Gå til innhold

Festen for henne


t00l

Anbefalte innlegg

Lenge siden jeg har lagt inn noe nå. Det har vært litt mye events i det siste. Vi har hatt noen rolige dager en stund. Ikke helt uten hendelser selvfølgelig, men noe roligere har det vært.

Men heg har lyst å dele en spesifik hendelse med dere. Det hadde gått månedsvis siden sist Line hadde hatt noen "sidesprang" og vi hadde defikert mye tid til hverandre. Når man lever et slikt dobbeltliv, har hvertfall vi erfart at det krever litt elstra omtanke for å holde ting gående sånn ellers.

Jeg begynte å tro at Line hadde mistet litt lysten på dette, siden det var urovekkende stille på den fronten. Det hadde faktisk vært forferdelig stille på den sexuelle fronten i det heletatt lenge. Det hadde gått nesten to måneder uten noe annet enn hånda. Line hadde ikke villet de siste gangene jeg hadde forsøkt, og jeg er ikke en mann som maser om dette.

 

Vi kom til Fredagskvelden å satt i vår leilighet med hvert sitt glass og var forberedt på gullrekka. Nok en ordinær fredag hjemme. Jeg merket at Line var noe stressa og på en måte ikke fant roen. Hun fartet frem og tilbake, ordnet med det ene og det andre. Så plutselig kommer hun inn og gir beskjed om at hun skulle i dusjen. Tok MED seg glasset sitt og fant en liten flaske vin fra kjøleren og tok med seg.

 

Jeg ble litt overrasket, men for all del. Da kunne jeg se litt på noe annet imens. Line forsvant og ble borte en drøy time. Jeg tok meg selv i å svitsje innom diverse sider på mobilen min flere ganger. Blandt annet dette forumet.

Jeg hørte line kom ut av badet. Hun spaserte bort til meg i morgenkåpa, ferdig sminket og frisert. Hun såg som alltid fantastisk ut.

 

Hun satte fra seg glasset som var halvfullt og en tom 0.5 flaske ved siden av på bordet og la seg ned i sofaen. Hun så på meg og jeg la tydelig merke til at hun ville noe.

Hva er det? Spurte jeg henne.

"Elsker du meg?" Spurte hun og smilte. Selvfølgelig svarte jeg.

"Jeg har hatt lyst til noe lenge, men gruet meg til å spørre deg om det". Sa hun. Javell sa jeg og satte meg litt rakt opp.

"Hva tenker du om flere menn på en kveld?" Spurte hun.

 

Vel.. Det har vi da gjort før? Du har da hatt både en og to før meg på en gang du... Svarte jeg.

 

"Nei.. Ikke slik! Hva tenker du om å la flere enn tre ta meg. Gjerne etter hverandre, en slags tag team runde, men helt uten dirigering. Hvor de får bruke meg som de vil, når de vil. Som i på et soverom ved siden av. Hvor du ér på soverommet med meg, uten at de vet det. Og at jeg blir den lille hora deres for kvelden."

 

Jeg kjente jeg måtte svelge et par ganger før jeg fikk svart henne.

Så du vil være et leketøy eller hore for en kveld til flere på en gang? Og jeg skal bare være tilstede i rommet uten å bli oppdaget og uten å delta?

 

Line så på meg og direkte gliste. "Ja! Sånn omtrent".

 

Jeg tenkte meg litt om før jeg svarte; vel dette krever mye planlegging og nøye gjennomgang før det går å få til! Pluss at vi må jo vite noenlunde hvem som skal borti deg! Det kan jo være farlig på flere områder. Line smilte og hentet bærbar pc'n. Og satte den på hjørnet av bordet mot meg mellom oss. Hun åpnet eposten sin og bladde ned til en mappe som var merket "hore".

 

Der hadde hun utrolig mange mailer fra en kompis av henne som hun har fått ligget med ganske jevnlig i det siste. Forrige gang var hun hos han en hel helg før hun kom igjen.

 

Hun åpnet den ene mailen hvor de tydeligvis hadde konversert om emnet en stund først. Det var snakk om det ene overnattingsstedet på stedet hvor vi bodde om at det egnet seg utrolig godt til dette, da det var en forholdsvis nedslitt bule, men med flere soverom og seperat stue til en billig penge. Og her var det stort sett kunn partyfaktor. Stedet var kjent som nachspielsted numero uno. Dialogen i mailen gikk på hvor mye hun kunne tenke seg før hun ikke klarte mer og om hun trodde jeg kunne bli med på det. I den ene setningen hadde "svein" skrevet at han ga f. I om jeg var enig eller ikke, hvis hun ville ha dette skulle han fikse det.

 

Jeg kjente jeg ble litt lettere sjokkert. Her var alt planlagt og tilrettelagt for et skikkelig "breeding party" med dama MI... Og det så et øyeblikk ut som om det var et alternativ å bare gjøre det, uavhengig av hva jeg mente. Line så på meg og åpnet en ny mail hvor hun forklarte til "svein" at uten mitt samtykke og tilstedeværelse var det fullstendig utelukket. . En ny mail ble åpnet hvor hun hadde tidligere forklart hvilken type menn hun kunne tenke seg, og hva kriteriene var.

 

Svein tilhørte en stor partygjeng i et tettsted et stykke unna der hvor vi bodde. Han jobbet som dørvakt og personlig trener. Så han var en ordensmann.

 

Jeg så på Line og spurte; ja, det ser da ut til at dette er godt planlagt, er det noe du virkelug vil? Og når har du tenkt at dette skal skje??

 

Line reiste seg opp fra sofaen og hellte innpå det siste i glasset sitt før hun sa "jeg har VIRKELIG lyst på dette, bare tanken på flere menn som tar på meg og vil ta meg på alle tenkelige vis får meg gjennombløt".

 

Jeg kjente det rykket til hardt i underlivet. Jeg tennte på dette selv, noe jævlig!!

Når tenkte du da? Sa jeg. Line kikket på meg og knytte opp morgenkåpen. Og åpnet den mot meg samtidig som hun sa; "hva med i kveld?"

Hun var slettes ikke naken under. Hun hadde på seg en latextubekjole.

Dødssexy!!!! Den var skikkilig tight og var nesten gjennomsiktig over brystene. Det skulle ikke akkurat en rakettforsker til for å skjønne at her var det truseløst. Mn jeg måtte kjenne etter. Jeg lot hånden min gli oppover låret hennes forsiktig i det hun lente seg litt bak og lot morgenkåpa dette på gulvet. Hun kom med et skikkilig hikst i det fingrene mine berørte musa hennes. Hun var søkkvåt! Vi snakker skikkelig god, varm, dyvåt og klar for kukk! Hva sier du da Line? Sa jeg til henne.. Skal vi ta oss en tur bort på Festen til "svein"? Line så på meg og lot bena gli litt fra hverandre så langefingeren min gled såvidt inn i henne med fingertuppen. "Ja, kan vi det tror du?" Sa hun.

Klart vi kan svarte jeg. Jeg kjente tvilen i hele kroppen i det jeg svarte henne, men kåtskapen tok overhånd. Hun tok opp mobilen og sendte en sms til "svein", for og så ringe etter drosje.

Da hun hadde lagt på satte hun seg ned forran meg og kneppet opp buksene mine, dro bokserkanten ned og dro ut den knallharde kuken min. Hun dro forhuden fram og tilbake et par ganger før hun senket munnen sin rundt og lot hele skaftet gli inn . Hun jobbet hardt med tunga og brukte hånda flittig på meg samtidig som hun sugde og slikket om hverandre. Jeg kjente det pumpet noe enormt i jernet. Det var lenge siden den hadde fått noe tlc nå. Og det var sårt etterlengtet.

 

Plutselig midt oppi alt ringte mobilen hennes, hun bråslapp meg og tok den, det var drosjen. De sto utenfor og ventet. Jeg reiste meg opp og kneppet heltisk buksa og fikk snørt igjen beltet. Line var kommet seg på badet og sto og pusset tennene. Line kom ut fra badet og hev rundt seg en sort kåpe som gikk såvidt nedom anklene. Svarte Støvletter som gikk godt opp på lårene gikk på de lange herlige bena hennes.

Jeg fikk på meg sko og jakke, og plutselig var vi i en taxi med destinasjon "tagteam merket Line". Jeg var fremdeles litt usikker på hvordan dette skulle legges frem da vi ankom, men Line forsikret meg om at alt var klappet og klart.

Da vi kom til stedet fikk Line sjåføren til å stoppe et lite stykke unna så ingen så at vi kom. Hun tok opp telefonen og ringte "svein".

Da er vi her sa hun til han. Jeg hørte en røst svare, og etter et øyeblikk kom han gående mot oss fra den ene leiligheten. Han så som alltid smashing ut. Dyre merkeklær, tettsittende skjorte og noen enorme tattoverte overarmer som vistes godt i skumringen. Han kom rett bort til meg, tok meg i hånda og tok rundt meg. Jeg fikk meg et klapp på ryggen i det han sa til meg "ta det helt med ro, jeg skal passe på henbe for deg, og vi skal behandle henne akkurat slik hun vil det selv. Du venter her litt Line, sa han og tok med meg mot inngangsdøren. Musikken dundret fra inne i leiligheten og jeg hørte flere stemner oppå hverandre der inne. Svein åpnet døren og geleidet meg inn, tvers over gangen og inn på det ene rommet. Her var det mørkt, men øverst på veggen mot stua kom det lys fra stua, det var glass hele turen øverst, som lyste opp slik at det var helt ok å se inne på soverommet. Ved veggen stod en kommode og en liten slitt lenestol. Svein pekte på glassene og fortalte meg at da han hadde kommet hit tidligere på dagen hadde han lagt sotfilm til bil på glassene, så her kan du se inn på stua, men det er ikke mulig å se deg så lenge du holder lyset av, og ikke legger hender, nese eller lignende inntil glasset. Videre forklarte han at hele soverommet her var preppet, gan åpnet det store høyskapet som stod ved siden av sengen. "Denne har jeg montert her for helgen, innkjøpt for øyeblikket. Inni var det bare en hylle, den var ikke standard. Den var mersom en kasse. Frittdtående på gulvet inni skapet. Oppå hyllen lå det en dyne brettet dobbelt for å sitte på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsettelsen kommer den.

 

Skapet var låsbart med krok fra innsiden og han hadde montert et pleksiglass i ramme på den ene skapdøren. Dette var også foliert med speilfolie. Såg riktignok relativt amatørmessig ut, skulle fått det til bedre selv, men i dette slitne rommet passet det greit inn.

Videre forklarte han at leilugheten hadde tre soverom, ett ved siden av dette, som de hadde satt all bagasjen innpå, og ett i motsatt ende, men der var det to køyesenger. To bad var det også, ett var et dør inn til fra dette soverommet, og det hadde også dør rett inn til stua. Denne døren hadde han låst fra innsiden. Så jeg kunne bruke avtredet om jeg var stille og det ikke var noen inne på rommet.

Jeg kjente jeg ble forfær over hvor mye jobb han hadde lagt i dette...

 

Svein tok frem en pose og ga til meg; "her, fikk beskjed om hva jeg skulle kjøpe, så kvelden din også blir mer moro". Jeg kikket oppi. Der var der fire bokser øl av favorittypen og en halvflaske i plast med whisky. Tydelig at Line hadde hatt en finger med i spillet.

"Da får du ha en fin aften" sa svein og gikk ut av rommet. Jeg hørte ytterdøra gikk igjen. Satte fra meg posen inne i skapet "mitt" og tok ut whisky flaska. Klatret opp i lenestolen og tittet inn gjennom vinduet inn til stua hvor resten av partyet pågikk.

 

Der telte jeg raskt opp åtte stykker. De fleste akkurat slik som jeg hadde forestillt det meg. Trente, muskuløse karer med tatoveringer. Bortsett fra to. Den ene var veldig liten. Både kortvokst og tynn ca 18-20 år. Ikke akkurat modell. Det var slettes ikke han andre heller, ganske overvektig og kort, litt lite hår. Ca 40-45 årsalderen. Jeg kjente jeg spekulerte litt på dette. Han var også den som tok mest plass der inne også, pratet høyt og gjorde mye for å være stedets moromann... Vel vel, de to der hadde vel knapt sett ei dame før, og slik som Line såg ut i kveld, ville vel de to dåne før det ble aktuelt for henne å avfeie de.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hørte det gikk i døra. Hørte raskt latteren til Line. Svein gikk inn i rommet først ," han gikk bort til stuebordet rett forran der hvor jeg stod og snakket litt med de andre, jeg kunne høre han sa ifra om at hvis de fikk beskjed skulle de gi seg som avtalt og at det var Line som styrte kvelden. Line kom inn i stua, hun hadde tatt av seg kåpa og var rett og slett porno!!! Tubekjolen gikk av rett før rumpeballene sluttet helt, støvlettene var strøkne og omsluttet bena hennes helt fantastisk. Jeg kunne se hvor godt grep latexen hadde rundt de nydelige brystene som struttet mot gummien. Flere av gutta der stod og betraktet henne. Jeg kunne se hvordan de kledde sv henne med blikket som sultne dyr.

Men samtidig er det ikke så lett å irganisere slikt, uten at det blir noe pinlige saker. Så jeg la fort merke til at festen fortsatte som en fest. Ingen som rev av henne klærne og forsynte seg, jeg må innrømme jeg var veldig spent på hvordan dette ble. Etter de hadde sittet og festet rundt bordet rett fremmom og nedenfor vinduet jeg betraktet det hele igjennom kjente jeg at litt whisky og øl måtte ut igjen. Line stod på gulvet og vrikket på kroppen til musikken, og det var generelt lite action. Det var bare han tykke typen som stod og danset ved siden av henne og prøvde imponere.., så jeg benyttet anledningen til å "tappe ut igjen noe". Jeg var snar inn på badet og gikk tilbake oppi stolen og glante inn til de.. Der stod Line og råklinte med tjukkasen!!! I alle dager! Han hadde hånda godt plantet på rumpa hennes og grep godt tak flere ganger samtidig som den bevegde seg i sirkler over runpesprekken.. Leg så line kikket seg over skuldra nesten bedende til resten av rommet.

Det var en som plukket opp hintet. Den minste av de, så han gikk bort til Line og stillte seg inntil henne. Hun presset stumpen mot skrittet hans, og gned seg opp og ned . Han tok tak i hoftene hennes og "tørrjukket" henne. Line begynte å flire smått, og mistet fokus et lite øyeblikk. Lenge nok til at den runde karen tok tak i handa hennes og dro henne med seg mot gangen. Hun la hånda bak mot jyplingen bak seg og ga tydelig et hint om at han skulle bli med. Jeg fikk det plutselig jævlig travelt med å ha meg inn i skjulestedet mitt. Følte at jeg bråkte noe helt jævlig, men fikk smekket igjen dørene og slengt på låsen.

Døra til soverommet gikk opp og inn kom de alle tre. Line så ut som hun var helt ok med situasjonen og slengte seg raskt ned i sengen. De to andre ble stående et lite sekund, før han tykke satte seg ned ved fotenden og så på henne. Line bøyde seg mot han og startet å kline mer med han. Yngstemann ble stående ved døra som en bauta og stirre. Line la den ene hånda si oppå en voksende kul på buksa til tjukkasen og gned forsiktig på den. Han tok hånda på låret hennes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og førte den oppover mot kjolekanten. Jeg hørte han pustet stadig tyngre inntil Line satte i et lite klynk. Jeg skjønte straks at fingrene hans hadde nådd den våte glattbarberte musa hennes. Line begynte med beltet hans, videre gled glidelåsen på den grå buksa hans opp, jeg så hånda hans jobbet mer og mer aktivt og klynkene til Line gikk over till svake stønn. Han drev og fingret henne. Line fikk dratt ned buksa hans noe og dro ned bokseren hans. Hun gliste nesten rundt. Der var det en ganske kort, men tykk påle som stod rett til værs. Nesten en tredjedel var kukkhodet, det var unormalt stort og langt. Hun tok hånden rundt den og runket han et par ganger. Han mistet kontrollen og hånden hans bråstoppet inne i kjolen hennes. Line dykket ned og lot tungespissen rotere noen runder på tuppen av kukken hans før hun raskt senket hele stasen inn i munnen. Hun sugde han hardt i et par minutter før han fikk i gang igjen handa si på henne. Jeg hørte line med et skikkelig kvalt stønn i det jeg så han trykte hånda oppunder henne samtidig som hun hadde hele kuken i kjeften. Yngstemann ved døra hadde tydeligvis likt showet han også, for han hadde en diger kul på buksa der han stod og betraktet det hele, jeg så den ene hånden hans jobbet i bukselomma. Line reiste seg opp på kne og snudde seg til mot eldstemann (tjukkasen) og ba han kle av seg. Han var alt annet enn treg , sokker, bukse, skjorte og undertøy haglet rundt han. Han la seg ned på ryggen med pålen rett til værs. Line smøg seg oppover lårene hans med en hånd på hver inntil hun traff på pungen med den ene samtidig som den andre omkranset skaftet hans. Hun la hodet ned mot kukken hans igjen og sugde villig på den lille tykke kuken. Han stønnet høyt. Line krøp lenger opp og satt nå overskrevs på han med musa rett ned mot skaftet hans som lå brettet opp mot den store magen og gned seg mot han.

Døra gikk opp. Og yngstemann skvatt til siden. Der kom svein og resten av gjengen. De stillte seg innom døråpningen og betraktet det hele yngstemann følte seg litt utilpass og kom rundt senga på siden hvor skapet "mitt" stod og ble stående ned ryggen inntil skapdøra. Jeg kjebte jeg ble stresset, men ble fort distrahert i det Line så seg rundt og sa høyt; sksl dere være her, får dere ta frem utstyret. Jeg nekter å være den eneste som viser meg frem. Før jeg visste ordet av det kom det 6 staker i alle former og fasonger frem. Buksene bare datt. Yngstemann forran meg hadde gått i "lås" såg det ut til, han stod bare apatisk og så på uten å få til noe. Jeg hadde hvertfall fått frem mitt og hadde fingrene omkranset hodet mitt og lot handflata gli ned og opp langs undersiden av det stenharde lemmet mitt. Line løftet litt på stumpen og tok hånda ned mellom lårene sine samtidig som hun senket seg ned. Han satte i et dypt stønn og grep tak i rumpeballene hennes samtidig. Jeg merket fort på Line at hun var skuffa. Hun reiste seg fort opp, og gav han et dytt i siden. Han hadde tømt seg på første dypp... Line så seg rundt i rommet og oppdaget fort at utvalget var fortsatt tilstede. Der stod det 6 karer og runket forsiktig til sybet av henne. Hun tok tak i kjolen og rullet den nedover kroppen de deilige brystene hennes kom til syne, og etterhvert resten av den deilige kroppen hennes. Hun krabbet bort mot jyplingen som stod apatisk ved skapet. Og strekte ut hendene, åpnet buksa hans og lot den falle. Trekte ned bokseren og fikk store øyne. Den lilke pingla hadde mye skjult. Jeg kunne se en enorm sak som hang ut fra den tynne kroppen hans og dinglet. Det var vel ikke at den var så abnormalt stor, men forholdet kropp/utstyr var veldig skeivt. Jeg hørte Line hviske, kle av deg du vennen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han tok tskjorta over hodet og gikk utvav buksa, line hadde lagt seg på rygg i sengen med bena lett spredd. Han kløv oppi sengen til henne mellom bena hennes. Og la seg mot henne. Line hjalp til å geleide kukken på plass mot musa hennes og gispet til i det han fort og brutalt sank helt inn i henne. Han trekte seg rolig ut igjen av henne og skøv til helt i bunn på ny. Line vred seg og begynte gni seg over brystene i det han økte takten og virkelig bokstavelig talt knullet henne forran de andre som stod klar til å ta over den herlige musa hennes. Tjukkasen hadde også fått liv i jernet igjen og stod og runket heftig til synet av dama mi som ble tatt forran de. Svein stillte seg til nermere henne samtidig som en annen klatret opp i senga. Han var en flott fyr, solariumsbrun og muskuløs, han satte seg ned på kne ved siden av hodet hennes og la utstyret sitt inntil ansiktet hennes, line tok opp den ene hånden og grep tak i utstyret og ble hengende litt slik før hun fikk åpnet munnen og lot han gli inn. Han runket samtidig som hun sugde han, og det tok ikke leng før han sprutet munnen hennes full

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Line svelget villig vekk, men noe boblet opp og rant ned munnviken hennes. Han trekte seg ikke unna, tvert imot. Han lot kuken ligge der i munnen hennes samtidig som hun slikket i seg de siste dråpene som kom ut. Unggutten mellom bena hennes pumpet på. Økte tempoet og dundret løs i den nydelige våte musa hennes. Det surklet og hørtes godt hvor bløtt det var der. Han frøs til og begynte skjelve. Han trekte seg helt ut og kom noe ekstremt utover henne. Line er ikke så enormt lang, så skura gikk oppover navlen og traff brystene hennes dette var MYE! Jeg har aldri levert sånne mengder. Jeg kjente det rant nedover skaftet mitt inne i kikkerskapet. Dere som har opplevd å se på dama deres nyte noe så ekstremt vet hva jeg snakker om, når det bare kommer strie strømmer med precum. En fantastisk følelse!!

Han tok tak i utstyret sitt og skjøv det godt på plass mellom bena hennes igjen og botnet hele jernet en fem seks ganger før han trekte seg ut igjen. Line vred seg oppi senga der. Svein stillte seg ved sengekanten og ventet , line var fortsatt travelt opptatt med en stor halvslapp en i munnen og fikk ikke med seg annet enn at det ble skifte.

Svein la seg over henne og grep tak i brystene hennes og knadde de godt i det han skøyv den digre staken sin inn i henne. Line klynket kvalt i det han entret henne med hodet. Han lot bare en liten del av staken gli inn i henne før han trakk seg ut igjen. Slik gjorde han noen ganger, og jeg så line brettet på seg et enormt glis. Hun skjønte hvem det var

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Line begyne å stønne og puste ukontrollert, mistet fullstendig teket på han som etterhvert hadde vokst seg relativt klar for mer action i munnen hennes. Hun grep tak i lakenet med begge hendene og løftet ryggen og rumpa mot støtene svein kom med. Svein gyste på og kjørte seg helt inn i henne og satte igang et kjempetempo, line hylte, virkelig hylte. Hun vred seg og brøt ut i en kjenpeorgasme. Svein så ut til å møte bristepunktet selv, jeg tror hele settingen og stønningen hennes skøv han lett over. Han kom med ett langt stønn og ble stående stille inni i henne et par sekunder før han trekte seg ut igjen. Det var liten tvil om at han hadde fyllt musa hennes. Han reiste seg og gikk mot døra, samtidig kom han som allerede hadde tømt seg i munnen hennes, snudde henne over på alle fire og bare senket seg inn i henne. Jeg vet at dette gjør litt vondt til henne, for når hun har komt bruker jeg å måtte vente litt før jeg får borti henne, hun klynket og jamret seg i det han nye bare satte igang og pumpe henne. Line knakk ned ned overkroppen og jeg hørte huden klasket mot hverandre samtidig som jeg kunne se det skummet rundt skafet hans. Lydene fra musa hennes var helt ekstreme, her snakker vi vakuum!! En annen kløv oppi senga, og la seg med bena på hver sin kant av hodet hennes og skjøv seg nedover, line løftet hodet slik at han kom rett under ansiktet hennes med en lang tynn skeiv sak som pekte rett mot navlen hans. Libe grep tak og begynte runke og suge han, han stønnet høylytt samtidig som han bak henne senket farten, han sakket rolig helt ned og trekte seg ut. I det han var helt ute fra henne skimtet jeg at det faktidk rant ut av henne .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Line jobbet hardt med fyren som hun lå mellom bena på, den ene hånden hennes omfavnet ballene hans imens den andre runket han hurtig, tunga jobbet på høygir. Jeg kunne se at musklene i lårene hennes var i spenn. Hun ristet/skalv der hun lå med rumpa og den dryppende musa i høeste været. Han grep tak i håret hennes og brølte, han kom så det jomet i munnen hennes og trykte hodet hennes ned på den pumpende staken. Jeg høre hun strevde med å svelge, han slapp henne og hun tok noen tak med hånden og melket han tiø siste dråpe var borte. Line satte seg opp, en annen kom bort til henne, i det hun satte opp hånden. "Jeg trenger en liten time out og noe å drikke!" Sa hun skjelvende. De tok meldingen pronto. Hun hadde tross alt tatt en bra mengde ladninger både i musa og munnen etterhvert. De gikk ut av rommet og jeg hørte de snakket på stuen om at det sikkert ikke ble mere, og han tykke utbasunerte at han var ikke ferdig med hun lille hora der inne.

 

Svein kom inn såvidt og spurte Line om alt var vel. Hun nikket og svarte "ja, men jeg trenger noe å drikke!!! Med en gang, det går helt rundt for meg." Han skulle akkurat til å snu ut døra for å hente, da han lille tynne plutselig stod der med champagneflasken.

 

-"holder dette?" Sa han forsiktig,

 

Line nikket og strekte ut hånda og tok imot flaska. Svein og han andre gikk inn igjen på stua og jeg hørte praten gikk, det riktig summet der inne. Helt til jeg plutselig hørte en kvinnelig stønning! Hva var dette?'

Tankene løpte løpsk et øyeblikk før jeg hørte engelsk tale. Tv'n var på! De så på porno på stua. Line hadde hatt i seg en bra slump av flaska og så seg litt rundt, hun reiste seg opp og dyttet igjen døra ut fra soverommet og vred om nøkkelen. Så gikk hun mot badet og åpnet døra og slo på lyset der inne. Jeg hørte hun romsterte der inne. Plutselig hvisket hun navnet mitt, er du her? Sa hun lavt. Jevøg turte ikke svare med det samme, så kom hun bort til skapdøra og prøvde åpne den. Jeg fiklet litt med låsehaken på innsiden og fikk den av.

 

Hun åpnet døra inn til meg

"Går det bra?" Spurte hun meg. Jeg ble sittende å se på henne et øyeblikk først, håret var noe rufsete, det var sæd i det noensteder og hun glinset rundt munnvikene og det vistes godt at hun hadde fått flere ladninger, for hun hadde stivnet noe på kinnene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg svarte, ja, med meg går det bra, hva med deg?!! Blir det for mye?

Line smilte til meg og ristet på hodet, "jeg ble bare så utrolig tørr i halsen, kjentes ut som jeg skulle kveles et øyeblikk." Hun satte seg ned på fotenden av senga forran meg. Jeg satte bena ned på gulvet, det kjentes himmelsk å få strekt ut bena litt mer, selv om jeg hadde helt grei plass inne i ikeaskapet mitt. Beltet mitt og knappingen i buksa var åpen , line strekte ut hånda og støk meg over det brutalt harde lemmet mitt, "liker du det du ser da? Liker du å se dama di bli råknulket av flere samtidig?" Ordene hennes gikk som en kniv igjennom kroppen min og det rykket til i buksa noe voldsomt. Hun tok tak med begge hendene i bokserkanten min og brettet den ut og ned, jeg var helt klissete der nede, det var blitt litt fuktig kan man si. "Oida" utbrøt hun og tok et par sekunder til å betrakte meg og den pulserende kukken min som pekte ut fra bokseren mot henne. Hun tok opp hånden igjen og grep tak rundt skaftet mitt og dro forhuden min bakover. Det samlet seg fort en dråpe fra kukhodet mitt som hun bøyde seg frem og slikket i seg. Jeg kjente det ilet gjennom hele meg i det tungespissen hennes traff og tunga gled lett over hodet.

Plutselig hørte vi ytterdøra smalt, line skvatt til og reiste seg. Vi gikk bort til benken og lenestolen, heg støtta line så hun kom seg opp i stolen, hun var litt ustø..

"Nei de har begynt å dra!!" Sa line.

Det tok et lite øyeblikk før jeg registrerte hva som ble sagt, for jeg ble stående å stirre på line som stod i en stol forran meg, med overkroppen lent inntil veggen, så den nypulte musa hennes glinset imot meg. Det hersket liten tvil om hva som hadde foregått, lårene glinset på innsiden, musa var veldig rød, type blodfyllt og det var masse skum rundt åpningen. Her snakket vi rundpult!

Jeg fikk prossesert hva hun akkurat sa og utbrøt tilbake; hvem da? Line svarte; "Han kjekkeste av de! Også er han lille søte med den herlige pikken borte!! Men se på de da"

Jeg klatret opp ved siden av henne på benken som stod der og kikket inn, jeg telte fort opp fem stykker, de satt lett spredd rundt i sofa og stoler og så på porno på tv'n. Noen med hånda nedi buksa, noen satt og strøk diskret utenpå, og han tykke satt litt lenger unna med utstyret godt planta i hånda. Line lo forsiktig og sa, "det ser da ut som de koser seg!" Jeg ble stående og se, hvor var Svein? Han var ikke der heller. Jeg skulle til å nevne det til Line da vi hørte ytterdøra igjen, inn kom Svein. Blid og fornøyd. Han gikk inn og stirret på de andre. Line gikk på badet og fant seg en morgenkåpe som hang der, tok champagneflasken og gikk mot døra. Går du ut igjen? Sa jeg. Line svarte at "ja, jeg må jo ut å se om det blir noe mer eller om de heller vil se på porno!

Line gikk ut av rommet og jeg stirret spent gjennom vinduet.

 

Hun gikk rett bort til bordetkanten mot tv'n og stod der i åpen morgenkåpe, så musa hennes skinte imot de, det eneste som var tildekket var brystene som dannet en herlig åpning nedover i tøyet. Hun ble stående der et øyeblikk før hun sa, hvor ble det av de andre to da? Det var en stille forsamling. Ingen svarte på noe. Da kom det fra Line," vel skal dere være påkledd får heg kle på meg jeg også da?"

 

Det var som å sette fyr på bensin!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klærne falt som fluer rundt henbe og plutselig stod hun omkranset av 7 nakne menn, klare for å forsyne seg. Han tykke av de var kommet helt bort til henne, og tok av henne morgenkåpa bakfra, lot den falle til gulvet. Han la en hånd på ryggen hennes og dyttet henne i ryggen så hendene hennes traff salongbordet. Herfra var det lite hemninger!! Han stilte seg godt til bak henne og kjørte den harde korte kuken sin inn i henne bakfra og tok henne med kraftige støt. Jeg kunne se de deilige brystene hennes disset forsiktig i takt med at kroppen hans traff hennes og han tok henne bra! Jeg benyttet anledningen til å lure ut junioren min og strøk noen lange drag langs skaftet, slik som resten av gjengen der inne også gjorde. Jeg hadde fullt overblikk. Han knullet henne godt en stund nå og dro seg ut i det han sprutet oppover ryggen hennes og i mellom rumpeballene hennes. Line ble stående, så nestemann kløv på henne og la en stor stake mot henne. Denne var tykk, mye større enn meg, han klemte seg mot henne og trengte inn i musa hennes. Desverre stod jeg alt for mye på siden og høyt opp til å se selve penetreringen, men stønna til Line var ikke til å ta feil av, hun hilstetbog stønnet slik som jeg kun har hørt henne med andre. Hun holdt på å komme! Like før hun nådde toppen, bråstoppet han bak henne og trekte seg ut, han hadde tømt seg i henne uten å vise det med en muskel. Jeg så sæden hang som en tråd fra musa hennes og bort til utstyret hans som nå var i friluft bak henne. Line gispet til, hun skalv i hele kroppen! Den seksuelle spenningen hadde tatt henne helt! Svein kom bak henne og snudde henne litt på siden før han trykte seg inn i den etterhvert dryppende fitta hennes, han knullet henne forsiktig med korte bevegelser, jeg visste hva han gjorde. Han lot det komme litt luft med hvert drag for å øke trykket hver gang han trengte inn i henne. Jeg så line bet seg i leppa og stønnet voldsomt. Hun prøvde si noe, men det kom bare lyder. En av de stilte seg til foran henne og runket rett forran henne, men hun var ikke i stand til å ta seg av han akkurat da, hun løftet hodet og så rett på glasset hvor hun visste jeg stod hun hadde blikkontakt med meg uten at hun viste det i det han forran henne tømte seg utover ansiktet hennes, hun gapte og tok det som traff i munnen og tunga. Han la kukhodet inntil munnen hennes og hun lot han gli inn. Svein økte takten og jeg hørte det smalt godt imot den veldreidecrumpa hennes for hvert støt han gav. Line slet med å ikke knekke i knestående, men det faste grepet hans rundt hoftene hennes holdt henne oppe. Han pustet tungt og knullet henne så brystene hoppet på henne. Haken hennes gikk ned mot brystene og hun så under seg på kuken som penetrerte henne hardere og hardere. Svein brølte ut i det han pumpet løs i henne og kom i henne for andre gang denne kvelden. Han sakket tempoet og tok noen harde dype jukk mot henne før han trekte seg ut. I det han gled helt ut av henne så jeg det drøp store dråper/klatter av sæd på gulvet. Dette var det villeste jeg hadde både sett og vært med på noengang! Rene pornofilmen, bare at det var dama mi som var sjerna og ble runpult på kryss og tvers. En ny kar stillte seg til bak henne, men han reiste henne opp og snudde henne mot seg. Han var enorm! Både i kropp og der nede!! Kveldens største uten tvil! Muligens største jeg hadde sett i levende live. Line stod forran han og satte seg ned på kne forran han og begynte suge han . Den pekte litt nedover, som om den ikke var helt stiv, men det måtte den være. Line tok litt under halve inn i munnen før hun måtte gi seg. Her måtte hun også gape godt. Den lille sexye munnen hennes med de knallrøde leppene gled langs det enorme skaftet. Han tok tak i henne og reiste henne opp igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han tok henne med seg bort til den ene stolen på siden av bordet og satte seg ned. Line kløv oppå han og han tok tak i den enorme staken din ogbplasserte den på plass mot den dryppende gapende musa hennes. Hun senket seg rolig ned monsteret og lot han gli heltbinn før hun spent i mot og gled opp igjen. Det såg helr villt ut fra der jeg stod. Det skummet nedover staken i det hun lot han gli inn og ut den overfyllte musa. Hun begynte å ri han fortere, og jeg hørte fistelen i de herlige stønna hennes. Lille puledokka mi, som ble knullet i filler av 8 ukjente kompiser av svein, i tillegg til han. Line begynte igjen å nerme seg klimax. Da grep han tak i henne rundt runpa hennes og løftet henne opp litt og satte i å ta henne så hun kolapset mer eller mindre over stolryggen og skuldrene hsns. Hun hylte og rett og slett skrek i det han dundret løs på henne. Det hørtes ut som det gikk for henne hele tiden, sikkert i fem strake minutter før han satte i et stønn og pumpet henne full, det rant langs kuken hans, mer og mer samtidig som han pumpet henne full. Line så helt apatisk ut i det han reiste seg opp med henne hengende rundt livet og la henne ned i stolen igjen . Hun hadde bena godt fra hverandre og nå gapet musa hennes mot meg gjennom glasset. Det rant sperm ut av henne og hun pustet tungt. Hun fikk ikke lange pausen før nestemann la seg over henne og trengte inn i henne på nytt. Han gled LETT inn i den glatte musa hennes og kjørte på et vinnertempo. Det varte ikke lenge før også han pumpet løs inne i henne. Og line klynket for hvert pump han kom med. Nestemann som gikk mellom bena hennes la ned stolryggen og fikk lagt henne ned og dekte henne med kroppen sin. Han kjørte rett inn i musa med et jern klart for å ta henne til gangs. Han kjørte på det han hadde bare et minutt elker to før han også kom i henne.

 

Jeg stod og befølte meg selv forsiktig så jeg ikke skulle tømme meg utover veggen inne på rommet.

Jeg tittet ut ruta igjen og sistemann var kommet bort til jenta mi. Hun lå bare og gliste, såg rett og slett herja ut. Han tok tak i hånden hennes og geleidet henne ut av rommet. Jeg reagerte lynraskt, kastet meg inn i skapet og fikk smekket igjen døra og låst den. De kom inn på rommet og han slo på taklyset. Puffet line ned i sengen på magen og la seg over henne. Han senket seg ned mot stumpen hennes med en relativt storvokst en og trengte inn. Line pep såvidt og jeg hørte det surklet. Han tok noen drag flr det såg ut til st hsn gled ut av henne mellom hvert støt, han tok ned hånden og geleidet seg på plass igjen. Line satte i et vannvittig hyl i det han trengte inn i henne igjen. Hun bet i putevaretvog kløp seg fast i sengen i det han begynte å punpe løs på henne.

Hun stønnet voldsomt, men det var også noe smerte i stønna. Han økte farten i det han brølte og tømte seg i henne. Reiste seg raskt opp og gikk ut av rommet. Line lå der og lo og gispet og pustet om hverandre.

Jeg ble sittende et sekund før jeg fikk spørsmål fra henne om å gå og låse døra. Jeg listet meg ut og fikk låst. Je snudde meg mot henne og så rett mellom bens hennes, de lå godt spredd. Det rant fra henne, og rumpehullet gapte mot meg og det tøt ut sperm derfra. "Han tok meg faenmegbi tøva" utbrøt line gandke høyt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg så nermere på henne. Både rumpa og musa gapte godt, hun var tatt i alle hull av totalt 9 karer som hadde pumpa henne full både en, to og tre ganger... Var ikke store overraskelsen at når alle hadde dratt måtte jeg nøye meg med å se på henne og svein knulle det lille hun hadde igjen ut natta, men da fikk jeg hvertfall være i samme rom.

Etter dette hadde vi sex nesten hver dag i lengre tid når hun var "gangbar" igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...