Jump to content

Uplanlagt nedetid


Webmaster

Recommended Posts

I går (02.09.2020) var Cuckold.no nede grunnet uplanlagt nedetid. 
Vi jobber med å få chaten til å fungere. I går og i dag ble mye nødvendig programvare innstallert så nedetiden skyldtes dårlig kompabilitet mellom eksisterende programvare og ny programvare. 

Hvis man skal dra noe positivt ut av gårsdagen så er vi et stort skritt nærmere å ha en skikkelig bra chat! 

Edited by Cuckold.no_Utvikler
  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
brgbd skrev (9 timer siden):

cuckold.no ivaretas fortsatt i veldig stor grad på "dugnad".   Men noen utviklings- og vedlikeholdstjenester må man nødvendigvis kjøpe som profesjonelle tjenester.   Det har vært lansert en liten "donasjon" for å bidra, denne ligger på førstesiden idet du logger inn.  Foreløpig er det samlet inn 2.600,-, det er vel sånn omtrent nok til å dekke én times profesjonell utviklerkostnad.  Ikke stort man får utviklet på én time, tenker jeg..

SÅ uten at jeg selv kjenner status på dette, er min antakelse, at ting ikke virket slik det skulle, og trolig må man ta noen steg tilbake for å kartlegge HVA som ikke funket og hvorfor, og så begynne pånytt derfra.  Og det vil måtte ta litt tid, all den tid man ikke bare kan gå til et firma og kjøpe tjenesten med en fastsatt ferdigstillelsestid.   

Prosjektet er jo startet, det er en uttalt målsetning, noen jobber på det, men det jobbes trolig litt på langs med det... Så her må vi nok fortsatt smøre oss med litt fortsatt tålmodighet. 

Enig. Så lenge utviklingen skjer på fritid så tar det tid. Sånn er det når ting må gjøres på fritid. Motivasjon kommer også inn i bilde. Anyhow, :) Hva er den siste info? Om det er mulig å få en liten kort teknisk update. Takk 

Edited by Dirtyd
Link to comment
Share on other sites

Jeg setter pris på at våre medlemmer tar kontakt for å sjekke status. Det viser at det er lidenskap for nettsamfunnet vi har laget. 

Siden jeg har vært plaget med en del sykdom denne høsten går utviklingsarbeidet på lavgir men det jobbes med chaten og vi håper den er oppe og går iløpet av november. 

Takk for tålmodigheten og lidenskapen dere viser. ?

  • Liker 1
  • Takk 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...