Jump to content

Bull og cuck !


litencuck

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Krydderpar skrev (På 30.6.2022 den 15.29):

Mulig det er et eldre bilde men da er det i så fall fra nettet. TinyEye fant 54 resultater på dette bildet så det er like greit å være ærlig om hva man poster

 ! De aller fleste oppegående mennesker sender gjerne en liten pm hvis det er noe de lurer på ,har fått utrolig mange flotte kommentarer her inne på våre bilder ,også mange litt drøye på pm , noe jeg bare synes er helt herlig :) men så har vi da noen litt ekle mennesker slik som dem, der spionerer og hvem vet hva annet dere gjør med bilder som blir lagt ut her !? har fått noen henvendelser fra bekjente her inne som synes dere er mer enn ekle ,men jeg lar det ligge der ! for meg personlig så minner det kun om en patetisk misunnelse ! så kos dere(deg) med deres egne lille spionering ! så får vel jeg stå litt frem og faktisk advare andre mot dette *spionparet* du vet eier en ikke folkeskikk og diskresjon så passer en vel neppe inn i dette fantastiske miljø ! et tips bytt navn på profilen fra det nuværende til *tinyeyeparet*  Nina !

  • Takk 1
Link to comment
Share on other sites

Leste denne diskusjonen og finner det særdeles merkelig at ikke voksne mennesker tar kontakt med den det gjelder når man lurer på et eller annet ! Det gjorde vi , sendte en mld til *litencuck* og fikk et særdeles hyggelig og ærlig svar fra Fruen , så Vi diskuterte litt her og landet på at *krydderpar * sin uthenging av dette paret var lavmål ! makan ! voksne mennesker ? fysjameg !  , Dere burde faktisk skamme dere !

  • Liker 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...