Jump to content

Par 34/39 i Østfold søker bull


Mini

Recommended Posts

Søker en naturlig dominant bull for følgende scenario: Første treff hos oss med alle tre. Jeg sitter bundet i en stol med pikken i bur. Du gir henne sin første ordentlige innkjøring foran meg. 

Treff etter dette vil foregå at hun kommer hjem til deg alene og treffene filmes så jeg får se når hun kommer hjem. Hun vil starte å filme med mobilen når hun står utenfor inngangsdøren din og gi deg mobilen når du åpner. Du filmer resten. 

Under treffene så er det kun du som snakker. Ser etter en bull som kan innta en «drittsekk» rolle. Altså at du ikke snakker eller tar henne på en hyggelig måte. Men at hun blir behandlet og tatt som ei billig h***. 

Hvis kjemien stemmer og treffene er vellykkede for alle parter så kan det også bli aktuelt at du til slutt overtar og «eier» f*** hennes. At du bestemmer når og hvis jeg får lov til å knulle henne. At jeg må melde og spørre deg om lov til å ha sex med henne, og da eventuelt hva og hvordan. Men dette er som sagt kun aktuelt etter en lang stund og hvis alt stemmer.

Kun bulls med imponere utstyr kan ta kontakt. Vi viser kun bilder etter og ha sett deg og blitt overbevist. Sender bilder kun via snap og godtar ikke lagring/screen 

Diskresjon og renslighet er et must

  • Liker 1
  • Sexy 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...