantes i virkeligheten og ville møte han.

Hun svarte at hun selvfølgelig fantes, men at hun var litt skeptisk på å møte fremmede på denne måten. Han lente seg frem og løftet på den ene boken på bordet, heldigvis ikke den som har kamera, men en annen jeg la oppå. Han las opp tittelen til line og lurte på om det var hennes bok. Hun svarte at det var samboerens. Han la den ned igjen og svarte at det er han som reiser bort fra en så flott kvinne og lar henne treffe slike som meg altså, og han leser filosofi. Han pekte på kameraboken, og det er din dagbok? Sa han og smilte. Line ble stresset, men det passet jo egentlig godt. Hun nikket. Da skal jeg prøve la den være sa han og begynte å le.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...