Gå til innhold

cuckx

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Voksen mann i et fast forhold over mange år (særbo). Et normalt kjæresteforhold, også når det gjelder sex - men tenner i tillegg voldsomt på at andre menn får slippe til - og at hun har lyst på flere. Elsker at hun "bestemmer", tenner på "tvang" og liker BDSM-lek, gjerne som underdanig.

    NB. Ikke ta det ille opp om det kan ta tid å få svar herfra, eller om svar skulle utebli. Tar fortsatt de første famlende skritt her inne og er ikke helt fortrolig med chat etc - og sjelden så lenge inne av gangen at det er aktuelt med online chat.

Bosted

  • Bosted
    Trøndelag

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cuckx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Et forslag: La cuck gå lenge uten å få utløsning. Monter så på ham en vibrerende kukring med trådløs fjernkontroll, som du selvsagt tar hånd om. Ta ham med på en godt besøkt bar, med klar ordre om å ikke forlate barkrakken. Kjør så på med varierende vibrasjoner der du overvåker fra din plass lenger inn i lokalet. (Gjerne mens du flørter med andre menn så cuck ser det). Vil det ende med sædavgang for cuck ved baren, fullt påkledd, mens han forsøker å late som ingen ting?
  2. Syns også det er helt på sin plass at cuck hånes og blir ledd av mens han runker foran kona og bullen. Og selvsagt skal han ikke få lov til å tørke av seg spermen etter den ynkelige utløsningen.
  3. Som cuck tenner jeg jo på mye av det som mange ville anse som ydmykende. Å "måtte" se hotwifen min sammen med en annen mann f.eks. Jeg elsker at de herser med meg, at jeg må være naken hele tiden bull er her, at det alltid er jeg som naken må ta i mot bull, og takke for at han vil knulle min hotwife, at jeg hverken får delta eller nyte, og at jeg må servere, rydde og utføre deres minste ønsker, inkludert slikking av bulls sperm. Hvis min hotwife virkelig ønsker å ydmyke meg, sørger hun for å tømme meg like før bull kommer. Da vil min penis være enda mindre enn vanlig, og når jeg nettopp er "tilfredsstilt" har jeg langt i fra samme kåte glede av å utføre alle tjenestene som forventes av meg som cuck.
  4. Viktig å tømme cuck av og til. Selvsagt helst uten at han får noen nytelse av det.
  5. Flotte bilder av fruen, forresten!

  6. Hilser bare innom for å takke for venneforespørselen.

  7. Lasse Brostad, hva mener du - uheldig start?
  8. Hei, nytt medlem hilser på. Er en mann i sin beste alder, i et mangeårig, fast forhold, men binysgjerrig og med cuckold-tendenser. Å se min kvinne runke en annen mann på en fest, med både meg og flere andre som tilskuere, er fortsatt blant mine beste og sterkeste sex-minner. Og mye vil ha mer! I hovedsak meg, mannen som er her inne, men hun er med på det meste som jeg tenner på og aksepterer - det vil si det aller meste. Dette er kanskje nok info sånn i første omgang? (det kommer mer etter hvert), og lover også å oppdatere profilen snart.
×
×
  • Opprett ny...