Gå til innhold

nudist_par

Medlem
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nudist_par

  1. Ser jeg ikke er alene om å like å slikke rent, som oftest har jeg deltatt eller pult henne etter bull har sprutet henne full men har ved enkelte anledninger bare kost med henne og slikket henne ren etter hun er ferdig tilfredstilt av ham, har nok absolutt utviklet en liten fetish for dette, det er noe med lukten, smaken og følelsen av en nypult fitte som gjør meg veldig kåt.

  2. heisann, etter å ha vært til å fra på denne siden har vi truffet en bull som vi foreløpig har hatt noen gode treff med, vi har praktisert denne livstilen i noen år nå, for det meste med en fast venn eller bull som det også kalles men også mer impulsive treff, da helst på ferie.

    Det er nå han i forholdet her som gjerne kunne tenke seg å komme i kontakt med andre menn som har erfaring med å dele dama med andre..detter er ikke akkurat noe jeg prater med kompiser om så jeg hadde satt pris på å komme i kontakt med andre i lignende situasjon.

    Håper å høre fra noen av dere :)

    J

  3. heisann vi er et oslopar som skl til barcelona i om en uke..blir der nede i 2 deilige uker, hvor vi gleder ogg til mye god mat og drikke + sole oss uten en tråd pånoen av de mange naken strendne..noen andre med like interesser som skal være der samtidig?

  4. Heisann, vi er et par i oslo på 35 år, vi har endel erfaring med 3kant men ny i på denne siden. Ønsker å kommer i kontakt med Bulls (helst eldre enn oss) og han vil gjerne også komme i kontakt med andre cuckolds for å dele erfaringer da dette er nytt for ham.

  5. ser ut som det er mange par som har samme ''problemet'' som oss...vi har deilige erfaringer med bull som har tilfredstilt henne veldig bra,men vanskelig å finne en fast som vi kan treffe regelmessig.

    Hun ytrer ofte ønske om å kjenne fremmedkuk i seg...men er heller ikke så lysten på å sitte foran pcfor å finne en mann basert på bilde av en kuk,selv om det er mange flotte kukerder ute!skriv gjerne litt mer om dere selv i profilen ogvis bilder av mer enn bare kuken deres.

×
×
  • Opprett ny...