Gå til innhold

Mr 92

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mr 92

  1. Jeg er en mann på 25 år, som søker en voksen kvinne som kan hjelpe med opplæring. Det kan være alt fra seksuelle ideer, til hjelp i hjemmet. Kanskje soverommet trenger å støvsuges? Jeg er slank, hyggelig, og ikke minst renslig. Liker å underkaste meg til kvinner, men er ikke en spesielt stor fan av ekstrem smerte. Har heller lyst å prøve en ting for mye, enn å ikke å ha prøvd og derfor angre på dette. Vi er et lykkelig par, med 6 år bak oss, men på grunn av diverse utfordringer passer denne livsstilen ikke helt for øyeblikket. Derfor søker vi noen som kan ta hånd om han på dagtid. Om ønskelig stiller han med eller uten kukbur hos deg, slik at man ikke legger noe press Send gjerne en melding om du kan være interessert, eller har spørsmål!
  2. Er på hotell på Fornebu og ser etter litt selskap. Er du godt gift er det bare et pluss. Jeg er 25 år, ser helt okei ut, slank og litt muskler. Ser etter en litt eldre dame der kanskje dere tenner på at en litt yngre mann bruker henne slik hun fortjener. Jeg sender gjerne bilder hjem til han under oppholdet. Jeg er ingen pusegutt, men vi følger hennes preferanser.
  3. Dytter tråden litt oppover i frykt for å bli glemt.
  4. Jeg er fra Bergen, 22 år, diskret og fordomsfri. Godt trent, men ingen superkropp. Jeg ønsker å finne noen å innlede et seriøst forhold til, der vi møtes og nyter hverandre. Enslige kvinner er å foretrekke, men et par der han må vente i neste rom, eller ser på før han evt. får være med er en god løsning også. Jeg er ikke ute etter en engangsgreie, men man må begynne en plass. En fordel om du eller dere har sted. Liker også å være utendørs, men det blir kanskje litt kaldt for noen på denne tiden av året. Jeg er også ute etter et gjensidig forhold, selvom jeg liker å sette den kvinnelige delen som førsteprioritet. Dersom det kan være av interesse for deg eller dere, ta gjerne kontakt med meg for å prate litt. Jeg er opptatt av diskresjon, så bilder blir ikke delt offentlig. Snakkes kanskje?
  5. Noen som trenger en liten hjelper mens jeg er på byn i kveld?
  6. Bergen. Slaven fikk beskjed om og melde seg inn her av meg, av en grunn. Da slaven har en fantasi om og tilfredsstille og bli tilfredsstilt av en eldre kvinne. En fantasi som han har tryglet om i lengre tid, som jeg vil han skal få oppleve. På mine premisser selvsagt. Jeg er på jakt etter en kvinne til han, eller et par. Helst 35+ da det er litt av fantasien. Slaven vil før treffet bli påsatt kuklås, og kjører så til det avtalte stedet. Der møtes dere og du/dere kan bruke han til nøyaktig hva dere vil. Han kunne trenge litt slikketrening, men det er selvsagt opp til deg. Jeg vil heller ikke ha slaven tilbake med store sår og varige men. Resten er opp til hva du/dere vil. Slaven kan leveres med nøkkel rundt halsen, på en betingelse. Slaven skal ikke oppnå noen form for orgasme. Uansett! Dersom dette virker interessant for noen i Bergensområdet, så er han tilgjengelig fra og med kommende mandag. Bilde vil bli overlevert ved stor interesse. - Mia
×
×
  • Opprett ny...