Gå til innhold

Parsoker

Medlem
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Parsoker

  1. Par på 43 (hun) og 46 søker en kjekk og veltrent bull under 40 år for rett på sak treff med henne, mens mannen ser på. Vi er i Trondheim første helgen i juli, så det er 2. eller 3. juli som er aktuelle datoer.
  2. Parsoker

    Bildetekst

    morsomt bilde ?
  3. Søker en kjekk kar i bergen (under 40)... for rett på sak med damen i kveld/natt
  4. De nye sidene virker som et veldig godt utgangspunkt, har et par innspill til et par forbedringer: Er ikke så fan av at fødselsdato vises på sider som dette pga anonymitet. Tipper de fleste heller da ikke ønsker legge inn sin fødselsdato. Hadde vært bedre om datoen brukes til å beregne alder og vise dette på profilen, så slipper man også all hoderegningen Søk på medlemmer hvor man kan filtrere på fylke og alder og sortere på sist innlogget
  5. Planlegger en tur til Bergen i helga. Noen ung kjekk bull under 38 som kunne tenke seg rett på sak treff med en villig bbw? Kommer til å bo på hotell i sentrum
  6. Skal en tur på byen i oslo 11 August og har hotellrom... søker en kjekk og gjerne veltrent kar under 39 som er sugen på å kose seg med damen utpå natta.
  7. søker en kjekk trent mann under 35 for treff med damen i akershus. Mannen her ser på. Kanskje allerede nå i natt, evt i lørdag kveld/natt.
  8. vi har lekt litt med tanken på treff med to menn ekstra til henne. Ser etter noen kjekke oppegående menn med grovt utstyr, rundt vår alder eller yngre helst to som kjenner hverandre fra før og har vært med på tilsvarende treff sammen før finnes noen slike tro?
×
×
  • Opprett ny...