Gå til innhold

Onsdag morgen....


jomoj

Anbefalte innlegg

Dette er en historie som jeg har skrevet til et par som ønsker en bull, der jeg beskriver hvordan et møte kan bli...

 

Onsdag morgen.

 

Del 1.

 

Hun våkner og strekker seg, ser på klokken, den er halv åtte. Så husker hun det, det er jo i dag han kommer, den nye bullen hennes. Det går en skjelving gjennom henne, og hun kjenner det iler til i brystvortene, og de stivner til under dyna. Hun stryker over vortene med åpen hånd, og kjenner ilingene som brer seg som ild fra vortene, ned i magen, og derfra ut i underlivet. Det kommer som et rush over henne, så fort at hun nesten mister pusten. Hun kjenner at det blir vått inne henne, og vet at om ikke lenge kommer fuktigheten piplende ut av henne, mellom de allerede hovne skamleppene. Hun stryker mer over de stive brystvortene, men innser at her må hun nok bare komme seg opp av senga, hvis ikke må hun finne fram den store, deilige vibratoren sin som hun er så glad i. Men nei, ikke i dag, det er bare litt over en time til bullen kommer.

Hun hopper opp fra senga, og går rett inn på badet, planen er klar til minste detalj. Etter den obligatoriske turen på toalettet er det i dusjen. Hun setter på godt varmt vann, deilig dusjsåpe som lukter svakt av blomster og nyslått høy, barberhøvelen og barbersåpe. Så går hun inn i dusjen og lar de harde strålene trekke brystvortene og de som allerede er harde og stive blir enda hardere og nesten ømme av følsomhet. Men hun vet at det kan være lurt å herde de litt, så hun lar strålens nålestikk bombardere vortene en stund til. Når hun ikke holder ut lenger tar hun godt med dusjsåpe i en myk klut, og begynner å massere huden over hele kroppen med lange, rolige tak, helt til huden gløder. Hun nyter behandlingen og kjenner hvordan huden blir en eneste erogen sone.

Det er på tide å stelle kjønnet, de store, hovne skamleppene og området rundt. Hun tar godt med barberingssåpe i hånden og masserer det grundig inn, før hun tar barberhøvelen og i korte, faste drag fjerner et hvert spor av hår som måtte ha kommet siden hun barberte seg sist, for bare 4 dager siden. Men nå skal hun bli glatt igjen, like glatt som et nyfødt barn, like glatt som hun var da hun var barn. Hun vet at de fleste menn elsker det, og først og fremst vet hun at bullen vil ha det slik, det har han sagt fra om klart og tydelig.

Når hun er helt sikker på at det ikke er en eneste hårstubb igjen skyller hun seg grundig, og frotterer deretter kroppen grundig tørr. Deretter smører hun hele kroppen inn med en deilig lotion som hun har spart til en spesiell anledning. Og hva er vel mer spesielt enn dette? Det kverner rundt i hodet hennes: vil han like henne, vil han tenne på henne, hvordan vil det være å pule med en mann som er såpass mye eldre enn henne, vil han være en god bull… mange spørsmål som kommer og forsvinner igjen like raskt, svarene hun vil få snart. Hun ser på klokken og gisper, mindre enn en halvtime igjen, og hun har ikke engang gjort seg klar. Heldigvis trenger hun ikke bruke så mye tid på klær, hun trekker på seg de nye trusene med blonder som hun kjøpte for anledningen, og morgenkåpen i silke som er så deilig mot kroppen, den kalde silken smyger seg rundt den glovarme kroppen og hun føler at hun gløder. En halv skive brød nå, og en kopp kaffe så er hun klar. Hun har så vidt svelget maten og dratt en kam gjennom håret, da det ringer på døren. Det går ilinger gjennom kroppen hennes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Del 2:

Han ser på klokka, fem minutter på ni, akkurat på rett tid. Han misliker stekt å komme for sent, en avtale skal holdes, tenker han mens han går de siste skrittene i retning av huset der hun bor. Han er spent, langt ut over det han kan huske han har vært før, i alle fall ikke på lenge. Tankene farer gjennom hodet hans, minner om alle de opphissende samtalene de har hatt på nett, alle bildene de har utvekslet, alle fantasiene og ideene som har surret rundt i hodet hans de siste par månedene. Han stopper opp og ser seg rundt, sjekker at han har kommet til rett hus. Bilen har han parkert et lite stykke vekk, det er diskresjon som gjelder her. Og så har han med seg bagen som avtalt, han kommer jo bare for å demonstrere helsekost og kosttilskudd. Det er greit å ha en forklaring, om nysgjerrige naboer skulle si noe. Mens han går mot huset går tankene tilbake til første gangen han så bildet av henne, på cuckold. Han måtte stoppe opp og se en gang til, husker han, dette var det mest sexy bildet han hadde sett her på nettstedet. Hun lå det lett henslengt, og bare ventet på bullen sin. De store, deilige brystene lå og ventet på å bli kost med, og musa glinset innbydende, klar for ham. Han kjente det samme gyset gå gjennom kroppen som han kjente første gangen. Og nå sto han her. Her, rett foran døren hennes, klar til å ringe på. Han løftet hånden, satte fingeren på knappen og trykket.

 

Riiiiing…. Ilingene går gjennom kroppen hennes. Hun haster til døren og tar et dypt lungedrag før hun gløtter på døren, hun må jo forvisse seg om at det er han som står der, og ingen andre. Men hun kjenner ham igjen med en gang, og smiler i det hun åpner døren helt. Kom inn, sier hun blidt, og går til side. Han kommer inn i gangen, og stopper opp mens hun stenger døren bak ham, låser dem inn sammen i dette som skal bli deres univers noen få timer denne onsdagen.

Han står og venter, ser seg rolig rundt, ser på at hun låser døren, og da hun snur seg ser hun at han betrakter henne med et smil rundt munnen. Hun slapper litt av, men er ennå litt spent, men smilet hans forteller henne at han liker det han ser. Hun går forbi ham for å komme inn, men passer samtidig på at når hun passerer ham så stryker hun så vidt kroppen inntil hans, det blir naturlig i den litt trange entreen. I det brystvortene stryker over den rue genseren han har på seg går det som lyn gjennom henne, silkeplagget hun har på seg heller forsterker følelsen enn mildner den, og hun kjenner at de stivner igjen. Hun tar tak i hånden hans og leder ham inn i gangen. De har enda ikke sagt et ord til hverandre.

Hun trekker ham med seg inn i gangen og videre opp trappen. Ikke et ord blir sagt, det er ikke nødvendig. Han har jo ikke kommet hit for å prate, de vet jo begge to hva det dreier sex om: het, dampende sex. Hun går foran ham opp trappen, og han tar seg i å beundre de svingende hoftene og den yppige baken som vugger opp trappen foran ham. Han kjenner det rykker til i staken, dette er bare deilig, og han håper at trappen aldri tar slutt. Men snart er de oppe, og hun trekker ham med seg inn på soverommet. Han stopper i døråpningen og lar blikket sveipe over rommet, i ett eneste langt blikk har han tatt inn det meste – de litt tunge gardinene som er halvveis trukket for slik at det er litt dunkelt i rommet, den store dobbeltsenga midt i rommet, klesskap, en stol på hver side, nattbord... og på det ene nattbordet ligger kameraet. Han hadde nesten glemt det, men med det samme han ser det så farer det gjennom ham at det er jo nesten det viktigste av alt, ta gode bilder til cucken. Han gleder seg til å ta bilder av pikken mens den trenger inn i den våte fitta hennes, og ikke minst bilde av fitta hennes etter at har fylt den med den varme sæden sin, helt full så den renner over av sperm. Men blikket som sveiper rundt få sekunder dras så til henne, hun står der ventende og ser på ham, ser han smiler og liker seg. Han føler det godt og riktig å være der, og slapper litt av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Del 3.

Hun føler tiden er inne, og knytter opp bandet som holder silkeslåbroken sammen rundt henne. Så smyger hun den over den ene skulderen samtidig som hun lar den gli litt nedover mot brystene, deretter over den andre skulderen, før hun lar den gli nedover kroppen hennes og samle seg i en bylt rundt benene sine. Blikket hans følger automatisk og forhekset slåbroken der den glir lydløst ned på gulvet, før han igjen løfter blikket, denne gangen for å la blikket gli over den deilige kroppen hennes. Flotte, sterke ben som møtes i et barbert og nakent kjønn. Nydelig og glatt, og med en god buling på venusberget. Yppige hofter, og en deilige kosemage, akkurat slik en som han er så glad i. Blikket glir videre oppover til brystene hennes, og automatisk, og uten å tenke over det, kommer det 80D i hodet hans. Han har jo ikke fått undersøkt skikkelig på nært hold enda, men han tenker at det er ikke langt fra. Og dette vet han fordi det er favorittmålet hans. Han vet ingenting mer vakkert enn en velbygget kvinne med kvinnelige former og litt å ta tak i, dette er noe han kan falle i staver over, han må rett og slett ta seg selv i nakken for ikke å stirre. Men blikket går videre oppover, rette fine skuldre, kraftige armer som skapt for å klemme en mann, rett fin hals. Blikket dveler ved venuslinjen på leppene, dette er en skikkelig kyssetrut og disse leppene vil passe perfekt rundt pikken hans, tenker han. Han legger merke til at nesen er passe stor før han finner øynene, sjelens speil, store grønne øyne. Han ser at hun har hatt på litt skygge, ikke for mye, ikke for lite, bare helt perfekt. Og øverst: hår med en frisyre som passer godt for hennes ansiktsform. Dette er en dame med god smak, det skjønner han instinktivt.

De to står og ser litt på hverandre, begge venter litt for å se hva den andre vil gjøre. De har jo ikke avtalt noe på forhånd. Så tar de et skritt mot hverandre, og enda ett, før han til slutt legger armene rundt henne og trekker henne inn til seg. Hun smyger kroppen inn mot hans, men liker ikke følelsen av klær mot sin nakne hud, så hun starter å ta klærne av ham. Først rolig, men etter hvert mer ivrig, og til slutt nesten febrilsk. Genseren går pent over hodet, beltet på buksa blir kneppet rolig opp, men når knappen i buksa krangler blir hun ivrig. Han må hjelpe til med knappen, men da har hun allerede trukket singletten opp av buksene hans og vrengt den over hodet på ham. Han står der i boxeren, mens hun stryker ham over brystkassa. Hun legger merke til at det er litt hår her, men ikke noe manke. Hun tenker at til å være så mange år eldre enn henne så ser han ikke så verst ut, og hun er glad for at de valgte akkurat han.

Hun setter seg ned på senga, og legger seg så bakover, mens hun hele tiden har blikket festet på ham, og på bulen i boxeren hans. Hun kan tydelig se konturene av kukhodet under det tynne nylonstoffet i den hvite boxeren. Og hun ser tydelig at den vokser. Og vokser. Og vokser. Til slutt ser det ut som om den holder på å sprenge seg ut på egen hånd, så hun bestemmer seg for å hjelpe til litt. Hun bøyer seg frem og tar tak i boxeren og trekker den sakte nedover hoftene hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Del 4.

Han står stille og nyter å bli avkledd, og særlig av en så flott kvinne. Han kjenner boxeren gli sakte nedover kroppen, den henger seg litt fast i pikken hans, men det ordner hun greit med å trekke den litt ut fra kroppen. Videre nedover, helt til knærne, over de, så lar hun tyngdekraften gjøre resten av jobben, og straks etter ligger boxeren som en bylt rundt føttene. Han trår rolig ut av dem, mens kuken vipper opp og ned mot magen hans mens han beveger seg. Han ser at hun legger seg tilbake igjen, hodet på puta og armene langs siden, øynene hennes går sakte opp og ned kroppen hans, men trekkes stadig mot punktet nedenfor navlen, den stive, vippende pikken hans. Hun strekker ut hånden, han tar den og lar seg trekke med sengen, legger seg så ned ved siden av henne. Hånden hans begynner å stryke over henne, og han kjenner hvor utrolig myk og silkeaktig huden hennes kjennes mot hånden hans. Han fanger et nydelig bryst i hånden og lener seg over henne og tar brystvorten i munnen. Han suger den sakte, samtidig som tennene forsiktig nipper i den og kjenner hvordan den stivner og vokser i munnen hans. Så overtar leppene hans, og med de, og tungen, masserer han brystvorten til den er så stiv som om den var laget av tre. Så flytter han munnen over til det andre brystet og gjentar behandlingen. Men nå begynner samtidig hånden hans å stryke nedover magen hennes, nedover mot stedet der alle nervetråder samles.

 

Hun ligger på rygg og føler munnen hans varmt, sugende, nesten tyggende på brystvortene sine. De stivner, bli knallharde, og hun kjenner varme ståler som ild spre seg fra vortene og ned i magen der de samler seg i en klump, før de igjen sprer seg som ståler som går ned i underlivet. Det kommer et stille stønn ut av halsen hennes i det fingeren hans treffer klitten hennes. Ørende lett, som om det var en sommerfugl, flyr fingeren over klitten som har vokst seg stor og stiv, og stikker det lille hodet sitt frem mellom de hovne leppene. Fingeren glir sakte frem og tilbake, og så plutselig, uten forvarsel, kommer en lang finger som trenger inn i henne, langt inn i hennes våte indre. Og like fort som den kom er den vekk igjen. Hun gisper, vet ikke selv om det er av overraskelse eller skuffelse fordi fingeren forsvant så fort, men straks etter er han der igjen, nå med to fingre. Han masserer klitten hennes med litt press, rundt og rundt det følsomme området, uten at det blir for kraftig og konsentrert direkte på klitten. Og innimellom er fingrene inni henne og henter ut væte, noe det er mer enn nok av der. Han masserer og gnir, masserer og gnir, og hun føler at det begynner å bygge seg opp i henne, den gode følelsen av en utløsning. Men som om han aner det stopper han opp og lar henne ligge der, nesten litt skuffet og frustrert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Del 5, siste del.

 

Han kjenner at det nærmer seg for henne, så han stopper opp. Han er her for å gi henne nytelse og opplevelse, ikke bare en kjapp utløsning. Og han vet jo at den første orgasmen med en fremmed er spesiell, og at det skal nytes lenge. Så han stopper opp og ber henne snu seg om på magen. Når hun har gjort det legger han seg på alle fire over henne og begynner å kysse henne med sine lepper og tunge: nakke, ryggrad, han småbiter på ryggen der han får tak, men kysser seg nedover mot hoftene hennes. Punktet der bakens halvkuler møter ryggraden kommer tunga hans så, litt hardere denne gang, og det gir et støkk i henne i det tungen glir litt nedover mellom rumpeballene, nedover mot hennes aller hemmeligste og mest følsomme sted. Men han stopper, det er ikke dit han skal, i alle fall ikke enda. Tunga går sakte opp og ned i korsryggen og hun kjenner at hun blir mer og mer desperat, alt hun tenker på nå er å bli spiddet av den stive pikken hans. Så plutselig ber han henne om å stå på kne, og uten å forandre stilling trekker hun nå knærne opp under seg, slik at hun blir stående på huk i senga, og hun lurer på hva han vil nå? Skal han endelig bestige henne og ta henne som den tøs hun er? Men nei, ikke enda. Han legger seg på rygg nederst i senga, og glir inn mellom hennes skrevende lår. Der blir han liggende og se opp i kjønnet hennes, se at det er vidt åpent og vått, det slår ham at klitten titter på ham med ett øye, men han slår det fra seg og strekker tunga ut. Nå er han glad at han har så lang og sterk tunge. Han tar en prøvende slikk over sprekken, og smaken av henne fyller munnen hans med den deiligste smak, smaken av kåt kvinne. Så setter han i gang med det han kan best, slikke og suge. Tunga visper over og rundt klitten, hardt, bløtt, vilt, rolig…. det virker som han holder på i timer, selv om det sikkert bare er femten - tyve minutter. Plutselig føler hun at hodet begynner å spinne, og hun kommer i en kraftig utløsning, en kjempesterk orgasme som gjør at hun rister og skaker i hele kroppen. Og hun blir nesten redd, for det var så kraftig at det svartnet for øynene hennes. Men han gir seg ikke, selv om han er litt forsiktig i noen minutter, etter hvert øker takten igjen og hun kjenner det bygger seg opp igjen. Men denne gangen stopper han før hun kommer, og trekker seg hurtig ut under henne og stiller seg på kne bak henne i sengen.

 

Hun ser ikke hva som skal skje, men hun skjønner det. Hun aner kåtheten hans ved hjelp av sansene sine og spenningen som dirrer i rommet. Men hun har åndsnærværelse nok til å strekke seg etter kameraet og rekke det bakover seg til ham, som tar i mot det med nesten skjelvende hender. Så kjenner hun hodet på den stive pikken hans trenge forsiktig inn mellom de oppsvulmede leppene hennes, sakte, sakte, mens blitzen lyner gjennom rommet. Og for hver millimeter han tar henne i besittelse kommer et nytt blink. Og blinket er også i seg selv opphissende, fordi det minner dem begge to om at han er en bull, og han er der kun for å gi henne nytelse. Snart, etter mange millimeter og mange lyn, er han endelig helt inne i henne, og stanger mot livmormunnen hennes. Hun er dyp, men han fyller henne opp, og det er deilig. Han legger fra seg kameraet, hun lukker øynene i nytelse. Så, etter noe som virker som en uendelighet av tid, begynner han å bevege seg i henne. Sakte i begynnelsen, så etter hvert raskere og raskere, hardere og hardere. Pungen dasker henne mot skamleppene, hardere og hardere, og etter en stund kommer hun plutselig i en uendelig lang og intens orgasme, alt mens hun uler i nytelse. Og hun merker så at han kan heller ikke holde igjen lenge nå, intensiteten i bevegelsene hans forteller henne det. Så hun strammer musklene der nede så godt hun kan, og begynner å melke pikken hans. Dette holder han ikke ut, og etter bare et minutt begynner han å pumpe sæden sin inn i henne. Hun melker og melker, og snart begynner det å renne ut av henne, hun er full, og mer til. Han stopper nesten opp, beveger seg bare sakte frem og tilbake inni henne, mens spermen fortsetter å renne ut av ham, inn i henne og nedover langs lårene hennes. Han tar kameraet igjen og får noen blinkskudd av sæden som renner ut av henne før han sakte trekker seg ut av henne og tar noen flere bilder av fitta som renner over av sæd. Hun siger sammen og legger seg over på siden, deretter på ryggen, han kommer etter og legger seg ved siden av henne.

 

Hun tenker at her ble det masse deilige bilder for oss å kose oss med i ettertid. Og hun gleder seg til å fortelle ham alle detaljene mens hun runker ham stiv, og så avslutter med å suge ham tom i kveld, mens han ser på bildene ….

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...