Jump to content

litencuck

Recommended Posts

I år har min mann(cuck) vært superflink og virkelig nå forstått sin plass,det er så deilig å påe en måte endelig ha nådd et nytt nivå i vårt ekteskap,cucken har vært totalt nektet enhver form for kos med min våte gode mus....når han så igår kom hjem etter å ha handlet inn en flott ny spisestue (som jeg hadde på ønskelisten min) så var det på tide med en for han tidlig åpning av julegave,nemlig sine nye direktiver for det nye Året !..nu blir det rengjøring igjen,noe han har lengtet etter,så i år får han igjen lov til å slikke ren etter  *treff* der Bull har tømt seg godt,og så har jeg lpvet at han i en eller annen form skal bli tømt hver 14.dag(istedenfor en gang pr mnd.) sjelden har jeg sett mannen min mer lykkelig ! man kan jo ikke annet enn å elske denne lille gutten min ! Superflink cuck !

Så lurte jeg litt,har dere andre her inne,enten noen gode tips for en liten julegave til,eller hvordan gjør dere det med belønning for å ha oppført seg flott et helt år ! er så nysgjerrig !

Nina !

093 – Kopi.jpg

  • Liker 3
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med oppnådd "nivå"? Det ligger jo noe ekstraordinært i å ha kommet dit at han nektes enhver form for tilgang men samtidig er det viktig at dere begge får ønsket nytelse. Om du nyter og ønsker at han skal rengjøre deg etter at Bull har levert ladningen og han ønsker å gjøre det er vel det en soleklar vinn-vinn? 

En belønning kan selvsagt være at cucky får lov å se på at du får ditt av Bullen, samtidig med at han står til deres tjeneste og disposisjon slik dere vil. 

Tømming hver 14. dag er jo virkelig en raus frekvens. En ide kan jo være å f.eks. ha en nedtellings konkurranse, der han stimuleres i x antall sekunder og må komme innen tiden er ute, hvis ikke er det rett inn i buret. Et annet alternativ kan være å frigjøre han fra buret og la han være fri i noen timer mens han blir teaset men ikke direkte stimulert og må komme ved f.eks. å gni seg mot noe eller at du bruker noe annet enn hendene for å stimulere han. F.eks. fot, sko, han gnir seg mot deg eller noe annet. Eller rett og slett trer på han et kondom og runker han slik at han tømmes i kondomet, som umiddelbart kastes og han låses inn deretter. Det finnes mange ydmykende deilige alternativer.

  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Antar det er snakk om en kjapp tømming hver 14. dag ikke en kosestund.  En rask ruined orgasm er jo en klassker. Likeledes gni utenpå klær til det går i buksa. Dra den av selv utendørs eller få lov å ta en sjømannsbrud med kondom og bedøvende krem, gjerne med tidsbegrensning som det også er nevnt før.

  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...