Gå til innhold

bull1979

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Søker

  • Søker
    Nei

bull1979's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. I agree... I think most (not ALL!) members are guys pretending to be serious, but I suspect most "couples" here are the guy just fantacising by hisown without the mrs knowing... I have experienced this before at different web-forums. Ex. Cupido or VictoriaMilan. Many profiles with pictures and everything, but never any serious contact. People get reserved when the page is a sex-dating page. When I was single, I was a member at both Cupido, VictoriaMilan, and the regular dating-site Sukker.no. I got laid all the time through Sukker.no, but never even met someone through the other pages...! :-) So I stuck with Sukker.no! Ha-ha!!
  2. bull1979

    Rogaland

    Søker en deilig hotwife for røff sex... Jeg er ikke bi. Jeg kan stille med egen leilighet, og tenner veldig på jenter som er litt eldre enn meg også. Vil helst ikke bruke kondom... ;-)
  3. Jeg skal kjøre Oslo-Stavanger om ettermiddagen 30.desember, og hadde vært fint å fått til et stopp på veien... Jeg kjører "langs kysten", dvs gjennom Kristiansand. Jeg er en oppegående, attraktiv mann på 33 år med jobb, samboer og to små gutter. Full diskresjon er påkrevet. Sykdomsfri, og meget fornøyd med eget utstyr og bruken av det. Ta kontakt hvis det kunne vært interessant med et treff i forbifarten. Jeg er ikke bi.
  4. bull1979

    Stavanger

    Drar til Stavanger 30.desember og blir der i uke 1. Jeg har leilighet, så møteplass er ikke noe problem. Noen HW fra Rogaland/nærheten som kunne tenke seg et treff, så si fra. Jeg er 33 år gammel, oppegående, diskret, renslig og sykdomsfri. Far til to gutter. Ellers er jeg 1,81m, ser bra ut! Og er fornøyd med eget utstyr og bruken av det. Helst vil jeg knulle en kone, og sprute dypt inni henne så hun er full av mine safter når hun reiser hjem... Jeg elsker forresten oralsex. Jeg er ikke bi.
×
×
  • Opprett ny...