Jump to content

Desserten


Randi_a

Recommended Posts

-        Da stikker jeg ut og tar meg en tur...kommer hjem til middag, vennen

-        God tur kjære!, svarer Carl fra inne på kjøkkenet, -Se om du finner noe bær eller noe som du kan ta med tilbake for en liten dessert da

Jeg lukker hyttedøra bak meg og går ut i den deilige varme sensommerdagen og inn på den nesten litt usynlige stien fra bak hytta som bukter seg inn i skogen. Jeg veksler mellom lett jogging og hurtige skritt oppover åsen på denne lille turen som jeg  tar for å mosjonerer et par ganger i uken. Etter en snau halvtime flater stien ut og skogen åpner seg mot det som gjør at dette nok er favorittturen i området rundt hytta – et lite idyllisk tjern som ligger her som et skjult og uberørt paradis. Jeg setter meg ned for å få pusten igjen. Deilig å bruke kroppen og kjenne at bakkene opp går litt letter for hver gang. Fornøyd med meg selv at jeg har klart å holde forsettet jeg ga meg selv om å begynne trene og trimme på 35 årsdagen min tidligere i vår. Det var litt vanskelig å komme opp fra sofaen i starten..den velkjente dørstokkmila, men når man føler at formen raskt blir bedre og ikke minst at noen av de overflødige kiloene renner av, så har det vært lettere å fortsette. Ikke at jeg var tjukk, eller at jeg er blitt superslank nå heller, men kroppen er blitt litt strammere og ekstrakiloene som fortsatt er der ligger på de riktige stedene. Kan gå inn mot 40-årskrisen med litt bedre samvittighet.

 

Det er varmere enn vanlig og selv om jeg bare har en bikinitopp og en treningsshorts på er jeg våt av svette av den raske turen opp bakkene. Men jeg har gledet meg til dette høydepunktet på turen. Jeg ser meg rundt, men er som vanlig helt alene her. Tjernet er et godt bevart hemmelighet ...nesten som det er mitt eget hemmelige tjern. Det ligger ikke naturlig i nærheten av noen turstier og jeg har faktisk aldri sett noen andre her alle gangene jeg har vært her oppe.

Jeg knepper opp bikinitoppen og lirker av meg treningsshortsen. Bretter de pent sammen og legger klærne på bakken, før jeg går ned mot og ut i tjernet. Elsker følelsen når det litt kjølige vannet omfavner den varme nakne kroppen min i det jeg glir ut i vannet. Å så deilig! Svømmer rolig ut til midten av tjernet før jeg snur tilbake og går opp av vannet og legger meg ned på det berget for å la sola tørke meg slik jeg alltid gjør det etter å ha badet i tjernet.

Lukker øynene og kjenner varmen fra det solvarme berget og at sola sakte men sikkert varmer opp og tørker den våte kroppen. Elsker å bare ligge slik....alene...døse og være i mitt eget lille hemmelige paradis.

 

Hånda mi vifter bort en flue og glir over den den lille magen og oppover mot det ene brystet. Er blitt litt kald av badet, kjenner huden er kjølig og brystvortene har knopper seg. Lar fingrene og hånda gli over brystvorten og kjenner den deilig ilingen gjennom kroppen. Fniser litt for meg selv men river meg løs...må vel dra snart for å rekke hjem til middag. Må legge inn litt tid til å plukke med noen av blåbærene jeg løp forbi lenger ned i skogen også.

 

Men bare litt til da...lar knoppene rulle litt mellom fingrene. Mmmm....

Lar den andre hånda gli over magen og ned over skambeinet og mellom låren...Kjenner at jeg er myk og glatt etter at jeg stusset meg i dusjen i dag tidlig. Selv om jeg nok slurver og lar jungelen gro om vinteren, pleier jeg alltid ta alt til sommersesongen. Enklere med bikinier og slik, og har også lest at det er mer hygenisk når det er varmt og klamt  fra bading og alt det de.

Lar fingrene gli forsiktig over den fløyelsmyke glatte huden. Kjenner varmen som stråler fra mitt aller helligste....åh....Lukker øynene og lar de utforske..gli langs foldene og følge alle kurvene...lar fantasiene spille....leker med følelsen av at det ikke er mine egne fingre. Kjenner hvordan fingeren møter fuktighet når den glir langsetter sprekken...fukt bra badingen blandet med mine egne safter som har begynt å strømme...

Fingeren glir søkende og sakte inn...det er glatt, varmt...godt..

En finger....to fingre....tre...ååååh...

Kjenner opphisselse bygger seg opp. Tar opp en av de glattskurte små rullesteinene fra bakken og lar den gli over skrittet...kjenner den solvarme steinen mot den struttende klitorisen. Masserer lett med den glatte varme steinen mens jeg løfter knærne og sprer beina.

Nyter den deilige ilingen og varme følelsen som brer seg gjennom kroppen. Solen som steiker den sarte huden. Puster tyngre i det jeg kjenner det bygger seg opp i meg. Stopper...nyter følelsen av å være på kanten...før jeg fortsetter igjen..

 

Jeg blir plutselig revet ut av min egen lille kosestund av lyden fra en kvist som knekker. Jeg slår opp øynene og ser rett bort på en fremmed mann som står halvveis bak et tre vel 10 meter unna. Jeg får panikk, ser etter klærne mine men de ligger sammenlagt flere meter unna. Fryser til- blir liggende urørlig...vet ikke hva jeg skal gjøre, men holder fortsatt den lille runde steinen mot skrittet som et slags latterlig liten beskyttelse og skjul.

 

Vi bare ser på hverandre.....Den ene nok mer overrasket enn den andre. Etter noen sekunder drar jeg kjensel på den fremmede. En noe eldre enslig kar som også har hytte i området. Kjenner ikke hverandre men en jeg har nikket høflig til hver gang man møtes på den lille Joker-butikken nede i grenda. Ser han gjenkjenner meg også.

 

Jeg rødmer av skam og vet ikke hva jeg skal gjøre av meg. 

Han nikker forsiktig og kommer fram fra bak treet. Stopper litt...nøler...før han komme forsiktig litt nærmere. Vi holder blikket hele tiden. 

Vil tippe han er rundt 55, men er ungdommelig, slank og senete. Typisk seig birkebeinerkropp. Virker som han også har trent. Har tatt av seg t-skjorte som han har i hånda og har på en løpeshorts.

Stopper et par meter unna...før han tar de siste skrittene..og setter seg rolig ned foran meg mellom beina mine.

Jeg får nesten ikke puste. Prøver å si noe. Men får ikke fram noe. Strupen føles rett og sammensnurpet

Forsiktig strekker han fram hånda og legger den over hånda mi som holder den glatt steinen.

-        Hysj...Bare fortsett...hvisker han mykt og fører hånda mi med steinen opp og ned mellom de våte fitteleppene mine.

Jeg svelger tungt...men er kraftløs...lar han gjøre det. Slipper ut et litt stønn hver gang den glir over den hard knoppen min. Han smiler til meg når han ser øynene mine flakker.

Han kikker litt rundt på bakken og jeg ser han tar opp en annen stein, en lang glattskurt med fasong nesten som en squash. Han plukker den lille steinen ut av hånd mi og legger den forsiktig ned langs siden.

Jeg gisper litt når jeg kjenner den nye steinen gli opp og ned langs sprekken. Ser at jeg er våt...at jeg glinser i den den sterke sola. Forsiktig presser han den inn mellom de åpne leppene mine.

Åhh....bryter det ut av meg. Den er litt stor, men glir nesten friksjonsløst inn i meg.

Sakte trekker han den ut, før han fører den inn igjen..puler meg sakte med naturens egen steindildo. Ser at den grå steinen blir mørk og våt.

 

-        Godt? Hvisker han. 

 

Jeg svarer bare med et stønn i det den avlange steinen glir inn i meg igjen. Kjenner det bygger seg opp. Nådeløst. En sakte voksende strøm av elektrisitet som farer gjennom kroppen. Han stopper. Holder meg der. Jeg er hjelpeløs.

 

Han reiser seg opp. Ser den trange løpeshortsen står i spenn. Han er tydelig opphisset og kåt.

Han ser ned på meg noen sekunder der jeg ligger åpen og våt, før han drar shortsen av seg. Jeg gisper i det jeg ser den voldsomme pikken spretter fram. Stiv, tykk og lang. Fra der jeg ser opp på den fra berget jeg ligger på virker nesten abnorm stor mellom de slanke senete lårene hans.

 

Han går ned på mellom bena mine. Løfter de forsiktig til sides, og drar ut steindildoen. Fitta mi gir fra seg et vått svupp når den store steinen dras ut.

Han ser  på meg...venter litt...som for å gi meg en mulighet til å si nei...Før han legger seg over meg og jeg kjenner han synker dypt inn i meg.

Ååå....Luften går ut av meg..kjennes som jeg skal sprenges i det monsteret glir inn i den plaskvåte gapende fitta. Har aldri hatt en så stor pikk før og jeg rekker ikke å samle meg før han taktfast men rolig begynner å pule meg.

 

Jeg klarer ikke å kontrollere meg...er som strømstøt skyter gjennom kroppen...Synet blir tåkete og jeg skriker ut et gutturalt skrik mens kroppen begynner å riste i ukontrollerte spasmer.

Han puster tungt og opphisset og støter hardere i meg. Merker iveren og kåtheten hans tar over, og det er ikke mange støt før han nesten samtidig med meg grynter og eksploderer i meg.

 

Jeg slår i refleks bena mine rundt hun og presser og holder han liggende tett oppå meg mens jeg jeg kjenner han kommer og raske støt inni meg. Jeg hulker og rister av orgasmen som bølger gjennom meg, kjenner tårer renner nedover kinnene mens jeg føler jeg går ut av min egen kropp.

 

Så blir det stille...lyden av den lette brisen som rør ospeløvene og fugler.

 

Alle mulig tanker går gjennom det forvirrede hoder mitt. Herregud..hva skjedde nettopp! Lot jeg hyttenaboen knulle meg...bare sånn uten videre... nesten som ei billig tøs!? Hva om jeg møter han senere på butikken?

Og kom han virkelig i meg? Ubeskyttet?

Har aldri kjent det så sterkt...åååå......

Og ...Hva med Carl? Middagen?

 

Vi ligger slik en stund...føles nesten som en evighet. I vår egen boble. Kjenner den tunge pusten hans mot halsen. Ingen av oss sier noe. 

Tyngden av han oppå meg og jeg er fortsatt spiddet ned fast mot bakken. Selv halvslapp føles han enorm. Sprenger i det pulserende kjønnet mitt.

Kjedemusklene strammer seg i små ukontrollerte kramper. Melker og pumper han uten at jeg kan styre de. Jeg gisper litt når jeg kjenner han på nytt stivner til. Kjenner han vokse, blir nesten redd han ikke skal stoppe...bare vokse..vokse...vokse..og sprenge meg...

Han begynner å bevege seg litt igjen. Jeg sukker og møter litt imot. Han reiser seg litt opp. Det surkler når han forsiktig trekker seg ut.

Han ser på meg nesten med et dyrisk kåt blikk med pikken på nytt stiv...glinsende og vippene mellom lårene. Jeg bare ligger der...brettet ut...

Kjønnet dunker og en strøm av sæd renner sakte ut mellom de gapende hovne leppene.

Ord er unødvendige.

Han griper tak i beina mine og bestemt snur meg rundt, og løfter meg bestemt opp på knærne.

Knærne hans dytter mine knær fra hverandre.

 

Jeg begynner å stønne allerede før jeg kjenner han griper tak i den litt lubne og brede hofta og rompa mi og presser seg inn i meg bakfra.

Heeeerreguuud!!!..ÅHHHHH

 

Han lener seg litt fram og griper rundt og fanger de litt tunge brystene som svinger fram og tilbake i knulletakten. Kjenner de store hendene griper rundt, klemmer, kjeler....brystvortene strutter og er harde som store erter.

-        Å Gud..å ja....ÅÅÅhh..ja...ikke stopp..ååååå!!! 

 

 

Stjernene begynner å danse foran øynene i det en ny rullende lang orgasme vokser og begynner å herje med meg.

Men nå holder han ut lengre. Han puler meg taktfast, lenge...nesten som en maskin.... 

Jeg stønner og klynker...ut og inn av rulleorgasmer. Jeg er er utslitt...knærne svikter under meg, men holdes opp og løftes opp av av spydet som jager ut og inn av meg. Mistet all oppfattelse av tid..og sted...men etter en stund ...en evighet ...hører jeg han puster og stønner raskere. Han samler håret mitt i en hale og og drar håret og hodet mitt bakover samtidig som han presser korsryggen min ned.

Å Gud!! Den nye vinkelen får meg til å skrike ut i ekstase samtidig som jeg kjenner han vokser og hører han brøler, presser seg dypt i meg og kommer i meg...igjen...og igjen...og igjen.

 

Forsiktig trekker han seg ut. Jeg faller sammen ned på bakken nå når det ikke er noe som lenger holder meg oppe.

-        Takk, du er vidunderlig...Han lener seg fram og gir meg et mykt kyss på rompa. - Ha en fortsatt fin sommer...

 

Så blir han borte inn i skogen.

Jeg stabler meg etterhvert på beina, får på meg klærne. Går med ustø og sviktende bein tilbake på stien hjem til hytta. Det hovne skrittet føles sårt og det brenner der jeg stylter meg ned bakkene, mens jeg er får dårlig samvittighet. Håper ikke Carl sitter og venter med middagen...

 

-        Hei kjære, jeg åpner døra forsiktig og går inn, jeg ble dessverre litt lenger borte jeg...., 

-        Det går bra, svarer Carl blidt fra inne på kjøkkenet. – Maten ble akkurat ferdig den! Fant du med noe bær eller noe til dessert?

 

-        Å nei, hvisker jeg lavt til meg selv...forbannet meg selv for å ha glemt bærene.

 

Nøler litt...tenker før jeg svarer.

-        Nei ingen bær dessverre.... men jeg har med noe annet du elsker og kan glede deg til å kose deg med etter middagen, kjæresten......varm krempai spesiallagd for deg.

  • Liker 9
  • Sexy 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...