Jump to content

Vet ikke helt.


Ozzy

Recommended Posts

Hei.

 

Jeg vet ikke helt hvor cuckold jeg er? Kona var utro for et år siden. Det var ikke kult å oppdage det. Det ble masse greier. Hun hadde truffet en mann på et seminar i en anne by. Hun hadde blitt med opp på hotellrommet, og der hadde de klina og hun hadde blitt slikket til orgasme. Det var det hele.Har sjekket det ut med han som hun gjorde det med.

MEN når jeg tenker på episoden så blir jeg utrolig kåt og vil gjerne høre henne fortelle om hva de gjorde. Jeg ronker eller vi knuller mens hun forteller og jeg får kjempe orgasme. Jeg tenker også på episoden når jeg ronker alene. Men svike med at hun gjorde det uten meg eller at hun i det hele tatt ble med en fremmed mann er jeg veldig sjalu på. Jeg er også sjalu når hun flørter med andre, men jeg vil gjerne at vi har med en mann ekstra i senga. Bli jo helt forvirra av dette jeg. Hvor er jeg? Er jeg en cuckold?

 

meg

Link to comment
Share on other sites

Ja du er cuckold. Enhver mann med en utro kone er cuckold og de fleste vet ikke om at de er det. Så har du den "frivillige" cuckold som det finnes mange ulike grader av. Det kan være alt fra en dominant mann som krever at hans kone er hans hore og ligger med de han selv bestemmer til den fullstendige underdanige cuckold hvis kone bestemmer alt, også hvorvidt cuckolden overhodet får lov til å ha sex.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...