Gå til innhold

elendil

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Drømmen er at dama en gang kommer hjem fra en bytur, nypult, kåt og klar for en omgang med meg:) Håper det skjer en dag:)

    NB! SØKER IKKE BULL.

Bosted

  • Bosted
    Vestlandet

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Søker

  • Søker
    Nei

elendil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ingen erfaringer selv fra denne livsstilen, dessverre! Men jeg har lest en god del på utenlandske forum om dette temaet. Og de eksemplene jeg har lest om har endt i brudd pga denne livsstilen, er på grunn av mangelen på åpenhet og kommunikasjon.
  2. Du er ikke alene! Men tror kanskje har mi sånn delvis på glid:D Vil sikkert ta noen år før hun eventuellt ville gjort en gjennomføring, men det er ikke noe problem for meg. Så lenge hun åpner seg mer og mer for tanken om det, er det progresjon for min del:)
  3. Veldig informativt innlegg Hansanne! Og kjenner meg igjen til punkt å prikke! Jeg er sikker på en ting, og det er at hun vil tenne på det til slutt. Det handler om å nå en side nærme naturen, og det vil selvsagt kreve at jeg trår varsomt i dette for at hun skal nå dette(som du sier). Jeg kan ta tiden til hjelp, det vil gjøre vondt ja. Men jeg kan det. Vi har vært sammen siden vi var 18 år gamle begge to. Og hun har holdt sammen med meg igjennom min "mørkeste time" i livet, selv om det var så vidt. Hun har visst stamina ovenfor meg på en måte som er ubeskrivelig, og om ikke jeg kan vise det ovenfor dette, er jeg et simpelt menneske. Forhold handler om å gi og ta, og nå må jeg "gi". Men jeg er skråsikker på at oppdateringen kommer etterhvert:) Hvor lang tid det tar, har jeg ingen anelse om.
  4. Først vil jeg si, for en fantastisk nettside, timene flyr fort når man surfer her! så til temaet, jeg vil men det vil ikke hun. Vi har vært et kjærestepar i litt over et halvt tiår, og traff hverandre veldig unge og er jevnaldrende. Jeg har hatt noen få seksualpartnere før jeg traff hun, men hun var jomfru. For kanskje 3-4 år siden begynte jeg å merke at tanken på at dama ble tatt av en annen tente meg. Denne fetishen har bare økt i gjennom årene. Pleide å fantasere om at hun hadde hatt sex med noen på byen når vi hadde sex etter at hun hadde vært alene på bytur o.l. Dette ønsket ble så sterkt etterhvert at jeg tydelig merket at jeg manglet noe i sexlivet. Å "elske" med kjæresten er noe som jeg synes er spesielt og nødvendig, men jeg trenger noe annet i tillegg. Så får et par år siden begynnte jeg å snakke om at vi må bli mer åpne om sexlivet, og dele ønsker etc. Hun har ingen fantasier sier hun(vet ikke om jeg tror helt på dette), og da turte jeg ikke si min jeg heller. Men denne drømmen min fortsatte og øke til et utholdelig nivå, og for ei uke siden så fortalte jeg henne om denne drømmen min. Og svaret var kort å brutalt: ALDRI. Lot henne fordøye dette et par dager før jeg tok opp temaet igjen, og da fikk jeg vite at hun kunne ikke ligge med andre uten at det er følelser involvert. Og hun var litt lei seg for at hun ikke gi meg det jeg ønsket. Vi snakket mer, og hun kunne gå med på at hun kanskje en gang ertet meg før en bytur at hun skulle flørte(selv om hun ikke skulle gjøre det) for at jeg kunne holde en viss spenning oppe. Jeg har også erkjent at det er greit for meg at det er litt følelser involvert, så lenge disse er små og langt under det hun føler for meg(tenner på denne tanken og..), men at hun da måtte ha full kontroll før hun gikk ut i det. Innerst inne tror jeg hun er redd for å få dårlig samvitthet ovenfor meg, selv om jeg forsikret hun om at det skal hun ikke ha. Håper jeg iallefall har satt noe inn i hodet hennes som lar seg spire, og at hun en gang i fylla blir sjekket opp og lar seg rive meg. For etter samtalene sammen(som var lange og befriende for min del iallefall) så har drømmen min eksalert til høyder jeg ikke ante var mulig. Oj, ble langt dette, og føler jeg har enda mer å skrive! hehe Er det noen som kjenner seg litt igjen i dette? og at det har til slutt blitt en happy ending?
×
×
  • Opprett ny...