Jump to content

Heisann!!:D


Hotwife1987

Recommended Posts

Jeg laget meg nettopp profil, gleder meg til å begynne å lese noen av historiene.

 

Kan jo fortelle litt om meg selv også:

Jente på 23 år som er i et forhold, vi praktiserer cuckold, kanskje ikke etter alle kunstens regler med en svart mann osv (selv om det frister).

 

Typen min var han som brakte dette på banen ganske tidlig i forholdet. Jeg likte tanken med en gang siden jeg er litt dominant av meg.

Siden han brakte dette på banen så tidlig så hadde vi knapt nok begynt å ha sex og de 5 gangene vi hadde hatt sex så var det med kondom, derfor liker jeg å tenke på det som at han aldri har fått ha skikkelig sex med meg, og det kommer han aldri til å få heller;)

 

Her er hvordan en dag hos oss kan være:

Jeg kommer hjem fra jobb, tar meg en dusj, går ut i stuen der mannen min sitter i sofaen, bemanner han til å kle av seg og gå og hente de klærne han synes jeg ser mest sexy ut i. Samtidig som han går inn på badet og tar med seg den våte trusen jeg tok av meg før jeg dusjet.

Jeg kler på meg, han må ta på seg mitt brukte undertøy og kanskje en kjole og gjøre husarbeid mens jeg reiser til en av elskerene mine (eller begge to).

Kommer senere hjem og da får han slikke meg, men BARE slikke. Han får sex to ganger i året (med kondom) og da kommer han stort sett etter et halvt minutt.

Og han adlyder meg ned til minste detalj, for han vet at straffen er at han ikke får ha sex på et helt år i det hele tatt.

 

Fantaserer litt om at hvis vi gifter oss en gang så vil jeg ha elskerene med på bryllupsnatta og få et barn med en annen mann, men tror det forblir fantasier:) Litt usikker på åssen sånne ting kan bli i ettertid og fakta er jo at jeg elsker typen min over alt på jord og et barn skal ikke få en kjip oppvekst pga at foreldrene har litt "sære" sexvaner.

Men i fantasien er det fantastiske tanker:)

 

Det var da litt (les: mye) om meg og mitt.

 

Hilsen:

Hotwife 1987.

 

Ha en fin lørdagskveld/natt....det skal jeg ha hvertfall^^

Link to comment
Share on other sites

Guest Norwegianhubby

Hei og velkommen til oss :D

 

Så deilig liv dere lever :) Hørtes digg ut, hvertfall for deg ;)

Hadde vært digg om du hadde laget en fortelling av en av dine sprell ;)

 

Fantaserer litt om at hvis vi gifter oss en gang så vil jeg ha elskerene med på bryllupsnatta og få et barn med en annen mann, men tror det forblir fantasier

 

Hehe, Slik ønsker jeg at dama vil gjøre mot meg! men blir nok fantasier hos oss også..

Link to comment
Share on other sites

Hotwife1987, vi hører mer enn gjerne mer om ditt dominante forhold til typen din...

Dersom dere utvikler dette videre, kommer du til å få et behagelig liv innenfor hjemmets vegger og typen din kommer trolig til å bli en sissy som tjener deg og gjør livet behagelig for deg. Hvis han har "de riktige genene" vil han gjøre alt for å glede deg slik at han får sprute og du vil leve som en prinsesse.

Hun jeg er gift med krever også at jeg går med hennes brukte undertøy, og trusene hennes er det nærmeste pee-pee'en min kommer fitta hennes. Jeg føler meg vel når jeg kan behage henne og være hennes sissy slave, dvs. dersom hun har det bra, har jeg det bra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...