Gå til innhold

I<3bigcock

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Kåt jente i forhold her ;) Jeg søker svær pikk..

    Vi har ikke et tradisjonelt cuckoldforhold. Vi bryr oss ikke om termene bull, hotwife etc og bruker dem heller ikke. Vi tenner bare på å se og oppleve stor pikk sammen. Se hverandre nyte sex med andre og få det enda bedre seksuelt sammen som kjærester etterpå.

    Jeg er usjenert, ukomplisert, frisinnet og seriøs. Det må du være også! Du er nødt til å ha egnet sted for treff, jeg har desverre ikke det.

    Jeg søker deilig svær pikk i Trondheim.
    Jeg er ute etter noe fast og har lyst til å treffes flere ganger i uken. Du må ha lyst til å ha med typen min i leken innimellom. Hvordan blir vi enige om. Han er dominant, jeg er sub. Jeg søker dominante menn!! Jeg liker også å leke med jenter, men har ingen bestemt rolle der.

    Jeg liker å bli brukt. Kommandert. Bli pult sykt hardt. Bli teaset med tunge og fingre til nesten-orgasmer i intervaller.. Har lyst på en stor pikk i rumpa snart også.. Mmmm.


    Ellers er det ikke-seksuelle ved en elsker viktig for meg også. Ettersom jeg søker noe langvarig er kjemi veldig viktig. Mellom elskeren og typen min også. Jeg søker en oppegående gutt/mann som det er lett å snakke med og behagelig å være rundt. Jeg setter pris på erfarne og ukompliserte mennesker.


    Har du ikke bilder, eller hvis du sender useriøs meldinger/ meldinger utenfor det jeg søker, får du ikke svar. Msn, bildebytting, tlf først. Så møtes vi på cafe en dag og tar det derfra ;)

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

I<3bigcock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blir aldri lei av å se på de ubeskrivelig deilige bildene av den perfekte kroppen din sexy!!!!! Du er bare heeeelt hinsides deilig!!!!

  2. I<3bigcock

    Pikktøs

  3. Det vil alltid være folk som ikke møter til treff. Enten fordi de aldri hadde tenkt å møte opp, fikk kalde føtter eller fordi noe viktig dukket opp. Uansett grunn er det vanlig folkeskikk å si i fra at man ikke kan komme likevel. Jeg har selv måtte avlyse treff flere ganger, som regel ved å si ifra på forhånd. En gang hadde jeg ikke mulighet til å si ifra før litt senere på kvelden, og ble stemplet som useriøs og slettet og blokket med en gang. Jeg hadde gledet meg kjempemasse til treff og ville såklart møtes senere, men too late nå synd for begge parter hehe.. Jeg synes det er kjekt å treffes for en kun kaffe første gang. Så man får sjekket kjemi og ser om det er oppegående mennesker Noen ganger vil man såklart gå rett på sak og møtes i undertøyet. Men om man har tid er cafe en fin ting og om de ikke møter opp til en kaffe, så tar du kaffen alene og går skuffet hjem. Det er ikke like ille som når man venter forgjeves kåt og klar for pikk haha
  4. I<3bigcock

    thank you honey

    elsker men det beste blir nok pikken din der etterhvert. hehe
  5. Innom og sier hei...

  6. du har fin profil og super bilder i galleriet

  7. Du ser fantastisk deilig ut frøken. Og du virker som ei herlig jente også :)

  8. Må legge igjen en hilsen til damen, som ut fra profilen og bildet, ser ut til å være herlig :)

  9. Mhm, du er deilig... Elsker musa di <3

  10. Deilig pikk du har... ;)

×
×
  • Opprett ny...