Gå til innhold

champagneparet

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    For tiden ikke på søken! Ikke aktiv profil, kun innom en sjelden gang for litt inspirasjon! :)

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

champagneparet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Med ønsker om et Godt Nytt år og spennende fantasier om treff når sommeren nærmer seg...
  2. Selvfølgelig en nedgang når de begynte å ta betalt, men kan ikke se noe særlig nedgang i trafikken nå sammenliknet med f.eks samme tiden i fjor. Sutretråder som dette har det vært flere av både i fjor og tidligere...
  3. Jeg er helt sikker på hun klarer å bruke fotoapparatet nok til et par bilder av gubben...

  4. Vi driver fremdeles og leter....! Ca 90% av svarene vi har fått har enten vært ifra feil del av landet, eller så har det vært Buller som har seilt under falskt flagg! Så om det skulle være en sub-gutt der ute som kunne tenke seg å bli underholdt/teaset av ei sexy milf på 37 så er d bare å sende oss en melding. Sjekk ellers detaljer i annonsen ovenfor.
  5. Hilser på flott dame:)

  6. champagneparet

    Hun

    Chamagne Fruen søker en yngre sub-gutt/ cuck-boy som hun kan tease
  7. På vegne av et cuckold-par forsøker jeg å finne oss en passende sub-gutt som hun i paret kan tease og friste, mens mannen hennes og jeg Bullen sitter i bakgrunnen og nyter. Så du må tåle andre menn i nærheten av deg. Hun er ei sexy milf på 37 år, 165 høy med deilig kropp og nydelige pupper. Hun ønsker å vise seg fram og tease en yngre mann samtidig som han runker og nyter synet av henne! Det er ikke snakk om noen form for spank, smerte eller liknende, men mere erotisk teasing og lettere nedverdigelse. Hun vil ha på seg sexy outfitt og undertøy! Du vil være hennes toyboy for kvelden og hun vil bruke deg til sin oppvarming for lek med Bullen senere på kvelden. Det blir ikke noe sex på deg, men om hun lar seg friste muligens hun lar deg få slikke henne! Hun vil kjenne spermen din over seg som en deilig avslutting, så du kan få sprute over puppene hennes. Etter det har gått for deg så går du diskret. Vi er sosiale, trivelige og lette å bli kjent med. Hun er ei sexy classy dame som liker stil, champagne, m.m. Sjekk bildealbum! Søker ikke deg som synes det er greit å møte opp i slitt olabukse og t-skjorte! Du har litt stil og litt klasse! (Uten at du behøver å stille i dress for det! He,he!) Din alder +/- 20 år, max 25 år, slank/normal kropp og ikke høyere enn ca 180. Vi skal treffes på hotell sentralt i Oslo fredag den 21. Juni, litt tidlig på kvelden. Vi vil møte deg i baren først for en liten drink og kjemi treff, før vi så går på rommet. Om dette høres fristende ut send oss en privat melding med litt informasjon om deg selv og litt om dine erfaringer. (Ikke svar i tråden her!) Om du har erfaring fra flerkant eller ikke, er ikke så viktig, men viktig at du vet med deg selv at du kan gjennomføre dette! Meldinger på ala et par linjer blir ikke vurdert! Ser helst at du har bilder i profilen din (størst sjanse for treff da!), men om du har en god søknad muligens du kan sende et par bilder isteden. Du må også kunne ta en kort telefonsamtale ala et par timer før treffet på fredagen så vi vet at du er seriøs og møter! Dersom du ikke har anledning til å treffe oss i Oslo denne aktuelle datoen, eller ikke oppfyller kravene ovenfor, vennligst ikke ta kontakt. Dette gjelder spesielt dere over 25 år! Ser frem til høre i fra deg!
×
×
  • Opprett ny...